Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 3 ~*~

• 99 498
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Топрак с тези ролки на главата и глуповатия поглед изобщо не ми прилича на "богаташка снаха" (цитирам г-жа Игбал)  Joy

# 91
  • Пловдив
Топрак с тези ролки на главата и глуповатия поглед изобщо не ми прилича на "богаташка снаха" (цитирам г-жа Игбал)  Joy
Simple Smile Тя сега с прическа и по-добре облечена, обаче глуповатия поглед не може така лесно да се промени! Не знам какво изпитвам към нея, хем я харесвам, че има добра душа, хем ме яд че се държи толкова тъпо. Майка й в прав текст и казва жената, ама Топрак такъв инат...

# 92
  • БГ
Здравейте! Hug
На мен пък погледът на Топрак в тези серии ми се струва тъжен и сякаш безнадежност има в очите й ThinkingНо сцените , в които са заедно и насаме с Чани очите й греят направо,а усмивката й е толкова чаровна и мила.
Йешим дори когато се усмихва не е искрена,а "служебно" някак си го прави.
Мръсната й същност накрая се прояви и към Джансел Tiredкак само изкусително и многозначително му каза - "пренебрегваш ме" Crossing ArmsТова ли е благодарността й към Джансел и докторката неонтоложка загдето спасиха и нея и детенцето newsm78 Но какво друго да очаквам от Йешим - егоист,самовлюбена,коварна и много,много безразсъдна ,капризна и оттук насетне с нищо не може да ме изненада.Нея само Икбал я усеща що за мръсна душа носи!
А наивниците Топрак и Чани така ще се наквасят в интригите на Йешим,че чак не ми се коментира.
Та ето ,че и Зю въртя,сука - постигна целта си - ще има импланти,че иначе кой ще се разголва по партитата
Чудя се само на Шереф - как така пусна онзи ръб Съткъ в къщата newsm78 на зет си.Те ,комшиите де,не дават пиле да прехвръкне около дома си като се оженят, а тя кухавелницата - чак в хола го вкара.
Ама какво ли чудя ето ги двете двойки майка и щерка - от една страна Зю и Йешим Crossing Arms от друга страна Шереф и Топрак.Първите доволно коварни,вторите доволно наивни...
Аз изгледах в миналата събота поредната серия от 4-ти сезон,ама тя мъката за Чани не свършва,глупостта на Неджиб - също,а отмъщението на Зю продължава с нови варианти.

# 93
Аз май съм "самотния писач в темата" Joy Joy Joy Joy Нейсе... Crossing Arms
Ей голям подлец и лъжец този дърт пергиш Неджип - как само омотова Икбал , за да спи вечер до Зюмруд - опасен тип. Да ви кажа с нетърпение чакам сега в четвъртия сезон каква справедливост за черните му дела са му подготвили сценаристите.

Момичета,като гледам анкетата 41 човечета гледат филма и четат темата,ама защо не пишете бре моми Joy Joy Joy Joy
Впрочем не се учудвам много,защото точно с тези епизоди и при комшиите рейтинга им се срина.
Аз понеже съм на уважавана възраст направо настръхвам,като си мисля,,че може някоя като Йешим да тормози дъщеря ми или племеничките ми,например някое старо гадже на мъжете им,е вярно без бебе,но с всичко останало - телефонни обаждания,изисквания,грижи.
Представете си само за миг да сте на мястото на Топрак.
Ама и тя ме ядоса в този епизод - как не се опита да се поочупи малко,да се нагоди към живота на Чани,без прекаленостите на богаташките глезли,но все пак със съзнанието,че е снаха на богат и известен млаад мъж,които на всичкото отгоре е красавец,джентълмен и харесван от жените.
Но Топрак си е сложила тампони в ушите - не става само с преглъщатне и гледане като теле в железница - жално и тъжно...никой няма да впечатли с това.
Хайде лека ви нощ и на вас и на мен! Peace

# 94
  • Пловдив
Аз май съм "самотния писач в темата" Joy Joy Joy Joy Нейсе... Crossing Arms
Ей голям подлец и лъжец този дърт пергиш Неджип - как само омотова Икбал , за да спи вечер до Зюмруд - опасен тип. Да ви кажа с нетърпение чакам сега в четвъртия сезон каква справедливост за черните му дела са му подготвили сценаристите.

