От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 127
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
В сайта на ФД пише също, че и втори курс е тръгнал. Аз не съм сигурна пратката ми с 2-ри или 3-ти ще бъде...

# 31
Здравейте!За първи път ще поръчвам с посредник. Регистрирах се като нов клиент във francetobg. След като се регистрирах се изписа надпис:Вие успешно се регистрирахте като наш клиент. При поръчка от Франция не е нужно да изпращате нищо друго. Поръчката ми е от ларедут. Да разбирам  ли, че не следва да правя каквото и да е друго /като изпращане на заявка/ освен да попъля техните данни за доставката, така както е указано? Благодаря ви!

# 32
Здравейте!За първи път ще поръчвам с посредник. Регистрирах се като нов клиент във francetobg. След като се регистрирах се изписа надпис:Вие успешно се регистрирахте като наш клиент. При поръчка от Франция не е нужно да изпращате нищо друго. Поръчката ми е от ларедут. Да разбирам  ли, че не следва да правя каквото и да е друго /като изпращане на заявка/ освен да попъля техните данни за доставката, така както е указано? Благодаря ви!
Ще бъдеш разочарована.имат курс 1 път месечно  #Cussing out  #2gunfire

# 33
При другия посредник по-често ли има курсове? И все пак не разбрах трябва ли нещо още да направя освен регистрацията за да ги уведомя за конкретната пратка?

# 34
Постът е спам и ще го изтрия.
НО не мога да не питам - защо се краде темата, традиционно пускана от Ms.Gorgeous?
Не пиша в темата, но я следя редовно. Това е втори случай на предварително пускане на тази тема от Мама Цо, без да се изчака запълването на 50-та страница, както е по правилата. Защо се прави?

# 35
НО не мога да не питам - защо се краде темата, традиционно пускана от Ms.Gorgeous?
Не пиша в темата, но я следя редовно. Това е втори случай на предварително пускане на тази тема от Мама Цо, без да се изчака запълването на 50-та страница, както е по правилата. Защо се прави?

Темата не е традиционно пускана от никой - има няколко съфорумки, които са пускали темата - РингиРингиРае, Ева, Хексе, Ms.Gorgeous и аз.
Предната тема стигна 50стр., както е по правилата......В правилата има ли условие колко поста от 50стр. трябва да има за се пусне нова тема? Да не пиша, че нова тема се е пускала и на 48стр. от старата......

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 10:51 от Мама Цоцоланка

# 36
  • Димитровград
Някой нещо да е чул за курса на Франсето?27 .10.беше педи няколко дена???Тая Франция бая далече! За колко ли време идва един камион? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 37

Темата не е традиционно пускана от никой - има няколко съфорумки, които са пускали темата - РингиРингиРае, Ева, Хексе, Ms.Gorgeous и аз.
Предната тема стигна 50стр., както е по правилата......В правилата има ли условие колко поста от 50стр. трябва да има за се пусне нова тема? Да не пиша, че нова тема се е пускала и на 48стр. от старата......
Бих казала, че след като 90% от темите (след моя отказ да ги пускам) са от Ms.Gorgeous, то това означава, че темата е традиционно пускана от нея. И смятам, че е некоректно да не се изчака нейното включване с линк към новата тема - както се вижда, тя е била готова да пусне. Какво става тук? Състезание някакво? Някой нещо си мери ли в тоя форум? Къде отива коректността в отношенията ни?!
Защо да очакваме коректност и от превозвачите, след като ние между нас самите не сме коректни? Въпрос на елементарна култура на общуването е всичко това...
Но спирам дотук.
Приятно пазаруване, момичета! И да пристигат пратките невредими бързо и точно!

# 38
  • София
Омръзна ми от тези пререкания  навсякъде кой пуснал темата - голяма работа кой я е пуснал... ако някой иска да пуска теми, давам му третокласната веднага  Mr. Green

ПП Да не дават звездички за най-много пуснати теми?  newsm78

# 39
  • София

Често теми се пускат и на 51 стр. Не мисля ,че е проблем .  Peace

Ну бе готова с темата и щеше да я пусне малко по-късно , Ди .
Прави и скрийншот и за новите превозвачи . Мисля ,че на всеки е удобно да погледне адреса в темата , а не да рови в сайтовете на превозвачите .
Ще помоля в следващата тема да се върнат адресите на превозвачите .

# 40

Прави и скрийншот и за новите превозвачи . Мисля ,че на всеки е удобно да погледне адреса в темата , а не да рови в сайтовете на превозвачите .

Пускам теми и теми се пускат на 50стр. Peace - всеки с опита си! В правилата пише, че теми след 50стр. ще се заключват, което подсказва, че новата тема трябва да се пусне преди 51стр., защото 51 е повече от 50 - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.msg12422822#msg12422822

Мисля, че в английските теми няма скрийншотове за посредниците - превозвачите достатъчно ги разглезихме от Франция - да си помагаме тук, да даваме тук инфо, да им вършим работата, да отваря човек темата тук, а не сайтовете им за да се осведомява кое, как, защо......Един добър сайт, на който и да е посредник, трябва да съдържа цялата необходима информация. И човек да си отвори сайта, а не темата тук. Така е редно! Ако не - жалко за фирмата, а не за темата!

