Работа, CV-та, HR-и, съвети - 34-ра тема

• 64 539
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Днес бях на интервю ...  Whistling
Звънят ми половин час преди уговорения дали потвърждавам, че ще отида. Потвърдих - вече бях тръгнала. Отивам, кратко разглеждане на св-то, въпроси за неща, които ги пише вътре и накрая "това беше първо интервю, ние да ви видим; ако има второ, ще ви кажем условията".  Close
Яд ме е честно казано за изгубените нерви време, билети ...
Става въпрос за продавачка на обувки. Колко тайни може да са условията?  ooooh! Close

Доста фирми пазят в тайна заплатите си , може за това да е и ако се спрат на теб , тогава да ти кажат , само ти тогава да не се откажеш Simple Smile Казаха ли ти поне като работно време как ще е ? , ако не,  несериозна работа .

# 541
Днес бях на интервю ...  Whistling
Звънят ми половин час преди уговорения дали потвърждавам, че ще отида. Потвърдих - вече бях тръгнала. Отивам, кратко разглеждане на св-то, въпроси за неща, които ги пише вътре и накрая "това беше първо интервю, ние да ви видим; ако има второ, ще ви кажем условията".  Close
Яд ме е честно казано за изгубените нерви време, билети ...
Става въпрос за продавачка на обувки. Колко тайни може да са условията?  ooooh! Close

Според мен са ти казали 
Явно подборът е по външен вид  Tired

# 542
За Рапидо мога да кажа добри неща, не съм работила за тях, но са качествени, развиват се добре и т.н. Отиди и ги виж  Peace

Благодаря   bouquet

# 543
# 544

В нашия НАП пуснали няколко места за инспектори. Чудя се изобщо има ли смисъл да минавам през целия цирк и n- етапа на тестове, интервюта и прочие   newsm78

# 545
Здравейте, аз също се чудя дали да се пробвам в НАП. Там са само връзкари ама надеждата умирала последна... Simple Smile Някой ходил ли е на тест при тях?

# 546
Това ми прилича като работата в митницата преди година- хиляди народ на няколко места  ooooh!

# 547
За НАП се отказах. Това било за фронт офисите, гишетата където се обслужват клиенти. Там е голяма лудница и е напрегната работа.

# 548
Аз пък мисля да се пробвам, a каквото стане Simple Smile

# 549
Какво мислите за длъжност като  Администратор на онлайн магазин?  newsm78

# 550
  • Вече на светло в София
Момичета, като се попълват документи за кандидатстване за придобито образование как изписвате името на университета, старото или новото име? Например ТУ ( технически университет или МЕИ старото му име, което е било при завършването)

# 551
  • в огледалото на живота
Момичета, като се попълват документи за кандидатстване за придобито образование как изписвате името на университета, старото или новото име? Например ТУ ( технически университет или МЕИ старото му име, което е било при завършването)
Аз пиша с новото.
Например при мен:
-Русенски университет''Ангел Кънчев''/настояще име/
-ВИМЕС/бивше име/

# 552
  • Вече на светло в София
Мерси, devi4ca Hug

# 553
Доста фирми пазят в тайна заплатите си , може за това да е и ако се спрат на теб , тогава да ти кажат , само ти тогава да не се откажеш Simple Smile Казаха ли ти поне като работно време как ще е ? , ако не,  несериозна работа .
Нито работното време, нито заплатата ми казаха. Единственото, което разбрах /и то след като питах два пъти/ е къде е обекта.  Tired

# 554
Здравейте момичета,
Кандидатствах за съдебен деловодител и минах първия тур по документи. Искам да попитам дали някой има идея какъв ще е практическият изпит /проверка на познанията за тексообработка/ ,никъде не намирам информация какво горе-долу ще съдържа

Общи условия

Активация на акаунт