Лотария "Зелена карта" 2015

• 101 644
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 140
Студентската виза не озн. зелена карта. А катоп изтече, какво...това с докторантура не е задължително, че ще си намериш работа ( още повеч че работодателя трябва да те спонсорира за такава)

# 1 141
  • Tам през Атлантическия океан
Студентската виза не озн. зелена карта. А катоп изтече, какво...това с докторантура не е задължително, че ще си намериш работа ( още повеч че работодателя трябва да те спонсорира за такава)
Да , бе знам ама мацката е начетена и си защити докторантура  Wink

# 1 142
Десс и при нас така, но мацката все още няма работа...а си е американски гражданин. Така, че много е относително

# 1 143
Имах предвид,че ако искаш да живееш и останеш в Щатите,май най-лесният начин е чрез студентска виза,записвайки се да учиш там,правилно ли съм разбвала? Защото примерно е много по-несигурно да чакаш зелена карта.

От къде да чакаш зелена карта ?  newsm78
От лотарията ли , от работодател , роднинска връзка  ?

От лотарията

Ето , четете  Grinning

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B … D1%80%D1%82%D0%B0

# 1 144
  • Варна
По въпроса за сестра ми - да, може да се остане легално, но трябва да се подаде заявление за смяна на визата въз основа на това, че си приет да учиш, дават ти някакъв номер и си чакаш решението за визата и през времето докато излезе решението имаш право да изчакаш на територията на страната.Визата важи за целия период на обучението, но ако прекъснеш визата вече не важи.
И да се запишеш да учиш не е толкова просто, там където е тя искаха освен всичко да деларира и едни 15хил. $ в сметка.Отделно прим. в нейния колеж семестъра е 3000$, а те са 3 семестъра на година.И отделно си с много ограничени права на работа, да не кажа почти никакви възможности.Някои бачкат нелегално, но си е трудно.
С което искам да кажа, че не е лесно ей така записваш се и това е....

# 1 145
Момичета, тази година ще има ли лотария?
Четох във форума на all.bg, че ще има, но тук никой не е пуснал нова тема за новата лотария, та да питам и вас. #Crazy

# 1 146
Четох във форума на all.bg, че ще има, но тук никой не е пуснал нова тема за новата лотария, та да питам и вас. #Crazy
Ще има,няколко страници по-назад има дадена информация  Peace

# 1 147
Ще има,няколко страници по-назад има дадена информация  Peace

Благодаря ти!  bouquet

# 1 148
  • София
Момичета, темата мина доста страници, а и вече първи пост не е актуален, защото е за 2015. Време е за нова тема за 2016. Ще се ангажира ли някой с пускането ѝ или аз да разделя тази от там където започва дискусията за 2016? Ако се спрете на този вариант, бих имала нужда от малко помощ за оформянето на информацията в първи пост, защото не съм в течение с процедурите и правилните линкове  Embarassed

Ако някоя от вас се заеме с оформянето на нова тема, насреща съм да съдействам с каквото е нужно
   bouquet

# 1 149
  • Сф
Здравейте,

Направих нова тема - цък

Имам малко работа по началния пост, но ще го довърша днес. Успех на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт