Аватарно - френска / Тема 39

• 19 331
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито, Акаша Hug
И аз съм за стиловете. Малко раздвижване да има Grinning.

# 406
Акаша, честито!  bouquet

Стиловете и аз подкрепям като следваща тема Peace

# 407
  • в огледалото на живота
Честита победа на Акаша   bouquet
Поздравления и за останалите момичета!
Яни,браво за отделеното време и помоща   bouquet
Бързо оздравяване на всички болни особенно на дечицата.
Ройс,тъкмо мислех да питам дали премина при вас,а то какво било още.... ConfusedДа се оправя шоколадчето  Hug
Скрит текст:
Не знам дали знаете,но царевичната коса/свила/ и бобовите шушулки са отличен лек при бъбречно-уринални проблеми.Моя близка приятелка такива кризи е правила в мое присъствие,че съм била на косъм да викам Бърза помощ.... Cry Ужасно е,гърчи се като червей милата/извинявам се ..../
Та от нея знам,че много успокоява такава запарка.Може и сухи да са /от аптека/;сега се сетих и за силна настойка от шипка.Тя пък чисти всякакви песъчинки и камъчета.Направо рецепта ви написах,но не пречи да опитате  Hug

Сега за новата тема:
аз съм за номер 2..... Blush
Даже съм мислила да я предложа/ако въобще някога спечеля  Laughing/ като такава.
Ама като гледам накъде клонят везните...не ще да е тя....

# 408
  • Телиш/Плевен
Сега за новата тема:
аз съм за номер 2..... Blush
Даже съм мислила да я предложа/ако въобще някога спечеля  Laughing/ като такава.
Ама като гледам накъде клонят везните...не ще да е тя....
Ааа не се знае, нали Акаша трябва да реши, без значение ние какво мислим. Ако вземе под внимание вашите доводи, а не "гласуването", защо да не е тази темата.  bouquet
Аз чакам с нетърпение да разбера какво ще реши Акаша. Heart Eyes

# 409
  • В Космоса
Така ли, ми тогава се обезсмисля гласуването... Аз си мислех, че се гласува точно, за да се преброят гласовете и така да се определи коя тема. За да е угодно на участниците. Иначе аз съм за Стилове в изкуството. Grinning

# 410
Честито ,Акаша ooooh!
И аз съм за тиловете в изкуството Wink

# 411
  • в огледалото на живота
Така ли, ми тогава се обезсмисля гласуването... Аз си мислех, че се гласува точно, за да се преброят гласовете и така да се определи коя тема. За да е угодно на участниците. Иначе аз съм за Стилове в изкуството. Grinning
Тъй де... Laughing
Един вид с проучвателна цел.Но пак ти си човека ,който ще реши...  Hug
Я обявявай смело стиловете...

Да не ми се карате сега,че агитирам.... Blush.

# 412
Честита победа, Акаша   bouquet
Честито и на подгласничките и призьорките   bouquet

Аз като, че ли Ад и Рай бих ги предпочела като отделни теми, защото и двете ми харесват и бих измислила нещо и по двете, а така ще трябва да избирам само едната, по-скоро не бих ги съчетавала в една комбинация. Така, че съм за стиловете Mr. Green

Бързо оздравяване на другите болни Hug
Скрит текст:
Девичка, благодаря Hug Чувала съм за царевичната коса, но не съм пробвала, но след като я похвали, ще си взема. На 5 минути от вкъщи ми е билковата аптека.
Маш, аз допреди 2 години никога не съм имала такива проблеми. А сега - по 2-3 пъти в годината Confused Сега съм на ципрофлоксацин, понеже на микробиологията излезе, че бактерията от това се повлиява.
Аз изследването сама си го пуснах и като излезе - с резултата при личната, но тя нещо не ми обърна особено внимание, само рецепта и болничен ми даде, а предвид как се чувствам, почвам да се съмнявам това цистит ли е или е нещо бъбречно и това лекарство дали ще ми помогне Tired Е, ще си го изпия и ако още имам оплаквания, ще си платя прегледа някъде, защото явно на личната ми не мога да разчитам за адекватна диагноза и лечение.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 13:50 от Sellene

# 413
  • Телиш/Плевен
Е, така е, но предвид, че решението е твое, само от теб зависи дали ще вземеш под внимание гласуването. В момента пак са две възможностите - да избереш едната тема, защото повече хора са я предпочели или другата, защото хората, гласували за нея, са дали по-интересни доводи.  Peace
Скрит текст:
Аз си мисля, че ти щеше да дадеш темата за изкуството, ако не беше подсещането с "неспечелилата" тема от предишния път. Hug
Спирам с тия разсъждения на глас, че само обърквам нещата. Blush Hug

# 414
  • В Космоса
Момичета, току що прочетох нещо в Търся/предлагам, което допринесе да избера "Стилове в изкуството". Явно онази тема, моя любима, се превръща в комерс и поле за изява на новото поколение творци, та нека поне забавим трансформацията на състезателната тема (макар, че и на нея ѝ се вижда краят на стария облик).

# 415
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честито, Акаша   bouquet Браво и на останалите момичета  Hug Страхотна, страхотна игра ... както винаги  Wink
И аз съм ЗА стилове в изкуството Simple Smile

# 416
Чакай набързо да си дам гласа за тема, че да не решите без мен - за стиловете съм.  Peace

Момичета, току що прочетох нещо в Търся/предлагам, което допринесе да избера "Стилове в изкуството". Явно онази тема, моя любима, се превръща в комерс и поле за изява на новото поколение творци, та нека поне забавим трансформацията на състезателната тема (макар, че и на нея ѝ се вижда краят на стария облик).
Що бе, кво става там?

# 417
  • в огледалото на живота
Ко рече??  newsm78

Загрях.....
Ави се е подразнила от изказването на Малвина.... Laughing
Явно на балкона много сеир е имало... Mr. Green
Хич да не ти пука... Naughty

# 418
 Joy Joy Joy
И аз като клюкарка тичах да чета.
Ами все пак е търся/предлагам. Разни неща се харчат, други не.

# 419
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Чакай набързо да си дам гласа за тема, че да не решите без мен - за стиловете съм.  Peace

Що бе, кво става там?

И аз сега прочетох ... Не знам ... Или се казва тук - или не се казва ... Всички , които играем тук, четем и другата тема ... Малко " .... "  ... уф ... не мога да намеря думата ... ми се струва да се коментира след дни нещо с недомлъвки, за което се е спорело тук ...
Сега ... извинявам се за този пост  Embarassed ... да не възникнат пак сръдни ... Не съм искала да обидя никого  Peace

Общи условия

Активация на акаунт