Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 4

• 51 226
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Ами то друго какво да очакваме от нея,щом се хвърли и предпочита да умре от колкото да разбере Зейнеп ,кой е баща и  ooooh!
Да и забележи не става въпрос за филанкишията а за сестра и направо си е за оплакване.
Тя не се хвърли припадна  Peace ама всички си мислят че опита да се самоубие  Peace

# 676
Скрит текст:

Обаче забелязахте ли как Керем беше рухнал напълно след като се разкрещя на Зейнеп.
Мелис е много на ясно че е влюбен в Зейнеп ама се прави и тя на варен картоф така и е угодно

Joy Joy Joy
Ем така де какво  ooooh!
Мен на Баръшко най-ме е яд като го вида и ми бърка у задния апаратец  ooooh!

# 677
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тука толкова смешна беше ,като блъсна крушата и чак китката и се огъна  Mr. Green
Така ли,и аз мислех че се джасна ,а тя била припаднала ,и сега за да я обгрижват не казва всъщност как е било,ееее голяма е мръсница значи  #2gunfire

# 678

Whistling Mr. Green

Тука толкова смешна беше ,като блъсна крушата и чак китката и се огъна  Mr. Green
Така ли,и аз мислех че се джасна ,а тя била припаднала ,и сега за да я обгрижват не казва всъщност как е било,ееее голяма е мръсница значи  #2gunfire
Мхм,точно така даже и Керем съвеста го гризе той затова е с нея  ooooh!  пък и тя нахална бута се там дето не трябва Tired

# 679
  • У Диспансера ...♥♥♥
Забележете ,Жале как са я оприличили с писмата  Joy Joy Joy Joy

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
На колко  е смешен глиста до него,а представете си да е гол до кръста,малиии то това ще е чудна гледка  Joy Joy Joy
Диде,да ти продължа мисълта с оная снимка с въженцето  Joy Joy

# 681
Ей, измъчиха ни от чакане. Какво се бавят с тоз фрагман
С такова нетърпение го очакваме и сега нищо чудно нашите убавци изобщо да не присъстват в него ooooh!

# 682
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тука много ми хареса с вълните сцената  Heart Eyes Heart Eyes

# 683
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 684
Какво замяткахте тука тия голи снимки  Blush  Joy

# 685
Момичета аз ви оставям отивам да правя темата че какато я подкарахме в В очакването на фрагмана и ще замине  Joy

Ирче,моля ти се не ми се гледат страшни филми не искам глиста гол в никакъв случай  Joy hahahaДа си седи облечен
Иначе за продължаването на мисълта  Heart Eyes Stop

# 686
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha

# 687
  • У Диспансера ...♥♥♥
Какво замяткахте тука тия голи снимки  Blush  Joy
Е Рони,то грехота да не се покажат направо  Joy Joy Joy

# 688
# 689
а добър ден слънчица  Hug

аз все си мислех че вълната ще ги плисне накрая  Joy Joy

ама на мен ми се стори че лудата даде назад и падна,а не че е припаднала  newsm78 не видях да изпада в несвяст а даваше крачки назад и ги гледаше как майката( все и забравям името) беше готова да каже

Общи условия

Активация на акаунт