Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 18 940
  • 413
  •   1
Отговори
# 300
tancheto85, много светло МЛЕЧНО-розов цвят е, качвала съм и съм показвала снимки в моята страничка в албум.бг; почти към бяло с розов оттенък.
Хубави, но и бързо свършващи, много меки са тези гелообразни моливи. На мен ми се налага в хладилник да ги държа и въпреки това,гримирайки едното око, веднага се налага отново хладилник, после острене и чак тогава идва ред на второто око. При мен е така, няма да влизам в спорове.

# 301
Обеци "Виола" са налични! Поне светят в зелено. Пуснах поръчка заради тях. Дано да дойдат наистина. Praynig

# 302
здравейте! Доволни ли сте от гелообразния молив за очи и има ли някой розовия - дали се вижда че е розово или е много бледо розово? Сега е намален на 3,50 и смятам че си заслужава Simple Smile)))
Много харесвам гелообразния молив (черния ), наистина е много мек, но му хванах цаката - нанасям го с четка Laughing

# 303
  • Кюстендил
здравейте! Доволни ли сте от гелообразния молив за очи и има ли някой розовия - дали се вижда че е розово или е много бледо розово? Сега е намален на 3,50 и смятам че си заслужава Simple Smile)))
Много харесвам гелообразния молив (черния ), наистина е много мек, но му хванах цаката - нанасям го с четка Laughing

hahaha И аз така. От както му хванах цаката много го харесвам. Не мърда по цял ден с база отдолу. Нанасям близо до миглите съвсем тъничко, минавайки леееко с молива и после с четката за очна линия изправям линията и придавам форма.   Peace

# 304
  • Пловдив
И при мен дълготрайния фон дьо тен дойде в опаковка, на която не пише фактор 12 ...
Какво да казвам на клиентката сега!?Има или няма фактор този фон дьо тен!? Разликата в илюстрираната опаковка и реалната е фрапираща!
За цвета още нямам мнение, но надявам се поне там нещата да са ОК Peace

# 305
Момичета, откъде да разбера кои неща са на по-малки проценти? От вас разбрах,че чантите са на 10% винаги (ако не греша де), но и други продукти ли са така? Сигурно трябва да го знам от координаторката си ,но...

# 306
Момичета, откъде да разбера кои неща са на по-малки проценти? От вас разбрах,че чантите са на 10% винаги (ако не греша де), но и други продукти ли са така? Сигурно трябва да го знам от координаторката си ,но...
В сайта на представителя има раздел "Обучения и развитие". Като отидеш върху него ти излиза падащо меню, като най-отдолу е:  " Често задавани въпроси". Там са описани нивата на отстъпките и под тях в едно сиво каре са описани процентите за различните продукти. Peace

# 307
Sonya, благодаря!   bouquet
Но какво точно ще рече комбинирани предложения? Между козметичен и некозметичен продукт или?  Blush

# 308
Комбинирани предложения са тези, под цената накоито с дребен шрифт пише "С покупката на продукт от брошурата". Виж примерно стр 203 или стр.204 от настоящата брошура.

# 309
Комбинирани предложения са тези, под цената накоито с дребен шрифт пише "С покупката на продукт от брошурата". Виж примерно стр 203 или стр.204 от настоящата брошура.

освен това и тези които са обвързани с достигане на сума - да кажем- поръчайте продукти за 25 лева от каталог и вземете еди си какво. ( както Златните кремове Аню в настоящия каталог ).

да не забравяме че от м.Март тези оферти са самообвързани - да кажем купувате продукт от каталога, към него прикачате един обвързан с покупка на продукт от брошурата, с тези два продукта купувате да кажем други два продукта обвързани с покупки на продукт от брошурата. Така се получава един продукт на редовна цена и три продукта на фикс. отстъпка от 10%

# 310
Благодаря на всички за изчерпателните отговори! Много сте любезни   bouquet

# 311
  • Пловдив
Това не е било друг път!
Мина цялата кампания, те още не са си оправили СИП-а. И, в "поръчай с един клик" все още няма съвпадение между илюстрация, описание, а и цена.... #Crazy

П.П.
Отворих си един Онли Имаджин - цял ден си го усещам, чак пък толкова да е траен!?
А Лаф Офън на Рийз Уидърспун, който привършвах до вчера, явно бях свикнала доста с него - изобщо не го усещах!

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 13:28 от JiD

# 312
Отворих си един Онли Имаджин - цял ден си го усещам, чак пък толкова да е траен!?

На мен ми беше траен а аз съм трагедия в това отношение. На дъщеря обаче ми е супертраен  - тя ползва мини аромат - въглавницата й сутрин просто ухае на него независимо от вечерния душ .

# 313
  • на североизток от Рая
 Привет!

Днес си взех кашончето. Нямам нищо за мен, освен три мостри. Взех си парфюма на Фърги/Вива/, да видим дали ще ми хареса. Рени много интересно и завладяващо го описа и това ми разпали любопитството.

Взех мостра и на Инстинкт, ще тествам и него, другата мостра ще я подаря. Тя е на новия Инкандесенс.

Веси, голям си зевзек.  Laughing

Онли така и не си намерих, но здраве да е. И Сити ръш си търся все още, пък макар и малък остатък в бутилка. Но и да не ги намеря, не е проблем. Имам какво да пръскам.

Слънчев ден ви желая, и не само днес!  Hug Heart Eyes

# 314
  • Бургас
 PraynigСамо да питам,томболата от стреч картите се е теглила вчера уж..та някой да знае къде са публикувани печелившите,че ме изядоха две клиентки.

Общи условия

Активация на акаунт