Лотария "Зелена карта" 2015

• 101 685
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 110
Нашите снимки са къщни и тази година ще сме си пак с миналогодишните, само на детето ще актуализираме.

# 1 111
Здравейте,  Peace

Аз да ви попитам - вчера се снимах и изкарах снимката според изискванията, и попълних формуляр за записване само че явно е било фирма а не реалния, днес изпратих и сумата по банков път ... сайта е следния

http://usagreencardbg.com/

Интересува ме дали регистрацията и съответно кандидатурата ми ще стигне до томболата и дали е реална, или съм се прецакал и дарил 30 лв на измамно лице с достоверно изработен хост  Thinking ...
В крайна сметка ако е така каква възможност имам за тази година, за да избегна и дублиране на кандидатурата (за всеки случай) - да изчакам до средата на октомври и ако не ми пратят мейл с номер и т.н да пробвам в реалния сайт посочен тук ?  ooooh!
Благодаря на отзовалите се и успех на всички Ч  Heart Eyes

# 1 112
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,  Peace

Аз да ви попитам - вчера се снимах и изкарах снимката според изискванията, и попълних формуляр за записване само че явно е било фирма а не реалния, днес изпратих и сумата по банков път ... сайта е следния

Интересува ме дали регистрацията и съответно кандидатурата ми ще стигне до томболата и дали е реална, или съм се прецакал и дарил 30 лв на измамно лице с достоверно изработен хост  Thinking ...
В крайна сметка ако е така каква възможност имам за тази година, за да избегна и дублиране на кандидатурата (за всеки случай) - да изчакам до средата на октомври и ако не ми пратят мейл с номер и т.н да пробвам в реалния сайт посочен тук ?  ooooh!
Благодаря на отзовалите се и успех на всички Ч  Heart Eyes
Ето ти официален източник:

http://travel.state.gov/content/dam/visas/DV-2016-Instructions-T … tions_English.pdf

Подаването за зелена карта -2016 започва от 1 октомври. Peace
Няма такса за кандидатстване!

# 1 113
Моля да ми кажете,къде във Варна мога да си направя снимките и къде да отида да ни направят заявлението. Имам чувството,че няма да се справя сама Embarassed
Благодаря  bouquet

# 1 114
  • Beyond the stars
Моля да ми кажете,къде във Варна мога да си направя снимките и къде да отида да ни направят заявлението. Имам чувството,че няма да се справя сама Embarassed
Благодаря  bouquet

Заявлението е меко казано елементарно, информацията е имена, адрес, дата и място на раждане , семеен статус и образование.(същата инфо за съпруг,деца ) Няма как да не се справите   Hug

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 19:44 от Вълшебство

# 1 115
Ако едно заявление не може да попълните, как ще се справите, ако спечелите?!

# 1 116
Здравейте,  Peace

Интересува ме дали регистрацията и съответно кандидатурата ми ще стигне до томболата и дали е реална, или съм се прецакал и дарил 30 лв на измамно лице с достоверно изработен хост  Thinking ...
В крайна сметка ако е така каква възможност имам за тази година, за да избегна и дублиране на кандидатурата (за всеки случай) - да изчакам до средата на октомври и ако не ми пратят мейл с номер и т.н да пробвам в реалния сайт посочен тук ?  ooooh!
Благодаря на отзовалите се и успех на всички Ч  Heart Eyes
Ето ти официален източник:

http://travel.state.gov/content/dam/visas/DV-2016-Instructions-T … tions_English.pdf

Подаването за зелена карта -2016 започва от 1 октомври. Peace
Няма такса за кандидатстване!

Да разбирам ли, че този сайт който съм посочил със сигурност е менте и няма да стигнат данните ми, за да не се получи дублирането и дисквалификация в последствие ?  #Puppy dog (извинявам се ако спамя темата, дано няма други залъгани като мен ....)

халал да са му тея 30 лв, да си ги изяде и изпие с кеф  smile3516 амаа то хората са си казали - докато има балъци (като мен) ще има и тарикати ...  Mr. Green

# 1 117
  • Beyond the stars
Да разбирам ли, че този сайт който съм посочил със сигурност е менте и няма да стигнат данните ми, за да не се получи дублирането и дисквалификация в последствие ?  #Puppy dog (извинявам се ако спамя темата, дано няма други залъгани като мен ....)

