От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 100
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, а някой да е използвал превозвач за закупени стоки от ventes privées; има страхотни неща и много ми се иска да си поръчам нещо. Simple Smile

# 16
Здравейте,
благодаря за темата!
Аз вчера пуснах порътчка през ФД, ама то и адреса е същия като на СД  newsm78 След като пусна заявка при тях -чакам, така ли? Не съм се регистрирала на сайта им, защото имаше проблем с него. Нещо да пропускам?

# 17
да Ви следя  Sunglasses
Чакам 2 поръчки от Франстобегето и Франсделиверито  Mr. Green

# 18
  • Варна
Цъфс, всичко е ок, само заявка попълваш след като пуснеш поръчка.

# 19
  • София
Да се похваля- взех си кашона от France Delivery  Party Прецених, че си заслужава за БД да поръчам нещо по-сериозно и се сдобих с тези красоти от френския Амазон. Получих и код за отстъпка от 10 евро за следваща поръчка. Доволна  Grinning

# 20
  • София
Някой взимал ли е пратка от офис на ФД,стана ли ясно,кои са старите-нови собственици.

# 21
  • София
Здравейте,
Отдавна не съм се включвала, но днес съм много щастлива  newsm44 и доволна от ФД   bouquet
От февруари не бях поръчвала, Франсето не съм ползвала, тъй като няма да ми издържат сигурно нервите с тези техни забавяния и мистични курсове... След като прекратиха дейността си СД реших, че ще се сбогувам с Ларедута до нов доставчик. Точно на време за моите коледни подаръци за децата обаче се появиха ФД. Веднага след като разбрах, че ще имат първи курс реших да поръчам и в резултат на това днес си взех 3 поръчки от Екон.
Третата ми поръчка е пристигнала на адреса на ФД на 18.09 - деня в който е тръгнал курса за БГ.
Радвам се, че са я взели с курса. Много Благодаря на ФД за това, че едната пратка (кухня на тефал) е с височина 61см и ширина  50см и си спазиха обещанието, което ми дадоха по телефона, че няма да я таксуват като обемна пратка. Благодаря им още веднъж за жеста   bouquet.
Аз също не съм получила и-мейл за сумата и теглото на пратките, както получавахме от СД, но се регистрирах в Еконт и там си видях каквото ме интересува, след като сноши споделихте, че сте си видели поръчките в Еконт.
Пожелавам на ФД да предлагат конкурентна услуга с добри цени, да бъдат близо до клиентите си, като не ги държат в неведение и клиентите им да бъдат доволни от тях.

И благодаря за темата   bouquet винаги ми е била от полза в пазаруването.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 21:09 от fishi_fishi

# 22
Въведох промени в 1 пост с инфо за ФД.....Смятам, че тази информация е достатъчна. Махнах скрийншота - това е задължение на фирмите - посредници. Вярвам, че те държат на клиентите си и на бизнеса си и ще се постараят в сайтовете им да има възможно най-подробна, полезна, нужна и цялостна информация свързана с пазаруването.

# 23
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Маме благодаря за темата
В очакване съм на втория курс на ФД

# 24
И моя комплект от ФД не са го таксували обемно - аз не съм го мерила де.
Мейл не получих, но получих сутринта смс.
За сета с количката, няколко клинчета и 2 подаръка оставихме в еконт 23 лв. Не ми се видя много.
Щеше да е хубаво обаче да си получаваме мейлите както от СД с точните данни колко кг. са ни нещата, колко е доставката на Еконт и общо.

# 25
Записвам се да следя обстановката, отдавна не съм поръчвала заради доставчиците, но явно от новия сте доволни.

# 26
  • София
Това от фейсбук, не разбрах за кой курс става дума.

"Уважаеми клиенти,
Утре 29/09/2013 г., /НЕДЕЛЯ/ от 12.00 ч. до 18.00 ч,. ще има раздаване на пратки в офиса на FRANCE DELIVERY - Бизнес-център "Сити Пойнт".
FRANCE DELIVERY"

# 27
  • София

"Уважаеми клиенти,
Утре 29/09/2013 г., /НЕДЕЛЯ/ от 12.00 ч. до 18.00 ч,. ще има раздаване на пратки в офиса на FRANCE DELIVERY - Бизнес-център "Сити Пойнт".
FRANCE DELIVERY"
ами те до момента са имали само един курс  Wink

# 28
  • София

"Уважаеми клиенти,
FRANCE DELIVERY"
ами те до момента са имали само един курс  Wink

Гладна кокошка просо сънува  Joy аз чакам втория и тайно се надявах да е той.   bouquet

# 29
  • Варна
Благодаря за темата.   bouquet
Без мейл от France Delivery, днес получих SMS от Еконт, даже си взех и пратката. Доволна съм от всичко, поръчката ми е от 10.09., 18 дена - добре е.

Еее, супер.

Утре би трябвало да пристигне курса на Франсето, ама да видим.

Общи условия

Активация на акаунт