Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 3 ~*~

• 99 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Абе ,май БАЦИЛА на тази зараза  на стари "знатни " фамилии  и новобогаташи са първо Зю щото изневерявайки ,създава условия за злоупотреба със семейството ѝ ,както и стана и така "почтения" Неджип Ългаз ,който за да си заеме  "чисто" място на "пиацата "търга- си натовари съвестта не с едно ,а с две убийства / баща и дъщеря Ташкаран/ , а за останалите по периферията да не говорим.....

Разбирам я Йешин ...влюбена ....но средствата ѝ са като в производствена програма...план ,средства ,материали , изпълнители ,срок  и резултат .....но цялата конкуренция е" изметена"..дори и сестра ѝ ,ноооооо терена се оказа хлъзгав!!!!!!!!

Чънар също е влюбен ,бори се за любовта си, а тя е Топрак...според Йешим няма право на това ,защото тя го иска за себе си .....Йешим не разбира любовта на Чънар , а Чънар как да разбере нейната .....Топрак -също ,но тя не иска любовта ѝ да пречи на детето на Йешим -може  би защото е била сама в критичния момент и е загубила дъщеря си .....

Все си мисля ,че Зю не току така се лепна за Неджип, тази връзка не е следствие , а ясна цел още от самото начало ...не съм сигурна ,че го обича  newsm78

# 76
На мен ми се иска четвърти сезон да свърши с Чънар и Топрак заедно. Явно Топрак ще преоткрие отново Чънар  Embarassed иначе горките дечица, ако се появи и още една майка  #Crazy
Grinning Ще дойде още една и от нея Чънар ще има още едно, две деца и така. На мен също ми е гадно - тъкмо свикнеш да гледаш Чани с една и след няколко серии вече друга. Искаше ми се даже каквото и да става и да прави Йешим, той да си остане с Леле (защото тяхната любов най ми хареса), но сценаристите мислят друго.  Sad
rotfImao rotfImbo rotfImao Сакън, ако го докара до футболен отбор  Joy

# 77
Сега сме на 115 епизод, ако някой може да ми каже това кой турски е и колко епизода и сезона има общо сериала? Май е доста дългичък  newsm78

# 78
# 79
  • БГ
В най-любимият ми ден от седмицата  Peaceда сложа нещо за пийване и хапване,та дано ви примамя за коментари на снощната серия Peace

Много търпеливо човече е тази Топрак Crossing ArmsЗа съжаление на този етап няма кой да я оцени Tired
Аз обаче съм бясна от лицемерието и бруталността на Неджип бей. :mrgreen - убиец,измамник,лъжец,а самочувствието му на стожер в семейството до Космоса направо.

# 80
Цитат
Все си мисля ,че Зю не току така се лепна за Неджип, тази връзка не е следствие , а ясна цел още от самото начало ...не съм сигурна ,че го обича  newsm78
Софи,първоначално беше от интерес , но без да иска взе ,че се влюби наистина , но и тази любов ще е до време!
Скрит текст:
Като разбере ,че Неджип е замесен в смъртта на Леле ,любовта ще се се превърне в омраза

# 81
В най-любимият ми ден от седмицата  Peaceда сложа нещо за пийване и хапване,та дано ви примамя за коментари на снощната серия Peace

Много търпеливо човече е тази Топрак Crossing ArmsЗа съжаление на този етап няма кой да я оцени Tired
Аз обаче съм бясна от лицемерието и бруталността на Неджип бей. :mrgreen - убиец,измамник,лъжец,а самочувствието му на стожер в семейството до Космоса направо.

От гледането на сериите с помощтта на мишката не бях разбрала,че Неджип е ликвидирал този дето изнудваше Игбал./забравих му името,затова така го описвам/,затова снощи доста се впечатлих от коравосърдечието на Неджип!!!Мръсник от класа!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
През трупове минава само и само да се защити!!!Заслужава си Зюзи да яхне метлата да му отмъщава!Само ,че тя отмъщавайки на него отмъщава първо на Топрак и Чанар!!!

