Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 3 ~*~

• 99 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Топрак удари шестица от тотото, като напусна партито. И как изненадано гледа, като слуша клюките на Мюрвет, все едно Йешим за първи път им върти номера. Rolling Eyes Много ме дразни вече, то бива тъпота бива ама нейното преминава всякакви граници. Crossing Arms

# 106
Здравейте!

Топрак най-после вдяна ,че Йешим я прави на маймуна и то от най-глупавите. То  бива човек да е толкова добродушен и съпричастен, но нейното минава границите на здравия разум. И Чънар- голям Глупендер, като панаирджийска мечка го разхожда мамзелата, че и бебето с тях  ooooh!....Рейхан е по голям мъж от племенника си Joy

# 107
 Dimeto_М, newsm78 newsm78 newsm78какви бяха тез шамари?вьй и за какво малко подскажи...  bouquet

# 108
Dimeto_М, newsm78 newsm78 newsm78какви бяха тез шамари?вьй и за какво малко подскажи...  bouquet
Подсказка Naughty
Скрит текст:
Йешим продължи с издевателствата над Топрак,но вече с комбина със Съткъ - бившия съпруг на Топрак.Двамата така нагласяват ннещата,че да изглежда сякаш Топрак изневерява на Чънар.А тя по същото време е бременна от него,но още не знае това Чани.След доста коварни сцени и постановки от страна на Йешим,която уж защитава Топрак,но в същност ликува - става така,че оня простак Съткъ се опитва да насили Топрак,тя го намушква с нож и попада в затвора и т.н.
Та след като Съткъ след доста време се влюбва в Шермин осъзнава какво всъъщност е причинил на Топрак,защото...шермин става жертва на изнасилвач и изпада в тежко психично състояние.Та Съткъ се разкайва и разказва всичко на Чънар - за планът на Йешим и какво е причинила на Топрак.Всъщност Чънар е чул същото и от Топрак,но тогава не й се доверява,а тя го напууска.Та това е в общи линии,но има още мното детайли.Разказвам ти само ориентировачно.

# 109
 PeaceДимето  bouquet

# 110
Подсказка Naughty
Скрит текст:
Йешим продължи с издевателствата над Топрак,но вече с комбина със Съткъ - бившия съпруг на Топрак.Двамата така нагласяват ннещата,че да изглежда сякаш Топрак изневерява на Чънар.А тя по същото време е бременна от него,но още не знае това Чани.След доста коварни сцени и постановки от страна на Йешим,която уж защитава Топрак,но в същност ликува - става така,че оня простак Съткъ се опитва да насили Топрак,тя го намушква с нож и попада в затвора и т.н.
Та след като Съткъ след доста време се влюбва в Шермин осъзнава какво всъъщност е причинил на Топрак,защото...шермин става жертва на изнасилвач и изпада в тежко психично състояние.Та Съткъ се разкайва и разказва всичко на Чънар - за планът на Йешим и какво е причинила на Топрак.Всъщност Чънар е чул същото и от Топрак,но тогава не й се доверява,а тя го напууска.Та това е в общи линии,но има още мното детайли.Разказвам ти само ориентировачно.
И още доста епизоди има да минат до този щастлив и напълно заслужен и според мен момент!!! Peace Peace Peace Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 111
Изпуснах снощния епизод по Диема /не ,че не съм го гледала с руски субове/,но чак не ми се пуска да го изгледам отново , защото Йешим вече много ме дразни с нейния план"ще спечеля на всяка цена Чанар",нищо ,че той глупака изобщо не подозира в какво пъклено "вихърче" Mr. Greenго завихрят!!!!! newsm78 newsm78 newsm78
Много бързо забрави на какво е способна Йешим!!!

# 112
 wavey скъпи лаленца!!!

Цитат:
Аз май съм "самотния писач в темата" 35 35 35 35 Нейсе... Crossing Arms

Диме, и сам воина е воин  newsm10

Цитат:
Ей голям подлец и лъжец този дърт пергиш Неджип - как само омотова Икбал , за да спи вечер до Зюмруд - опасен тип. Да ви кажа с нетърпение чакам сега в четвъртия сезон каква справедливост за черните му дела са му подготвили сценаристите.
Аз пък чакам да видя  Shocked, изобщо-как ще завърши четвърти сезон Thinking, и ако сценаристите не ми оставят щастливи заедно Чани и Топрак  Naughty- хич няма да се напъвам да ги гледам тези гадории  Mr. Green /въпреки, че повечето ги изгледах на бързи обороти  Laughing Mr. Green/  hahaha hahaha hahaha

Цитат:
Момичета,като гледам анкетата 41 човечета гледат филма и четат темата,ама защо не пишете бре моми 35 35 35 35
Впрочем не се учудвам много,защото точно с тези епизоди и при комшиите рейтинга им се срина.
Аз понеже съм на уважавана възраст направо настръхвам,като си мисля,,че може някоя като Йешим да тормози дъщеря ми или племеничките ми,например някое старо гадже на мъжете им,е вярно без бебе,но с всичко останало - телефонни обаждания,изисквания,грижи.