халал да са му тея 30 лв, да си ги изяде и изпие с кеф  smile3516 амаа то хората са си казали - докато има балъци (като мен) ще има и тарикати ...  Mr. Green

Че си дал едни излишни пари е ясно Peace Но дали ще ти подаде документите е мн хубав въпрос. Според мен можеш да им пишеш и да ги питаш честно и открито, не знам дали има друг вариант  newsm78
Не би ли следвало по техните условия след това да ти пратят номер за проверяване ?

# 1 118
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Държавният департамент на САЩ не е упълномощавал никоя фирма или организация да извършват регистрация на техните сайтове на кандидатури за зелена карта. Това може да се направи само на официалната страница на Държавния департамент. При това безплатно.
Заявленията на сървърите на Държавния департамент могат да се подават само РЪЧНО на официалния сайт, а не с автоматизирани скриптове.

Таксата за услугата е за асистиране за правилно оформяне и подаване на заявления и снимки на официалния сайт, или за кандидатстване през техния сайт?

По принцип ,ако е първото би трябвало след като те регистрират да ти изпратят уникалния код за проверка на статуса, но...знам, ли  Thinking Всички тези фирмички с такси са ми много съмнителни при положение ,че попълването на формуляра е доста улеснено.

# 1 119
Абе хора, дадох ви официален документ където е казано че е безплатно. Дадени са изискванията за снимки и кое как се попълва. Четете... Ако една форма не можете да попълните какво ще правите ако ви изберат

# 1 120
  • Tам през Атлантическия океан
Да разбирам ли, че този сайт който съм посочил със сигурност е менте и няма да стигнат данните ми, за да не се получи дублирането и дисквалификация в последствие ?  #Puppy dog (извинявам се ако спамя темата, дано няма други залъгани като мен ....)

халал да са му тея 30 лв, да си ги изяде и изпие с кеф  smile3516 амаа то хората са си казали - докато има балъци (като мен) ще има и тарикати ...  Mr. Green

Че си дал едни излишни пари е ясно Peace Но дали ще ти подаде документите е мн хубав въпрос. Според мен можеш да им пишеш и да ги питаш честно и открито, не знам дали има друг вариант  newsm78
Не би ли следвало по техните условия след това да ти пратят номер за проверяване ?

Именно , те ли ще те проверяват  Laughing

# 1 121
  • Beyond the stars
Абе хора, дадох ви официален документ където е казано че е безплатно. Дадени са изискванията за снимки и кое как се попълва. Четете... Ако една форма не можете да попълните какво ще правите ако ви изберат

Въпросът беше дали след като е платено на сайт да пусне документи има вероятност те наистина да ги пуснат и да се получи дублиране на кандидатурите , ако и човека (разбрал вече грешката ) реши да си попълни формата в реалният сайт Peace

# 1 122
Не се сърдете на човечеца,има страшно много фирми,които взимат от 25 до 80 лева дори,за да попълнят документите на хора,които нямат и понятие от английски,интернет и т.н, проблемът е ,че му имат данните вече и все пак си е заявка за попълване ,но от друга страна лично аз познавам и хора,които не са попълвали сами бланките,а след това са спечелили и дори вече са там,обаче не става въпрос за онлайн фирми и контакти,а хора подавали на място в такива фирми,дано съм била полезна..остава въпроса дали точно тези са коректни ,не може ли да се провери някъде newsm78

# 1 123
Най-добре да пише на фирмата, че се отказва от услугата им. Да си задържат парите, ако се налага, но поне той да си кандидатства сам по единствения нормален начин.

# 1 124
Личното ми мнение е, че човек трябва сам да си попълни документите. Има страшно много информация в нета как да стане това. Не знам къде тръгват хората без да знаят и дума английски. И аз първия път имах въпроси, но с повече четене става. Емиграцията не е лесна работа. Някои ги вземат на майтап, после печелят и не заминават, а само губят местата. Това винаги ме е ядосвало

Общи условия

Активация на акаунт