Детски градини Варна - тема 2

• 62 913
  • 797
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
http://gradini-varna.com/priemi
Тук е мястото, където инфирмират за свободни места. Колежка ми беше казала, че петък след 19 часа обновяват информацията. А на въпроса с яслата, всеки си говори каквото иска. Задължително говори с директорката. Тя за това е там. След като и обясниш, няма да има проблеми. Дори и да има нещо, най много да трябва да ходите за няколко дена в промеждутъка, но пак казвам, че трябва тя а е наясно с положението. В противен случай може да ви изпише, знам ли?

# 121
Аз разбрах, че вече са обявили бройките за всички градини за класирането на 31.05, за тях питам.

# 122
Здравейте! Нова съм във форума и не съм много наясно къде да си задам въпроса, но ако можете да ми отговорите ще съм благодарна! Моето дете е родено януари 2012г. и искам да питам може ли да кандидатства за ДГ още тази година, преди да е навършило 3. Знам, че се подават документи в годината, в която навършва 3, но дали няма изключения за родените през януари. Ако чакаме догодина тя ще е вече на 3 години и 7-8 месеца? newsm78

# 123
Не, не може. Документи се подават в годината, когато детето навършва 3 години.

# 124
  • Варна
Някой знае ли дали от сега мога да си извадя бележка за данъците, а не да чакам после на големите опашки?
Би трябвало да може,  вади се за 2013 г., а не за текущата. Аз също мисля да извадя по-рано.

# 125
здравейте Simple Smile Детето ми тази година прави 3 години - ноември месец.Кога мога да кандидатствам за градина? Благодаря предварително Simple Smile

# 126
здравейте Simple Smile Детето ми тази година прави 3 години - ноември месец.Кога мога да кандидатствам за градина? Благодаря предварително Simple Smile
Тази година април/май  Peace

# 127
  • Варна
Аз разбрах, че вече са обявили бройките за всички градини за класирането на 31.05, за тях питам.
Извинявай, нямах представа. Малко съм назад явно с информацията.

# 128
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да попитам какви са тия полудневни градини,как се кандидатсва за тях?Благодаря.

# 129
  • Варна
Да попитам какви са тия полудневни градини,как се кандидатсва за тях?Благодаря.
Полудневните - водиш сутрин, взимаш наобяд. Кандидатства се, както за целодневните.

# 130
Момичета! ПРИЕТИ СМЕ! Мисля да чествам тая дата с години напред като семеен празник. Моето детенце е с астма...ама не толкова тежка, че да му вадя ТЕЛК и да ползвам предимство. Но края на лятото на 2013  бях подала документи във ОДГ Ален Мак в "Чайка" и О ЧУДО! Преди 3 дена ми се обадиха, че сме приети.
До тук с хвалбите....сега да ви питам. Къде трябва да си отпиша детето от томболите за редовните градини, та да не заемам място там?

# 131
  • Варна
Момичета! ПРИЕТИ СМЕ! Мисля да чествам тая дата с години напред като семеен празник. Моето детенце е с астма...ама не толкова тежка, че да му вадя ТЕЛК и да ползвам предимство. Но края на лятото на 2013  бях подала документи във ОДГ Ален Мак в "Чайка" и О ЧУДО! Преди 3 дена ми се обадиха, че сме приети.
До тук с хвалбите....сега да ви питам. Къде трябва да си отпиша детето от томболите за редовните градини, та да не заемам място там?

ЧЕСТИТООО! Много се радвам за вас  Grinning

Мнения за ЦДГ Успех и Синчец?

# 132
Len4ity , честито  Grinning
Ако не се лъжа, след като се запишете в градината, мисля че ще отпаднете от томболите. Те нали са с единна система, би трябвало да се отрази  Peace

# 133
Момичетаа, бързам да споделя радостта си с вас .. слънцето изгря и на нашата улицааа, детето ни е прието в Морска звездица. Моля, Ви  който има  отзиви за там да драсне някой ред, ще ми е от голяма полза

# 134
Честито на приетите дечица и лека адаптация! Hug

Общи условия

Активация на акаунт