ПрЪвУписТен едноГРинолог Узадачи оТРопед с ОТГАНИЗКЮМА и Ореолите на гърдите- 86

• 27 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Цитат
как да преудолея това
Цитат
спорад мен му кажи истената од колкото да разбере од друк и така 6тему стане по гадно затова му кажи истената и ако те оби4а би трябвало дати прости аз бих ти простил..
Цитат
във филма действието беше 1 мъж беше в някакъв свят или там каквото беше не помня беше отдавна и ходеше по 1 улица и там беше постоянно нощ нямаше слънце нямаше ден имаше едно момче което играеше баскетбол пред 1 гараж бтв не помня дали мъжа беше сам или имаше някой с него помня само това че там нямаше ден и на него му беше странно

# 406
  • София
Цитат
във филма действието беше 1 мъж беше в някакъв свят или там каквото беше не помня беше отдавна и ходеше по 1 улица и там беше постоянно нощ нямаше слънце нямаше ден имаше едно момче което играеше баскетбол пред 1 гараж бтв не помня дали мъжа беше сам или имаше някой с него помня само това че там нямаше ден и на него му беше странно
Минало бешело време  Peace

# 407
  • забравих си мисълта...
Цитат
Минало бешело време  Peace

Минало бешело свършило... Wink

# 408
Не е правописна и не е от форума, но днес го чух от говорител зад кадър по Националната телевизия - преценям - и ми иде да  newsm77 newsm77 newsm77. От къде се изкопа тази гнусна дума и то в последните две-три години, нямам обяснение.

# 409
  • София - Рим и обратно
Преценям и оценям и на мен ми пищят като зъболекарска машинка в мозъка.

# 410
  • София
А, и "намалям" Laughing

# 411
  • забравих си мисълта...
Цитат
да поеме по-вече

# 412
  • На един клон
Не е правописна и не е от форума, но днес го чух от говорител зад кадър по Националната телевизия - преценям - и ми иде да  newsm77 newsm77 newsm77. От къде се изкопа тази гнусна дума и то в последните две-три години, нямам обяснение.
От Ямбол и региона, по мои наблюдения.

# 413
Цитат
Хеуин
Mr. Green

# 414
Току-що (така ли се пише още??  Thinking) по бТВ Новините:

Цитат
Началник Кармаческо отделение

И от статия в интернет:

Цитат
отъпкана наркопътека

# 415
Току-що (така ли се пише още??  Thinking) по бТВ Новините:
Цитат
Началник Кармаческо отделение
   Laughing
В това отделение ти определят кармата според прераждането.  Crazy

# 416
  • забравих си мисълта...
Цитат
за сто и тук не направят да си пишеме

Цитат
ако знаея къде да хоия

Цитат
тфа си е живо село

Цитат
ме мъци, a ме изпеци

ако спецела лотарията

Цитат
застото жеги топло...
и много осте хубави места в европа азия аустралия номай най добре ена балканите най купон

Цитат
здравеите

Цитат
АКО АЗ НЕ САМ ОТ ЛУЛИН..КОИ ДРЪГ

Цитат
едни видеа
нов профел
кьде е мойто

# 417
Цитат
Омега3 за промените в настроението, помагало за повдигане на моралът

# 418
Цитат
Детски комплект от четери части в четери различни цвята
  ooooh!

# 419
  • София
Пускам го цялото  ooooh!
Цитат
МАМЧЕТО СИНА МИ Е 1 МЕС И 16 ДЕНА СНОЩИ ПРОКАШЛЯ 3 4 ПЪТИ КАЙЕО МОЙЕ ЛИ ДА Е ОТПРАХ ИЛИ НЕЩО ДРУГО ЧЕ СЕГА НЕ КАШЛЯ ОТ 10 ШАСА ВЕ4ЕРТА КАТО ИЗ4ИСТИХМЕ НОС;ЕТО МИСЛЧ ШЕ СПРЯ ДА ХОДЯ ЛИ ПРИ ДОК ИЛИ ДА ИЗЧАКАМ ДА ВИДЯ ДАЛИ ЩЕ ПРОКАШЛЧ ПАК И КАТО ЧЕ ЛИ НЕ ВАДИМ ВСИЧКИ СИПОЛКИ СЪС ПОМПИ4КА СМЕ ИНАЧЕ.БЛАГОДАРЧ АКО НЯКОЙ МИ ОДГОВОРИ

Общи условия

Активация на акаунт