Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 3 ~*~

• 99 519
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Роси Hug браво,къз - много хубав пост!  bouquet
Не знам за другите ,но аз обичам да чета дъ-ъ-ъ-ъ-лги постове Grinning
Меги Hugлипсваше ми,джанъм беним!
Скрит текст:
Видях някъде в темите,че ще започва сериал с "незабравимия"Серхат Peace но нямам друга информация.Малко променен ми се вижда newsm78 или съм в грешка,защото отдавна не съм го гледала.Пак проблеми на югоизтока май ще къдрят- сподели ако знаеш повече Praynig
iani87 Hug какво да ти кажа мила - ще се разведе Неджип,че доста го е страх Чънар да разбере истината за катастрофата с Лале,защото знае,че това ще е окончателния край между тях.Пък дъртия козел иска да се прави на баща.Но... Naughtyтези бракове и разводи между Неджип-Зюмруд и техните отрочета - Чънар-Йешим-Лале са малко а`ла "Дързост и красота".Кога са женени и кога разведени,кога бракът е фиктивен и кога истински - пълен мрак Thinking Crossing Arms ooooh! Mr. Green
Диме, Hug Hug Hug
Скрит текст:
За Серхан винаги ще споделя с удоволствие!!! Hug

Така се казва новия сериал на Серхан.А тази до него е партньорката му.Тя също беше известна от някакъв сериал , но да не те подведа от кой. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Сериалът ще започне на 26.10.2013г.След пълно мълчание от 2 години около Серхан, изведнъж се появиха трейлъри  и вече даже е обявена и дата на започване!!!
Какъв ще е точно сюжета не мога да кажа,но се надявам да е интересен!
Що се отнася до промяната в Серхито....... да .....има такава,освен ,че е поостарял си е направил и лека корекция на носа.Макар и съвсем лека да е тя , той изглежда доста различен.Аз лично си го предпочитам с предишната визия. От снимките , които се публикуваха от новия сериал,се вижда ,че стайлинга му не е по- различен от този в "Незабравима"!

# 136
Йешим е толкова хитра... как винаги ги измисля тези планове. Чънар все и се връзва, Топрак само я гледа и нищо не казва. Rolling Eyes Сега вече тя разбра каква е Йешим, но каква полза. Пак Йешим я бие по точки. Ама бебенцето е много сладко... Искам да дават повече моменти Чънар, Йешим и Берк, защото са много сладки. Heart Eyes
Неджип ми е много отвратителен. Само, за да се спаси колко хора уби... Close
Игбал тя... нямам думи колко години го чака и още не го научи какъв е.
Зюмрют какво му харесва на тоя дъртия. Тя е хубава, а той един убиец. Thinking
Само искам да попитам скоро ли Игбал ще прати диска на Зюмрют(искам да и видя реакцията)  Grinning Grinning Grinning
От моето гледане с помощта на мишката , мога да кажа ,че няма да е скоро!Чак след смъртта на на твоята любимка Йешим! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако някой е по - наясно , може да сподели!!!
------------------------------------------------------
Не се сърди за закачката Hug Hug Hug Hug,ама знам ,че я защитаваш и и прощаваш всичките гадости, затова я нарекох твоя любимка!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 137
Йешим е толкова хитра... как винаги ги измисля тези планове. Чънар все и се връзва, Топрак само я гледа и нищо не казва. Rolling Eyes Сега вече тя разбра каква е Йешим, но каква полза. Пак Йешим я бие по точки. Ама бебенцето е много сладко... Искам да дават повече моменти Чънар, Йешим и Берк, защото са много сладки. Heart Eyes
Неджип ми е много отвратителен. Само, за да се спаси колко хора уби... Close
Игбал тя... нямам думи колко години го чака и още не го научи какъв е.
Зюмрют какво му харесва на тоя дъртия. Тя е хубава, а той един убиец. Thinking
Само искам да попитам скоро ли Игбал ще прати диска на Зюмрют(искам да и видя реакцията)  Grinning Grinning Grinning
От моето гледане с помощта на мишката , мога да кажа ,че няма да е скоро!Чак след смъртта на на твоята любимка Йешим! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако някой е по - наясно , може да сподели!!!
------------------------------------------------------
Не се сърди за закачката Hug Hug Hug Hug,ама знам ,че я защитаваш и и прощаваш всичките гадости, затова я нарекох твоя любимка!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за информацията и не се сърдя.  Grinning Grinning Grinning

# 138
Този сериал надминава всичките ми очаквания за тъпота, дано скоро има някакво раздвижване. Rolling Eyes
Топрак гледа, като виновно момче от нямо кино. Доста глупава и простовата, вече година живее в Истанбул, а развитие никакво. А за външният вид да не говоря, струва ми се , че се облича по-зле и от сватята Икбал.  ooooh!
Чанар завършил университет в Ню Йорк  Joy, а се държи все едно не е напускал Анадола Tired
Г-жа Икбал се зарадва, че ще постеле семейното ложе с Неджип бей, ама не и се получи номера hahaha hahaha
Йешим, както винаги се държи неадекватно, ама поне има вид  Wink
Нямам търпение г-жа Зюмрюд да вкара малко екшън Simple Smile

П.П. Не можах да разбера Топрак след като е загубила детето си веднага ли се е оженила за Чанар, защото някъде във форума четох, че след това била гледачка на някакво бебе в родния град, а от тази срия разбирам, че от тогава до сега е минало 1 година  newsm78

# 139
  • Бургас
А бе как никой не и тресна вратата под носа на Йешим и да я изгони,то бива нахалство ама това прелива....Аоня глупак отиде та се метна под колата,за да и нескърши хатъра...Наистина сценаристите са се поувлекли.

