От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 172
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
От СД се прехвърлих на ФД...обаче не съм очарована от начина им на работа. Дано запазят редовните курсове. Но някак им липсва рутина, какво е това курса пристига на 30.09 и след 4 дена ще ги пращат по Еконт..  Липсва ми СД - пристига курс, утре пратките са в Еконт. Отделно, че няма информация пратката натоварена ли е на курса..не е ли? какво е, що е? незнаем сега чакаме ли, не чакаме ли...

# 61
  • ВАРНА
Получих мейл от ФранстуБг,пристигнал е камиона,сега ще ги обработват  Peace

# 62

Аз да похваля ФрансетоБг. По повод писаното тук, че курсовете им са на месец изобщо не очаквах пратки. Така бях объркала няколко поръчки, писах различни имена за получател, техните имена съвсем пропуснах и т.н. - че пусках поръчки от различни профили.
Писах им каква каша съм забъркала - отговориха ми веднага...
Днес получих мейл от тях - че ще ми пратят заедно "проблемните" поръчки. Не очаквах толкова бързо да ми пристигнат пратките. И което е по-важно - взели са насериозно молбите ми. Че иначе за Еконт щях да плащам толкова, колкото от Франция до БГ Simple Smile

# 63
  • на морето
Нещо не разбрах-получила си мейл от тях за това,че е пристигнал камионът ли? А мейл за самите пратки имаш ли с инфо за кг и сума?
Аз чакам една пратка,но нямам мейл Rolling Eyes

# 64
Ето малко новини  от ФР
Курс 59 от Франция пристигна. Пратките ще бъдат предадени за изпращане в Еконт на 02.10 сряда. Клиентите ни от Русе ще могат да получат поръчките си на 02.10 сряда от 18-19ч. след като получат е- мейли за наличието на пратките си в пункта ни за раздаване. Курс 60 ще отпътува от Франция днес. Очаквано пристигане в България- в началото на следващата седмица /8-9 октомври/.

# 65
  • ВАРНА
Нещо не разбрах-получила си мейл от тях за това,че е пристигнал камионът ли? А мейл за самите пратки имаш ли с инфо за кг и сума?
Аз чакам една пратка,но нямам мейл Rolling Eyes

Понеже ще си взема на място пратката само ми писаха,че е дощъл и да отида да ги получа на 2.10 - кг и суми нямам написани  Peace

# 66
  • Варна
От ФД изпращат ли с пощенска пратка с Еконт или само куриерска?

# 67
  • София
изпращат  Peace

# 68
  • Варна
изпращат  Peace

Мерси!

# 69
Курса на Франсето,дето го чакате,коя дата ще да е тръгнал от Франция?

извинете,че се повтарям,но не виждам информация в интернет,ако някой знае,да знам да се надявам ли,нямам мейл .Благодаря Simple Smile

РЕД>Хексе,благодаря за светкавичния отговор  Hug 

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 12:45 от Трапезица

# 70
  • Варна
Курса на Франсето,дето го чакате,коя дата ще да е тръгнал от Франция?

извинете,че се повтарям,но не виждам информация в интернет,ако някой знае,да знам да се надявам ли,нямам мейл .Благодаря Simple Smile

На 18.09 е отпътувал.

# 71
Ето малко новини  от ФР

Курс 59 от Франция пристигна. Пратките ще бъдат предадени за изпращане в Еконт на 02.10 сряда. Клиентите ни от Русе ще могат да получат поръчките си на 02.10 сряда от 18-19ч. след като получат е- мейли за наличието на пратките си в пункта ни за раздаване. Курс 60 ще отпътува от Франция днес. Очаквано пристигане в България- в началото на следващата седмица /8-9 октомври/.

# 72
Ето малко новини  от ФР

Някой получил ли е мейл?

# 73
  • София
Ето малко новини  от ФР

Някой получил ли е мейл?

Мейл нямам ,както и пратка във виртуалният кабинет на Еконт .Чакам пратка получена на френски адрес на  6.09. Sad

# 74
Ето малко новини  от ФР

И от към мейли ли ни режа? Някой от Русе да има инфо?
Някой получил ли е мейл?

Мейл нямам ,както и пратка във виртуалният кабинет на Еконт .Чакам пратка получена на френски адрес на  6.09. Sad

Общи условия

Активация на акаунт