Ами, Диме, то това за гледане ли е, джанъм, ooooh! пък камоли за писане  Shocked  - то чак клавиатурата и мишката ми отказаха  #Crazy - бива, бива гадории от страна на Йешим и наивност от страна на Чани и Топрак, но чак пък толкоз  ooooh!

Мога да си представя Whistling, как ще се чувстваш, ако някоя ти тормози щерката /аз, ако съм-си хващам щерката и дим да ни няма  Laughing Mr. Green/, НО само като си представя  Shocked, че може да ми се натресе някоя снаха като Йешим  ooooh! ииии - направо ми се изправя косъма  newsm09 #Crazy - Че то мъжете, по някога са толкова заблудени, че трудно може да им повлияеш  Mr. Green - както и на нашият Чани hahaha hahaha hahaha

Цитат:
Представете си само за миг да сте на мястото на Топрак.
Ама и тя ме ядоса в този епизод - как не се опита да се поочупи малко,да се нагоди към живота на Чани,без прекаленостите на богаташките глезли,но все пак със съзнанието,че е снаха на богат и известен млаад мъж,които на всичкото отгоре е красавец,джентълмен и харесван от жените.
Но Топрак си е сложила тампони в ушите - не става само с преглъщатне и гледане като теле в железница - жално и тъжно...никой няма да впечатли с това.

Хич и не мога да си представя да съм на мястото на Топрак newsm78 Ако бях аз - отдавна да съм си грабнала чантичката и "гитти"....без да се обръщам назад Laughing - и го оставям Чънарчо, да си троши главата с новото му семейство hahaha hahaha hahaha  
.........

Хайде, свършвам, че се олях  ooooh!, но само като се сетя и  afwitch

Нооо  Naughty въпреки всичко  Whistling, поглеждам с едно око вечер серийките и чинно си чакам  bowuu момента с шамарите
   newsm53 smile3503 hahaha hahaha hahaha

До скоро   love001  love001  love001   и успешен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 11:47 от rossii_kh

# 113
Момичета,я кажете какво ще стане след като в снощната серия г-жа Икбал постави ултиматум на Неджип бей Mr. GreenТой ще се разведе ли до края на деня както иска Икбал???Че и стая щяла да му приготви hahaha Joy Joy Joy
А Топрак ще свие ли малко сърмите на Чани след прозренията,които чу от прислугата или ще продължи да се прави на две и половина Crazy

# 114
  • БГ
Роси Hug браво,къз - много хубав пост!  bouquet
Не знам за другите ,но аз обичам да чета дъ-ъ-ъ-ъ-лги постове Grinning
Меги Hugлипсваше ми,джанъм беним!
Скрит текст:
Видях някъде в темите,че ще започва сериал с "незабравимия"Серхат Peace но нямам друга информация.Малко променен ми се вижда newsm78 или съм в грешка,защото отдавна не съм го гледала.Пак проблеми на югоизтока май ще къдрят- сподели ако знаеш повече Praynig
iani87 Hug какво да ти кажа мила - ще се разведе Неджип,че доста го е страх Чънар да разбере истината за катастрофата с Лале,защото знае,че това ще е окончателния край между тях.Пък дъртия козел иска да се прави на баща.Но... Naughtyтези бракове и разводи между Неджип-Зюмруд и техните отрочета - Чънар-Йешим-Лале са малко а`ла "Дързост и красота".Кога са женени и кога разведени,кога бракът е фиктивен и кога истински - пълен мрак Thinking Crossing Arms ooooh! Mr. Green

# 115
  • БГ
И с този прекрасен мъж се подигра Йешим Mr. Green

# 116
# 117
# 118
  • БГ
Доста идентични сцени има от живота на Чани с Лале и този с Топрак.
Дали е нарочно сценарно хрумване или изчерпване - не знам Tired

# 119

Общи условия

Активация на акаунт