Адресите на посредниците ги има в 1 пост - сайт, фейс.....

И какъв е този патос за една пусната тема, моля?

И още на 1 стр. написах, че Ms.Gorgeous да пусне това, което тя е направила и да пише на модератор да изтрие тази тема! Не ми е никакъв проблем! Не държа в портфолиото ми да пише, че пускам посредническата тема!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 11:53 от Мама Цоцоланка

# 41
  • София
Често теми се пускат и на 51 стр. Не мисля ,че е проблем .  Peace

Пускам теми и теми се пускат на 50стр. Peace - всеки с опита си!

Мисля, че в английските теми няма скрийншотове за посредниците - превозвачите достатъчно ги разглезихме от Франция - да си помагаме тук, да даваме тук инфо, да им вършим работата, да отваря човек темата тук, а не сайтовете им за да се осведомява кое, как, защо......Един добър сайт, на който и да е посредник, трябва да съдържа цялата необходима информация. И човек да си отвори сайта, а не темата тук. Така е редно! Ако не - жалко за фирмата, а не за темата!

Адресите на посредниците ги има в 1 пост - сайт, фейс.....Няма нужда от повече реклама.

Патос ?  Joy

Изобщо няма стравнение с темите за англ.превозвачи . Там са над 20 , а тук само 2 . За един нов потребител ще е по-удобно да види адресите тук , отколкото да рови в сайтовете или ФБ . Peace
Между редно и действително има разлика .
И за каква реклама става въпрос сега ?  newsm78

Казах си моето мнение ,на което считам ,че имам право .

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 11:54 от tedichka07

# 42

Пускам теми и теми се пускат на 50стр. Peace - всеки с опита си!

Адресите на посредниците ги има в 1 пост - сайт, фейс.....Няма нужда от повече реклама.

Патос ?  Joy

Изобщо няма стравнение с темите за англ.превозвачи . Там са над 20 , а тук само 2 . Peace
Между редно и действително има разлика .
И за каква реклама става въпрос сегаnewsm78

Казах си моето мнение ,на което считам ,че имам право .

Патос - не бе свързан с твоя пост.

Аз също си изказах моето мнение...

Бройката на посредниците не е от значение, какво от това като са 2? За скрийншота... Всеки 1 пост на темите за посредници е някакъв вид реклама за дадената фирма - инфо, каталог кой се занимава с дадена дейност!

# 43

Мамо Цо, колко пъти преди да направиш промените в първия пост обсъди това с хората в темата?
Със сигурност информацията там трябва да се обновява - все пак аз съм писала първия пост преди две години. Но и смятам, че всеки е свободен да дава предложения какво да се включи или изключи като информация и това да бъде обсъдено. Иначе какво - да започне великото следене на идването на 50-та страница, да си пусне кой какъвто иска първи пост?
И да, точно това е идеята на темата - да си помагаме тук, да даваме инфо по желание. Помощта е доброволна и без оглед на това, че посредниците печелят от нашето загубено време. В крайна сметка който не иска да си губи времето, да не виси из форуми.
Цялата информация е събрана накуп, за да не се губи време в ровене из сайтовете. (Ако е до ровене из сайтове, то няма смисъл в нито една тема тук. Всякакви рецепти има из нета, блогове колкото искаш - какъв е смисълът на готварския форум, м?) Това е смисълът - който прави първия пост събира накупя цялата информация, губи време, за да не си губят времето останалите. Всеки може да реже информация, но не всеки може да я събира.
И да, патос има, защото ме засяга - тази тема беше измислена и пусната от мен. Дала съм ѝ доста време. Няма как да е без патос.
Но всъщност основният въпрос тук е в коректността към този, който традиционно пуска темите. Не е честно да се "отмъква" тема и няма как да ме убедиш в противното.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 12:05 от Тралалала Ли

# 44
Цялата информация е събрана накуп, за да не се губи време в ровене из сайтовете. (Ако е до ровене из сайтове, то няма смисъл в нито една тема тук. Всякакви рецепти има из нета, блогове колкото искаш - какъв е смисълът на готварския форум, м?) Това е смисълът - който прави първия пост събира накупя цялата информация, губи време, за да не си губят времето останалите. Всеки може да реже информация, но не всеки може да я събира.
И да, патос има, защото ме засяга - тази тема беше измислена и пусната от мен. Дала съм ѝ доста време. Няма как да е без патос.

В готварския форум има забрана за публикуване на сайтове с рекламна цел. Там не се обсъждат сайтове и фирми за готвене. Изкл. когато има рекламни игри. Тук се обсъждат сайтове на фирми за посредническа дейност.

Нямам какво повече да кажа - не съм нито ученичка, нито в детската гранина, не съм и на разпит защо съм пуснала една тема!
Темата е пусната съвсем коректно по правилата на форума, дадени са координатите на посредниците, ако проблемът е в скрийншота - ще се добави! Повече няма да коментирам! Който разбрал - разбрал!

Общи условия

Активация на акаунт