ПрЪвУписТен едноГРинолог Узадачи оТРопед с ОТГАНИЗКЮМА и Ореолите на гърдите- 86

• 27 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
О, Боже! ooooh!
Чудя се някои хора как изкарват трети клас до края въобще!
Как започват работа, как изобщо се справят в живота!!

# 421
  • София
О, Боже! ooooh!

Имам едно много интересно наблюдение - точно такива хора са с много високо самочувствие  Tired

# 422
Цитат
сме по-умни, ентилегентни и т.н..

# 423
О, Боже! ooooh!

Не само, че завършват, ами и сАвети дават:

Цитат
....трява да имаш достоинство за теб ако останиш с него по този начин тои на истина шта мисли за тапа и малумна....
Този акъл беше даден в цели 8 реда - едно изречение, без главни букви, без точки и запетайки.
Още от същото изречение:

Цитат
.... штях....че сам бесардечна....аз сам отварзана....щтего....щте му.... приателите му....ши намеря някои които да ме заслужава ане да си играе с чуствата ми....за това та саветвам така заштото ас бих постапила така....

# 424
  • София
Цитат
..да ме види пак на ехограв

# 425
  • На един клон
Цитат
Можи е да е все пак е на години баба ми , ама за млад човек (ако си де) да говориш така , за недък на млади красиви момичета аз нямам друго обяснение освен тъпотия

# 426
  • София
Цитат
Можи е да е все пак е на години баба ми , ама за млад човек (ако си де) да говориш така , за недък на млади красиви момичета аз нямам друго обяснение освен тъпотия
Ееее, Кукумявка, веднага я хвана значи  Mr. Green То си каза момичето след това, че изобщо не се е старало да пише правилно. То наистина става със старание, но не сега във форума, ами едно време, като е ходила на училище.

# 427
  • София
Цитат
битувизмите

Цитат
павкат цигари

# 428
  • На един клон
Има и още назад в мненията, сигурна съм.  Mr. Green
Например:
Цитат
Как може да има хора , които да се подиграват с недъзите на хората и още повече , да ги наричан малумни
- явно и тук не се е старала.
Цитат
да заприлича нацяло
Цитат
ме тресът
Цитат
много пияна се образува
И малко латиница за разкош : liobovta

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 23:51 от Кукумявка под прикритие

# 429
  • Stuck in a moment
Цитат
проблем с мулци

# 430
  • забравих си мисълта...
Цитат
Prestryva se na Omriala

ОМРЯЛАААААААА

Ууууу...  Laughing

# 431
Не смея да режа постовете на моето правописно гуру, затова копирам цялата прелест:
Цитат
Какво ми се случи вчера. За вечеря опекохме салам ,които аз купих много ми приличаше на българския Бургаски салам за това го и купих. Мъжа ми го опека , но самия салам пусна такава червена боя. E хапнахме го съответно на детето не дадохме за него си имаше пилешка супичка. Сви не малко коремчетата. Та се питам уж тука минават контрол храните и е по голям от България, но явно пак продават такива стоки. Знам ,че не са хубави саламите , но на човек му се преяжда и му е вкусно.
Цитат
Ние всичко си правим. Каймата ние си е правим купихме си машинка и си мелим кайма, както и месо си взимаме и готвим, но понякога човек му се преяжда саламче или вурстче , колкото и да знаеш ,че не са здравословни. Понякога забранените неща ни с апо сладки

# 432
  • забравих си мисълта...
Цитат
Ние всичко си правим. Каймата ние си е правим купихме си машинка и си мелим кайма, както и месо си взимаме и готвим, но понякога човек му се преяжда саламче или вурстче , колкото и да знаеш ,че не са здравословни. Понякога забранените неща ни с апо сладки

Ох "вурстче" искам "вурстче", искам, искам, искам...  Laughing

# 433
Цитат
да си мечтаят за сцената ... артиски уж

# 434
  • София
Цитат
Какво имате предвит като пакетни цени

Цитат
..вярвайте деагнозата шизофрения съвсем правилно си е поставена

Цитат
..вече са често срешани поради...