От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 113
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • на морето
Имам мейл от Francedelivery -за първи път получавам такъв от тях. Днес е предадена пратката ми на Еконт Peace

# 676
  • Sofia
И аз имам мейл, вече мислех, че пратката ми ще дойде чак със следващия камион, защото я доставиха в деня на отпътуване на камиона, за мое щастие е натоварена.
Влизайки в сайта им да проверя часовете за получаване утре забелязах, че камионите отново са през седмица, браво.
КУРС №16    22.01.2014 г.*    28.01.2014 г.*    
КУРС №15    16.01.2014 г.    22.01.2014 г.*    

# 677
аз пък до сега не съм имала случай да не получа мейл от франс деливъри. И като цяло съм много доволна от услугите им,единствено което им куца е актуалната информация в сайта за курсовете.Хубаво ще е да има и информация за планираните курсове за напред,преди мисля че го правиха,имаше поне 1-2 курса напред планирани,но може и да бъркам newsm78 .До сега винаги са били точни и в теглото и във всичко.Случи ми се така че веднъж ходих, а офиса беше затворен,оказа се че просто сме се разминали с момичето,обаче аз не можах да си взема пратката.Извиниха ми се и даже със следващия курс имах друга пратка и ми ги обединиха и сумираха теглото общо,та си ги взех на веднъж.

# 678
  • РУСЕ
ЗДРАВЕЙТ, АЗ СЪЩО НЕ СИ ПОЛУЧИХ ПРАТКА ОТ ЛАРЕДУТ /ПРЕВОЗВАЧ FR2BG/. НА 13.11.2013 СИ НАПРАВИХ ПОРЪЧКАТА КЪМ САЙТА. ДНЕС ВЕЧЕ Е 20.01.2014 НИ ВЕСТ, НИ КОСТ. БЕЗМИСЛЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ С ЛАРЕДУТ, АВТОМАТИЧНИ ОТГОВОРИ, НЕ ПОКАЗВАТ НИТО ПОДПИС, НИТО ИМЕ ЗА ПОЛУЧАТЕЛ В MTLS. ОТ FR2BG ИСКАТ ПОДПИС И ИМЕ НА ПОЛУЧАТЕЛ ВЪВ ФРАНЦИЯ, ЗА ДА МОГАТ ДА МИ ПОМОГНАТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН !? А ПОРЪЧКАТА МИ Е ЗА 185 Е. КАКВО ДА ПРАВЯ? ИМАМ ПРИЯТЕЛ АДВОКАТ, ГОВОРИ ФРЕНСКИ. НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА И ДА МУ ОБЯСНЯВАМ, СЕГА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ КАК МОЖЕ ДА СЪМ ТОЛКОВА ЛЕКОВЕРНА И ДА РАЗЧИТАМ НА FR2BG!!!!!!!!!!!!!!

# 679
  • РУСЕ
ЗДРАВЕЙТЕ, АЗ СЪЩО НЕ СИ ПОЛУЧИХ ПРАТКА ОТ ЛАРЕДУТ /ПРЕВОЗВАЧ FR2BG/. НА 13.11.2013 СИ НАПРАВИХ ПОРЪЧКАТА КЪМ САЙТА. ДНЕС ВЕЧЕ Е 20.01.2014 НИ ВЕСТ, НИ КОСТ. БЕЗМИСЛЕНА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ С ЛАРЕДУТ, АВТОМАТИЧНИ ОТГОВОРИ, НЕ ПОКАЗВАТ НИТО ПОДПИС, НИТО ИМЕ ЗА ПОЛУЧАТЕЛ В MTLS. ОТ FR2BG ИСКАТ ПОДПИС И ИМЕ НА ПОЛУЧАТЕЛ ВЪВ ФРАНЦИЯ, ЗА ДА МОГАТ ДА МИ ПОМОГНАТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН !? А ПОРЪЧКАТА МИ Е ЗА 185 Е. КАКВО ДА ПРАВЯ? ИМАМ ПРИЯТЕЛ АДВОКАТ, ГОВОРИ ФРЕНСКИ. НЕ ЗНАМ ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА И ДА МУ ОБЯСНЯВАМ, СЕГА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ КАК МОЖЕ ДА СЪМ ТОЛКОВА ЛЕКОВЕРНА И ДА РАЗЧИТАМ НА FR2BG!!!!!!!!!!!!!!
ИНФОРМИРАХ КЗП - РУСЕ И СЕГА ЧАКАМ ОТГОВОР.

# 680
  • Sofia
Според мен трябва да се започне от Колисимо, ето им сайта, има контакти, адвокатът, щом говори френски, да се обади и да настоява, че пратката не е доставена на получателя и да изиска от тях подписан документ за доставката:
http://www.colissimo.fr/particuliers/home.jsp

# 681
D_DGV, обърни се към твоята банка за съдействие, те могат да ти сътрудничат и от ЛР да ти възстановят сумата. Преди време имаше такъв случай, дамата пишеше тук, дано се включи с повече инфо  Peace

# 682
  • РУСЕ
Как да се обърна към банката, кой ще ми повярва, че не съм си получила пратката?

# 683
  • Димитровград
Момичета аз педлагам на първа страница на темата да се направи един списък с ужилените от Франсето.За да може да се види колко много са и тогава който иска да продължава да поръчва с Франсето.Как може още да има хора да се доверяват на Даниела. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

D_DGV обади се на ла редоута по телефона ,така може повече внимание да ти обърнат,иначе с тези е-мейли-глас в пустиня.

# 684
D_DGV,много неприятна е случката.Много писахме тука за некоректното поведение на Франсето,защото съм сигурна,че при тях е проблема.Явно някой във фирмата краде,но след като те не поемат никаква отговорност,а и не предприемат никакви действия,явно крадеца е на висока позиция във фирмата.Пратките в офиса им във Франция не се примат срещу подпис и те това използват.Нищо срещу тях не може да се направи,освен да им създадем главоболия с проверки и сигнали срещу тях.
Виж ми подписа-отдавна съм го направила,за да предупреждавам.А и отдавна пиша по темите.

# 685
То май може цяла тема да се изпише за излъганите от ФР2БГ.

# 686
newsm10

# 687
  • ВАРНА
newsm10

И аз се преориентирах към другия превозвач,след като от 7 пратки пътуващи едновременно изчезна точно тази с 2 чифта маратонки Найк,ама че съвпадение  Crossing Arms От Ларедут с Пейпал само плащам - пуснах диспут и ми върнаха парите,но неприятното чувство остава....

# 688
Много е неприятно това с изчезналите пратки. Аз не мога да си го обясня, но добре че не ми се е случвало. Правя много поръчки и до тук съм доволна от Франсето. Ще продължавам да поръчвам с тях  Peace

# 689
RNR, и аз мислех като теб за FrancetoBg. Преди време съм имала съм пратка, непристигнала с два поредни техни курса. Тогава реших, че просто ще чакам, рискувайки парите. Пратката пристигна - със закъснение, но пристигна. И продължих да им се доверявам... докато не се изгуби поръчка. Притеснително е упоритото им настояване, че приемат пакетите задължително срещу подпис, след като от LR пишат, че НЕ предават поръчките с подпис. Не се попълват заявки, на практика не можем да докажем, че те имат някакъв ангажимент към нас! Кой от всички по пътя на поръчките лъже, вероятно няма и да разбера... но изгубих пари, включително и пари на приятелка (пропуснах срока за диспут, надявайки се, че пратката все пак ще пристигне, че е забавена, забравена, ненатоварена, Бог знае какво...).
Споделям личен опит, всеки сам си прави изводите. Надявам се всичко това никога да не ви се случи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт