Детски градини Варна - тема 2

• 62 947
  • 797
  •   1
Отговори
# 165
Някой да знае как върви ремонта на Малкият принц?Нещо да е чул за тези 450 места ДО ЛЯТОТО?

# 166
Някой да знае как върви ремонта на Малкият принц?Нещо да е чул за тези 450 места ДО ЛЯТОТО?
450 места КЪДЕ? Специално за филиала на ОДЗ Чайка бройката е 150, като миналата година бяха сформирани 2 групи, което означава. че евентуално за нов прием биха се отпуснали още 90 места. За кой набор ще са също е въпросителна.
Ето малко инфо по темата: http://www.moreto.net/novini.php?n=240059
Обърнете внимание на заделения бюджет - 1 500 000 лв.   Shocked

А относно въпроса за ремонта - никак не върви. В момента нищо не се прави.

# 167
Чела съм я!Аз за това питам -при наличие уж на толкова пари до сега да го бяха оправили този филиал,поредната статия-прах в очите. #Cussing out

# 168
Правилно ли съм разбрала...местата излизат началото на април, а до края на май е клаясирането?

# 169
  • Някъде там
Правилно ли съм разбрала...местата излизат началото на април, а до края на май е клаясирането?

Местата излизат началото на март! Записването е до средата на май !

# 170
Много благодаря!

# 171
  • Варна
Момичета, не се заблуждавайте.В  момента  тече процедура /обществена  поръчка / по избор на  изпълнител, който  още не е избран.След  като  приключи   търга ще е  ясно коя фирма  ще изпълнява  ремонта на  Малкия принц и отделно има  търг  и за  новата градина  зад  Майчин дом.Може  сами  да си направите изводите  - кога  ще са готови градините. Затова  нищо все  още не се прави по ремонта.

# 172
http://gradini-varna.com/informaciya/broya-na-grupite-i-mestata-v-dz
Публикувани са местата за набор 2011. Късмет на всички ви - дано имате късмет и да не се "въртите" дълго в лотарията като нас (вече 2 години).

# 173
  • Някъде там
Успех на всички  Hug

# 174
Някой има ли представа за кандидатстването тази седмица за Набор 2010 трябва ли при попълването на Заявлението да нося бележка от Данъчното?

# 175
Предварително се звинявам за глупавия въпрос. Къде се подава набора от документи? Във всяка  детска градина ли се носи или е централизирано?

# 176
  • Някъде там
Предварително се звинявам за глупавия въпрос. Къде се подава набора от документи? Във всяка  детска градина ли се носи или е централизирано?

В най-удобното за теб ДЗ  Peace дори и да не участва в заявлението  Peace

# 177
  • Варна
Ако може някой да даде насоки - миналата година подадохме към ОДЗ-та, но до сега нищо. Добре, сега излизат местата; ние сме набор 2011-та, и какво - трябва да подавам от 10.04. нали? За новосформираните групи? Или се бъркам?

# 178
  • Варна,морето,сините вълни...
mimkame и аз се чудех кога ще трябва да сменяме документите. МОля,някой да ни светне  Peace
PetiaDCh тази година подавате за градините и да следите дали ОДЗ-та имат обявени новосформирани групи. Вече има обявено в сайта свободните места за набор 2011 : http://gradini-varna.com/informaciya/broya-na-grupite-i-mestata-v-dz

# 179
  • Варна
виждам, че ОДЗ-тата в района имат групи, но кое да гледам точно... До колкото схващам, чакам 10.04. и подавам за първа група  Money

Общи условия

Активация на акаунт