"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 193.9

• 45 972
  • 738
  •   2
Отговори
# 435
Май ние сме за очния,че не виждаме такива неща,направо ще му кажа лупи да ми сложи,че барем някоя искра да мерна  Thinking
Ще мернеш чак в главата ще те удари  Whistling

# 436
Видео от фотосесията зад кадър на СериЧа

http://vogue.com.tr/video/ekim_2013_serenaycagatay

Систър, много сладко клипче.  Hug Наистина си тичат тия двамата. Wink

Аз споделих, че очаквам съвсем скоро слух за връзка м/у тях, който ще се поддържа до края на сериала  Peace Това продава много в ТР, а и не само там  Peace

Само това липсва.  Laughing То слухът, започнал от АФК, още го свързва с Хазал. Mr. Green

# 437
  • У Диспансера ...♥♥♥
Май ние сме за очния,че не виждаме такива неща,направо ще му кажа лупи да ми сложи,че барем някоя искра да мерна  Thinking
Само да не ме трупяса ,че пак да взема  я изпусна  Joy Joy

# 438

Систър, много сладко клипче.  Hug Наистина си тичат тия двамата. Wink

А мислех че само аз съм за очния  Whistling Mr. Green

# 439
леко Ирче да не се запалиш само че туй огън  Mr. Green няма гасене  Joy Joy Joy

# 440
леко Ирче да не се запалиш само че туй огън  Mr. Green няма гасене  Joy Joy Joy
Ще я изгасим с пожарогасителя нема страшно  Whistling Mr. Green

# 441
  • София
Ирче, то дано да няма тоци, че като гледам в Лалето, тоците им изядоха главите. Дано тук си залагат на професионализъм  Whistling

Снеже, целта на очакваните слухове може да използват и за пресичане на слуховете за Хазал и Ча  Peace Ще видим де, може пък да няма, знам ли  newsm78

# 442
Ирче, то дано да няма тоци, че като гледам в Лалето, тоците им изядоха главите. Дано тук си залагат на професионализъм  Whistling

Снеже, целта на очакваните слухове може да използват и за пресичане на слуховете за Хазал и Ча  Peace Ще видим де, може пък да няма, знам ли  newsm78

То тоя компот и още ми го държат в Турция не разбраха че 7-мо място им е много даже ама айде. Whistling

# 443

Систър, много сладко клипче.  Hug Наистина си тичат тия двамата. Wink

А мислех че само аз съм за очния  Whistling Mr. Green

Mr. Green Ще ходим дружно при чичо доктор. Joy

Снеже, целта на очакваните слухове може да използват и за пресичане на слуховете за Хазал и Ча  Peace Ще видим де, може пък да няма, знам ли  newsm78 

Hug Крайно време е да ги пресекат.  Peace По принцип и тогава, и сега не вярвам в тези слухове.  Wink

# 444
  • София
Аз съм склонна да вярвам на слуховете, но според мен няма да могат да ги пресекат поне още 1 сезон  Peace После с времето нещата ще утихнат.

Не са първите, няма да са и последните  Peace

# 445
Като чуя за някакви токове-мокове и високо напрежение и незнам какво ми става  Joy

Ще убиете хората  Mr. Green

Аз съм гледала само първа серия,тъй че ще се въздържа от коментар!

# 446
  • София
Като чуя за някакви токове-мокове и високо напрежение и незнам какво ми става  Joy

Ще убиете хората  Mr. Green

Аз съм гледала само първа серия,тъй че ще се въздържа от коментар!

Викаш ние от токове си патихме. Сега викам да изгледаме един сериал бе токове и драми  Joy

# 447
Не знам, ама чак толкова впечатляваща фотосесия не видях, може би защото съм виждала много по-добри и оригинални, това е повторение на вече правена такава, и видях оригиналната версия в туитър, имаше я вчера от 1967 г , и има разлика, там наистина имаше закачка и може би ток. Тука нито виждам, нито усещам тоци, мълнии и тн, това е лично мнение и не ангажирам никой, а относно връзка мисля, че Чаатай много ще се пази от нещо такова, още повече, че е казал, че не може да има връзка с колежка  Joy Joy Joy
Айде почвайте с доматите и моцарелата  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Всъщност Серенай имала ли е друга афиширана връзка, освен Толгахан  newsm78, той и Ча бил приключил една такава преди малко повече от година  newsm78, коя ли е, интелвюто на Хазал тези дни, едни любовни мъки и болки  newsm78

# 448
  • София
Не знам, ама чак толкова впечатляваща фотосесия не видях, може би защото съм виждала много по-добри и оригинални, това е повторение на вече правена такава, и видях оригиналната версия в туитър, имаше я вчера от 1967 г , и има разлика, там наистина имаше закачка и може би ток. Тука нито виждам, нито усещам тоци, мълнии и тн, това е лично мнение и не ангажирам никой, а относно връзка мисля, че Чаатай много ще се пази от нещо такова, още повече, че е казал, че не може да има връзка с колежка  Joy Joy Joy
Айде почвайте с доматите и моцарелата  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Всъщност Серенай имала ли е друга афиширана връзка, освен Толгахан  newsm78, той и Ча бил приключил една такава преди малко повече от година  newsm78, коя ли е, интелвюто на Хазал тези дни, едни любовни мъки и болки  newsm78

Джейн и аз се чудя, какво става  Laughing Едни мъки, едни болки в 2 интервюта  Whistling

Я, дай оригиналът на фотосесията, да хвърля и аз едно око  Peace

Защо да мятат домати по теб, казваш си мнението  Tired На мен ми харесват на снимките, но не е нещо невиждано. Виж на Ча косата му е перфектна   Joy

# 449
 и ловец съм и ......................                      

Wink Wink Wink

Джейн Hugконушвай си каквото ти е на сърце  Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт