ПрЪвУписТен едноГРинолог Узадачи оТРопед с ОТГАНИЗКЮМА и Ореолите на гърдите- 86

• 27 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Crazy бизнесменка ми е точно като меринджей.  Crazy
извинете незнанието ми, бизнесменката мъжка ли е? щото ако е женска трябва да е бизнес дама, може  би  Thinking

А барманката дали е мъжка или женска? Joy

# 376
Пак се обърках. "Бизнесменка", примерно, не е ли чуждица, а не сленг? Или съм в дълбока заблуда? Thinking
Не знам,ама мисля,че някои от невежество наричат бизнесдамата бизнесменка newsm78

# 377
Пак се обърках. "Бизнесменка", примерно, не е ли чуждица, а не сленг? Или съм в дълбока заблуда? Thinking
Не знам,ама мисля,че някои от невежество наричат бизнесдамата бизнесменка newsm78

http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1 … D0%BD%D0%BA%D0%B0

# 378
За мен е тъпо и неприемливо,откъдето и да го погледна Wink-за бизнесменката

Цитат
,който се предобива с годините  .

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 21:40 от Palmyra

# 379
  • София
Питах и ми отговарят:
Цитат
офертата е за оформяне на нокатя ,оформяне на котикула, лак
Grinning

# 380
  • забравих си мисълта...
Просто не мога да повярвам, че официално съществува такава дума като "бизнесменка". Толкова е смешно и нелогично. Чужда дума с българско окончание за женски род.

# 381
  • София
Цитат
Zdraveite, tuko 6to se pesyedinih kym saita . Molq za izvinenie 4e temata mi e ozaglavena sys wyprositelni,no i az nezna kak da q ozaglawq poneve neznam dali e cwetna bremenost ili gre[ka na testa za bermenost. Ta sega 6te vi razkaja kakwo mi se slu4wa z pryvi pyt. Sys syprugami prawim opiti za bebe nqmame nikakwi genekologi4ni problemi vsi4ko spored doktorite e ok. Predi tri dena si napravih tedst za bremenost tyikato mi zakysnqva6e 9 dni vidqh 4e testa e otricatelen no ne 4akah 10min. i go pribrah v 6kafa. V4era nai slu4aino re6ih da go vidq i az neznam za6to znaeiki rezultata,no kogato go vidqh ima6e o6te edna bleda 4erti4ka, no dnes ve4e mi doide mese4niq cikyl i nemoga da razbrera kakwo stava. MOLQ ZA POMO6T PO SLU3AI RAZNI6TVANETO NA TAZI ISTORIQ. PREDWARITELNO BLAGODARQ!

Тедста ми стана любим  Mr. Green

# 382
  • София
Успях с прочита само на първото изречение  Crossing Arms

# 383
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Успях с прочита само на първото изречение  Crossing Arms

отличничка. аз и толкова не успях  Tired

ooooh!

Цитат
PO SLU3AI

# 384
Цитат
.Имам едно въпросче по повод хелоуин.Той всъщност е в този петък нали.На мен ми
казаха че само малките деца се обличали и обикаля ли, под  малки се разбирало деца в децката градина.Верно ли е така.

# 385
Цитат
казаха че само малките деца се обличали и обикаля ли, под  малки се разбирало деца в децката градина.Верно ли е така.
децкатааа:)))))))))))

# 386
  • София
Цитат
Обикаля ли, не обикаля ли, кой го знае дали обикаля  Thinking

# 387
  • забравих си мисълта...
Цитат

Верно е, верно е...  Grinning

# 388
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
zdraveite!!! iskam da vi popitam ne6to, imam 3 dni poni4en za mesec oktonvri i vednaga sled tova o6te 3 dni dr boni4en, ta vaprosa mi e samo parvite 3 dni li 6te mi se izplatqt ot firmata a dr 3 ot NOI?

Tired

# 389
Цитат
или колко е котангес от еди си колко,

Цитат
за да имаш какво да говориш с някого от куроазия.

Общи условия

Активация на акаунт