От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 092
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
  • Димитровград
Цитат
Тия няма ли кой да ги осъди най-накрая.
Подайте жалби до нужните инстанции.
Вижте колко момичета изгоряха.

Напишете на 1 стр сумата на изчезналите поръчки с големи ЧЕРВЕНИ букви.
Да им секнат поръчките.

На последък само това пиша,но никой не ме чува.Аз имам 6 липсващи поръчки все с маркови неща.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Мисля че ако пишем на ла редута колективно,най малкото  което може да се  направи е да и блокират адреса.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 10:06 от geri_pam

# 751
  • РУСЕ
супер, да го блокираме, аз съм за

# 752
  • София-Лагера
Пускайте жалби с/у ФР2БГ ,те трябва да имат договор с френското лице което получава вашите поръчки.
Полиция,НАП и КЗП.

# 753
  • РУСЕ
От НАП ми отговориха, че нямам нищо черно на бяло и не могат да ми помогнат.

# 754
  • Sofia
Понеже темата прескочи 50стр., а авторката май не е влизала отдавна си позволих да пусна
СЛЕДВАЩА ТЕМА

# 755
Жалбите не помагат, защото нямам нищо черно на бяло с тях/ФР2БГ/. Нямам договор, нищо.
Ако отида в банката ще видят от документите, че пратката е доставена до фр. адрес, където дефакто аз съм я пратила. Все едно, че съм я подарила на някого си. А аз я чакам в България на добри начала с ФР2БГ???!!!!!!!!!!! Много наивно съм постъпила - нали?

няколко страници на зад обясних същия случай като твоя , банката ми върна парите,при това доставката беше чрез UPS и много ясно се виждаше името на получатела,но франсето твърдеше че не е получена на техен адрес,ако не ти се занимава с банката си е твой проблем ,можеш и цял живот да си се оплакваш но ако не направиш нищо няма кой да ти върне парите,и мойта сума не беше малка по спомен около 150€

# 756
Записвам се да следя темата. Иска ми се да стават по-бързо нещата, но... и това е ок.

# 757
  • София
Здравейте! Поръчах от Ларедут исега пускам заявна в сайта на France Delivery, но не виждам в поръчката си къде пише номер на COLISSIMO, а трябва да го напиша в заявката. Някаква идея?

# 758
  • Sofia
Номерът се появява в поръчката няколко дни, след като я направиш. Затова изчакай със заявката дотогава.
Като влезеш в детайлите на поръчката пише Mes colis, след това съответно на каква фаза е поръчката и след това пише нещо такова: Colis nº .......... remis en expédition le 12/05/2014 Livraison prévue en SO COLISSIMO Nº ....................... à partir du 15/05/2014 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

Общи условия

Активация на акаунт