От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 097
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Извинявай за разпита, но ми стана интересно, защото както го описваш всъщност излиза, че процедурата е супер лесна... И това е добра новина, вместо хората да се лутат със седмици да се разправят със сайтове и превозвачи за подписи и тем подобни...
А се оказва, че с една жалба в банката спорът се решава по-лесно в полза на клиента.  Wink
Както и диспут в ПП.
Остава обаче висящ и нерешен проблемът къде, аджеба, са поръчките...
И докато червената лампичка за % на възстановените пари за изчезнали поръчки не блесне толкова ярко в системата на Ларедут(като сайт, от който най-често са докладваните липси), че да се стигне до нови рестрикции за всички нас...  Rolling Eyes

# 736
единственото което иска банката е кореспонденцията със сайта,това е много важно трява всичко  да се пази,това искат ДСК
понеже имах и злоупотреба със кредитна карта на ОББ ,до като попълвах жалбата видях че има и опция за не получена пратка,абсолютно съм сигурна че всяка една транзакция може да бъде оспорвана,банката си има начини за връзка с продавача,просто когато транзакцията е международна става доста бавно ,около месец

а къде са пратките е това вече никой не може да каже със сигурност,аз съм чувала че и пощальоните във франция крадат, колко е вярно не знам

# 737
Плащано е с карта. А и според ЛР доставката е направена на посочения адрес във Франция.

# 738
Плащано е с карта. А и според ЛР доставката е направена на посочения адрес във Франция.

то и при мен беше така,даже и тракинг имах и много ясно показваше че пратката е приета на адреса а превозвача твърдеше че не е,всичко това го обясних на банката,поискаха ми кореспонденцията със сайта и след месец ми върнаха парите

# 739
Уважаеми клиенти,
Днес, 26/01/2014 г. /НЕДЕЛЯ/ пристигна курс № 16 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти ще могат да получат своите поръчки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
1.От офис на FRANCE DELIVERY
- 30/01/2014 г. /ЧЕТВЪРТЪК/ от 13.00 ч. до 17.00 ч.
2.Пратките за Еконт ще бъдат предадени на 29/01/2014 г. /СРЯДА/, до края на деня.
След завършване на курс № 16 - всички клиенти, за които има доставка ще получат уведомителни е-мейли.
Приятна и спокойна вечер!
Екипът на FRANCE DELIVERY

# 740
  • РУСЕ
Здравейте, а банките приемат ли документи /фактура от Ларедут, също така потвърждение, че пратката е пристигнала на фр. адрес/ на френски език, или трябва да са преведени?

# 741
не е нужно да са преведени,то ако имате потвърждение че е прието на френски адрес с име и подпис на получатела,какъв е проблема да си търсите пратката от превозвача???

# 742
  • РУСЕ
Нямам подпис и печат на тези документи, имам потвърждение, че е изпратена пратката от сайта, от пощитите, че са я доставили, но пратката не съм я получила,  пратката е платена с кредитна карта и сайта не ми връща парите.

# 743
  • Варна
Хубаво е, че в банките които ползвате услугата е безплатна. В банката която ползвам, удоволствието струва 20лв и абсурд да стане по телефона.

# 744
  • РУСЕ
Ако знам, че ще ми помогнат ще отида на място и ще платя, защото поръчката ми беше за 182 евро

# 745
Нямам подпис и печат на тези документи, имам потвърждение, че е изпратена пратката от сайта, от пощитите, че са я доставили, но пратката не съм я получила,  пратката е платена с кредитна карта и сайта не ми връща парите.

най добре се обади по тел.в банката и ги питай как се пуска жалба на място или по тел. , какви документи са им необходими за да ти върнат парите

# 746
  • София-Лагера
Ако знам, че ще ми помогнат ще отида на място и ще платя, защото поръчката ми беше за 182 евро
Shocked Ужас,и това с кой превозвач?
Или не е нужно да питам.........

# 747
  • Димитровград
Цитат
Хубаво е, че в банките които ползвате услугата е безплатна. В банката която ползвам, удоволствието струва 20лв и абсурд да стане по телефона.

Сподели коя е банката ,за да сме информирани.

Жалко че пак ФрансетоБГ остават чисти,а проблема е при тях.Те за това си правят каквото си искат.

# 748
  • София-Лагера
Тия няма ли кой да ги осъди най-накрая.
Подайте жалби до нужните инстанции.
Вижте колко момичета изгоряха.

Напишете на 1 стр сумата на изчезналите поръчки с големи ЧЕРВЕНИ букви.
Да им секнат поръчките.

# 749
  • РУСЕ
Жалбите не помагат, защото нямам нищо черно на бяло с тях/ФР2БГ/. Нямам договор, нищо.
Ако отида в банката ще видят от документите, че пратката е доставена до фр. адрес, където дефакто аз съм я пратила. Все едно, че съм я подарила на някого си. А аз я чакам в България на добри начала с ФР2БГ???!!!!!!!!!!! Много наивно съм постъпила - нали?

Общи условия

Активация на акаунт