# 82
Здравейте,момичета. Hug ♥ Аз не успях да изгледам тези две серии по фемилито .. Но днес ще се опитам да я гледам.Ама като гледам до какво положение са го докарали по турската и лошо ми става .. По едноименния роман на Решат Нури ;DD Много объркано е станало и с тази загуба на паметта на Топрак. #Crazy #Crazy #Crazy

# 83
Много хубав епизод беше. Много са сладки Йешим, бебето и Чънар.  Heart Eyes stork-boy

# 84
Здравейте Hug Hug Hug
Тези серии за мен са като де жа вю , т.е спомних си първите серии когато Зю се домогваше до разположениеето на Неджип.Пред него смирена,тъжна,добричка,но щом му видеше гърба започваше да издевателства над всички в онази вила.
Сега същото прави Йешим Crossing Arms
Пред Ча - блага като баклавичка / да чак да му загорчи от сладост на човек/,но Икбал е права,че вълкът козината си мени ,но нрава не!
И вот тебя  Naughty - горката бавачка няма да спи,а заради чая със захар остана и без работа
бедничката Tired Обаче-е-е-е пред Ча - бе била спала лицемерката му с лицемерка- голяма сволач е тази млада жена - много жалко за нея,пътят ,по който върви и мачка всички,за да бъде с Ча ще свърши много зле.
И както обикновено става в живота,греховете й ще плати невинното й дете.
Добре,че все пак се намери щастлив изход и за него и то пак благодарение на добрата душа на Топрак,която дори не искаше да се знае за това.

Еди Hug от теб научих много интересна информация - благодаря ти, не знаех,че и този филм е по книга на Решат Нури.Сподели как се казва книжката - моля те!Има ли я на български newsm78
Меги Hugняма значение името на охранителя,но доколкото си спомням се казваше Ремзи.
Колко станаха убитите и поръчани от Неджип - бащата на Лале,самата Лале,сега Ремзи , има и още гадости,които предстоят
Скрит текст:
Ще поръча отличането на малката Лале,за да принуди Ча да се ожени за Йешим,но ще стане пожар и детенцето като по чудо оцелява.Разбира се това прави в комбина с "невинната и добра" Йешим Mr. Green

# 85
Лябим Турски сериал !  Grinning Two Hearts

# 86
Журналиста или фотографа ,който го изнудваше със записите го блъсна кола...

Олееее,как ехидно се усмихна ,като остана Чънар , а Топрак отвън......

....айде,всеки /Неджип и Зю/ си тълкува добротата на Топрак според това ,как му отърва...

А Чънар намазан с мед ,като гледа Йешин и Топрак заедно ...що за турски манталитет?!?!?!?!

Браво на майката на Топрак ,много точна преценка за Йешим....

# 87
Здравейте ! Покрай баба ми и аз често започнах да след сериала. Бихте ли ме приели в темичката ви ?

# 88
  • БГ
Здравейте ! Покрай баба ми и аз често започнах да след сериала. Бихте ли ме приели в темичката ви ?

Добре си ни дошла,мила! Hug
Явно си младо момиче и ще ми бъде много интересно да чета какво и кой -как те вълнува в сериала!

Софи - вярно,бях забравила за журналиста Thinking
Турците и досега си имат право на четири жени - с една имат граждански брак,а с другите три пред имама  се вричат.То май преди време слушах,че и в родопския край един от нашите турчета си живееше с четири жени newsm78
Обаче баба някога казваше - добър,та чак улав /глупав/ - та и Топрак така.Съжали за постъпката си май,след думите на майка си , но късно е вече,моме за китка Joy Joy Joy
Зюмруд бранеше УбавецО Неджип до последно от Икбал,хем къде,къде са те,къде са младежите...
И как така никой не реагира,че бебока няма бавачка...
А коварството на Йешим тепърва започва да набира скорост.
Да ви кажа откровено чак не ми се гледат тези серии - и за компенсация си пускам клипчета от тубето с изгонването на Йешим ,но до тогава има много време още.Тя докато е жива няма да остави Топрак намира.Дори след като се развеждат Топрак и Ча - Йешим не мирясва.Толкова е комплексирана от присъствието на Топрак в Истамбул,че омразата й взима застрашително опасни размери!

# 89
На мен като външност най ми допада Йешим. Някои части от характера и също. Естествено не оправдавам деянията и. Но по принцип си падам по такива филмови персонажи, които не жалят средства да постигнат целта си. За Зюмрюд не мога да определя дали наистина в последствие се е влюбила в Неджип или не. Гледах в нета няколко серии напред и още повече се заинтригувах от сериала.

Общи условия

Активация на акаунт