# 140
Аз най много се забавлявах на сцените с трениращата госпожа Икбал и побойчето, което си спретнаха със Зюмруд. Кефят ме тия жени като започнат да се разправят.

# 141
Аз най много се забавлявах на сцените с трениращата госпожа Икбал и побойчето, което си спретнаха със Зюмруд. Кефят ме тия жени като започнат да се разправят.
Май съм пропуснала. В коя серия е било това? ooooh!

# 142
  • БГ
Здравейте,момичета!
Меги Hug благодаря!Дано сериалът е добър!Да ме сръчкаш,та да не пропусна премиерата онлайн. Peace
Хапчо  bouquet - ама ,кой би посмял да й тръшне врата на Йешим - та тя ще опищи цял Истамбул,за да се жалва - нали е родила насленикОт на Илгаз! Mr. Green
А Съткъ прави това за доста парички и блакинки,които получава от "жълтата стоножка"-ще се освести и той,но доста по-късно... Thinking
Имайте търпение момичета  - сериите,които ни очакват стават все по-тягостни и неприятни Crossing Arms заради случващото се с Топрак,Чънар и Йешим.
Lily2910 Hug на въпросът ти - не се жени за чънар веднага.Има една история , в която са забъркани сестра й,лелята Султан, и един мъж - Юсуф,в когото двете сестри са влюбени.Обаче за него се жени Хавва - сестра й,а онзи пич Юсуф се оказва ,че има дете от друга жена.И когато Топрак загубва дъщеричката си става бавачка на онова момченце,май Рюзгяр се казваше.Всъщност и там има някаква объркана история - кой,на кого,защо и как...но е дълго за обясняване.Най-добре погледни  епизодите след смъртта на Лале,когато Топрак идва в Истамбул.
В същност тя не е от една година при Чънар - според бременността на Йешим и раждането - вероятно това са 7-8 месеца.
Успешна седмица за всички! Hug Hug Hug Hug

# 143
Здравейте,момичета!
Меги Hug благодаря!Дано сериалът е добър!Да ме сръчкаш,та да не пропусна премиерата онлайн. Peace
Хапчо  bouquet - ама ,кой би посмял да й тръшне врата на Йешим - та тя ще опищи цял Истамбул,за да се жалва - нали е родила насленикОт на Илгаз! Mr. Green
А Съткъ прави това за доста парички и блакинки,които получава от "жълтата стоножка"-ще се освести и той,но доста по-късно... Thinking
Имайте търпение момичета  - сериите,които ни очакват стават все по-тягостни и неприятни Crossing Arms заради случващото се с Топрак,Чънар и Йешим.
Lily2910 Hug на въпросът ти - не се жени за чънар веднага.Има една история , в която са забъркани сестра й,лелята Султан, и един мъж - Юсуф,в когото двете сестри са влюбени.Обаче за него се жени Хавва - сестра й,а онзи пич Юсуф се оказва ,че има дете от друга жена.И когато Топрак загубва дъщеричката си става бавачка на онова момченце,май Рюзгяр се казваше.Всъщност и там има някаква объркана история - кой,на кого,защо и как...но е дълго за обясняване.Най-добре погледни  епизодите след смъртта на Лале,когато Топрак идва в Истамбул.
В същност тя не е от една година при Чънар - според бременността на Йешим и раждането - вероятно това са 7-8 месеца.
Успешна седмица за всички! Hug Hug Hug Hug
Благодаря   bouquet

# 144
Да и мене много ме изкефи Зюмрюд като хвана Игбал за косата ... и тя веднага я достраша и започна да вика "Помощ, Помощ '' smile3521 newsm62  Joy Joy Joy

# 145
Сега гледах поредният епизод, ами то голяма скука  Rolling Eyes Няма ли вече да има някакво раздвижване?  Crossing Arms
Тази Йешим (беше ми любимка) по най-елементарният начин разиграва цяло семейство. А пък глупавата Топрак, вече знае цялата истина и мълчи и изтърпява цялата ситуация. Вече трябва да и връчат медал за търпение newsm81.
Злополуката със Съткъ и скроената лъжа с лелята беше върха на  глупостта. Не мога да се начудя кои гениални сценаристи измислиха тази ситуация  hahaha hahaha hahaha 

# 146
  • Бургас
Какво ще кажете за прическата на Йешим за интервюто..............убийствена........за първи път не харесах стайлинга и.

# 147
Какво ще кажете за прическата на Йешим за интервюто..............убийствена........за първи път не харесах стайлинга и.
В главата беше като рогата коза, Joy но роклята беше супер! Peace

# 148
А бе как никой не и тресна вратата под носа на Йешим и да я изгони,то бива нахалство ама това прелива....Аоня глупак отиде та се метна под колата,за да и нескърши хатъра...Наистина сценаристите са се поувлекли.

Ееееее..... и за пари Money Money Money Money, а пък и защото храни надежди по отношение на Топрак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!

# 149
Цял ден след  последния ми пост , никой не е драснал нито ред! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Да побутна малко напред ,че ще изпаднем и от втора страница!!! dontknow dontknow dontknow dontknow dontknow dontknow dontknow dontknow

Общи условия

Активация на акаунт