Момичета,като гледам анкетата 41 човечета гледат филма и четат темата,ама защо не пишете бре моми Joy Joy Joy Joy
Впрочем не се учудвам много,защото точно с тези епизоди и при комшиите рейтинга им се срина.
Аз понеже съм на уважавана възраст направо настръхвам,като си мисля,,че може някоя като Йешим да тормози дъщеря ми или племеничките ми,например някое старо гадже на мъжете им,е вярно без бебе,но с всичко останало - телефонни обаждания,изисквания,грижи.
Представете си само за миг да сте на мястото на Топрак.
Ама и тя ме ядоса в този епизод - как не се опита да се поочупи малко,да се нагоди към живота на Чани,без прекаленостите на богаташките глезли,но все пак със съзнанието,че е снаха на богат и известен млаад мъж,които на всичкото отгоре е красавец,джентълмен и харесван от жените.
Но Топрак си е сложила тампони в ушите - не става само с преглъщатне и гледане като теле в железница - жално и тъжно...никой няма да впечатли с това.
Хайде лека ви нощ и на вас и на мен! Peace
Много ми хареса това с телето Simple Smile Топрак се държи като слугиня направо. Не казвам, че не трябва да готви или чисти, не. Просто трябва да е по-оперена, да си пази мястото и достойнството, и да се държи далеч по-самоуверено, а не така плахо. Да си добър не значи да си мекушав, а за момента тя е такава. Честно казано, даже съм изненадана как успява да задържи интереса на Чани. Топрак може да бъде много повече, не знам защо е такава залюхана...

# 95
Неджип е много голям мръсник ама и г-жа Икбал си я бива. Гледам, гледам и се чудя, къде изчезнаха моралистките от първи сезон (Икбал и сестрата на Неджип/забравих и името), които изхвърлиха целия алкохол от къщата на покварените Ташкаран. Сега едната иска с изнудване да се омъжи за бившият си любовник, а другата не излиза от леглото на мазния адвокат. Икбал по нищо не отстъпва на лошотията на  Йешим, а не спира да я обижда. Thinking
Топрак или е изключително глупава или се прави на такава за да предизвика съжаление във всички около нея. А Чанар, като чу за още едно дете, пък било то и от Топрак  заспа непробудно. Laughing

# 96

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/74250/2368/12/g … ayfa-11-ekim-2013

Скрит текст:
Imalo e niakakvi karanici, spor m/y  Tolgahan i Hatidje, neshto s dogovorite im....

# 97
  • БГ
Ехей-й-й - темата почти е стигнала трета страница! Crossing Arms
Да не се уплашихте от гадостите ,които прави Йешим, дружки newsm78 Joy Joy Joy
Не се бойте Peace няма да я пускам във вашите семейства и при мъжете ви (или гаджетата)
Ама голям шаран този Чънар,нали? Tired
Хем й е кусал попарата на Йешим и то с Лале - родната й сестра,хем знае,че тя няма никакви скрупули и задръжки и пак попада в мрежите на жълтата стоножка Joy Joy Joy
То Икбал я разгада още в началото,ама нали е много заета да развежда оня престъпник и лъжец Неджип
Пък този дърт сладострастник как само се увърта около Зюмруд ooooh! лигите чак му потекоха като я видя с вечерния тоалет

# 98
# 99
Здравейте момичета !
Специално поздравявам Димето , която е поддържала огъня последните дни!
Честно казано се изненадах ,че за дните които не съм писала сме мръднали само с 2 страници!
За пореден път се учудвам защо темата върви така вяло , като  сериала е по - добър от много други ,на които темите вървят сравнително бързо!
-------------------------------------------
Снощи най - после на Топрак и светна лампичката,че Йешим ги лъготи всички в ред!!!
 Само ,че вече много отпусна Чани и той няма да отстъпи от свободата ,която му даде самата тя!!!
Той си свикна така да си "живурка" с двете /семейства/и му е добре!!

# 100
Цитат
Момичета,като гледам анкетата 41 човечета гледат филма и четат темата,ама защо не пишете бре моми 35 35 35 35
Ами как няма да се срине!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На мен също вече не ми се гледа , като знам ,че нещата вървят от зле на все по зле!
Още сме в началото на нейния пореден "злокобен" план , който за огромно мое съжалени ,този път ще е успешен!!!
Не ми се гледат повече нейните гадости.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out....,а знам ,че те тепърва предстоят!!!

# 101
Диме , кажи няколко думички за новите събития от 4 сезон! Praynig Praynig Praynig Praynig
Съвсем накратко!!!

# 102
# 103
  • БГ
Kenan Doğulu- Bal Gibi

# 104
  • БГ
Без да се обиждат фенките на Йешим,но това е любимата ми сцена от двата сезона , защото всеки получи това ,което заслужава.
Все пак справедливост трябва да има или както казваше баба ми - когато посееш ветрове,ще жънеш буря...

Общи условия

Активация на акаунт