Детски градини Варна - тема 2

• 62 950
  • 797
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде там
виждам, че ОДЗ-тата в района имат групи, но кое да гледам точно... До колкото схващам, чакам 10.04. и подавам за първа група  Money

Заявления за новосформиращите се яслени групи към ОДЗ и първи възрастови групи към ЦДГ се подават в детските градини от 01.04 до 10.05

Щом детето ти е 2011 г. вече кандидаствате за първа група за детска градина !!!! Щом си си решила да е точно 10.04 тогава подавай  Peace

Постъпването  на децата  в новосформиращите се яслени и първи групи в общинските детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски заведения се осъществява по желание на родителите, чрез избиране  до 4 степенувани възможности по местоживеене в съответния административен район на община Варна.

# 181
  • Varna, Bulgaria
Интересно! Общия брой обявени места за 1 група, набор 2011 са 2139, при над 2300 бебета , родени през 2011 само в АГ Варна и още 745 бебета в Майчин дом.. Не намерих статистика за Окръжна болница, но не ви ли се виждат прекалено малко като брой обявените места?
Лично ние сме в район Одесос, в който обявените за прием места ми се виждат нищожно малко, разочарована съм, дано ни изтеглят от Тотото , но знам, че шанса е толкова минимален, колкото манипулируемо е всяко Т.нар. въртене от компютър.

# 182
  • Варна
Здравейте! Има ли някой представа, колко време максимум преди подаване на документите може да изкарам удостоверение за липса на задължения?

# 183
Винаги съм вадила такова удостоверение след 1 април.

В нашия район местата за набор 2011 са с 40 повече, отколкото за предишния. Не че вече има някакво значение за моето дете.

# 184
  • Някъде там
Здравейте! Има ли някой представа, колко време максимум преди подаване на документите може да изкарам удостоверение за лип
са на задължения?

Светле след като си платиш данъците най- много десетина дни преди първи април, поне аз така мисля да направя !

# 185
  • Варна
Благодаря   bouquet

За 2013 всичко ми е платено. В това удостоверение за 2014г ли трябва да платя за да излезе чисто?

# 186
  • Някъде там
Благодаря   bouquet

За 2013 всичко ми е платено. В това удостоверение за 2014г ли трябва да платя за да излезе чисто?

Сега ли ги плати от март които излязоха  newsm78

# 187
  • Варна
За 2013 г. платих м. Октомври и веднага изкарах удостоверение /за яслата/ - беше си чисто.

# 188
  • Някъде там
За 2013 г. платих м. Октомври и веднага изкарах удостоверение /за яслата/ - беше си чисто.

След като платиш данъците, които излязоха март месец тогава се изкарва удостоверение  Peace  Hug Виж в сайта на общината дали имаш задължения  Peace

# 189
  • Варна
Благодаряя   bouquet  Hug

П.С. Голямо  разкатаване ще е пак  ooooh!

# 190
  • Някъде там
Благодаряя   bouquet  Hug

П.С. Голямо  разкатаване ще е пак  ooooh!

За нищо Hug  Дано поне имаме късмет , че и аз като гледам статистиката пак над 200 деца няма да са приети ooooh!

# 191
  • Варна

След като платиш данъците, които излязоха март месец тогава се изкарва удостоверение  Peace  Hug Виж в сайта на общината дали имаш задължения  Peace

Все още не съм платила данъците за 2013г. Когато вадих удостоверение миналия Април никой не ми е изисквал да са платени - само тези за 2012г. трябваше да са.

# 192
  • Някъде там
/

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:43 от Капризче!

# 193
Току-що говорих с една директорка на ДГ.Каза,че за кандидатстване за Набор 2010 до 01.04.2014 важат старите документи.Ако ми се наложи да кандидатствам след 01.04.2014 -вече с нов набор документи.

# 194
  • Варна
Сега Март излязоха данъците за 2014г. И svetl@ се интересуваше трябва ли и тях да плаща, тя за 2013г е платила. Та исках да кажа, че не е нужно сега пак да плаща каквото и да е. Май стана объркване..

Общи условия

Активация на акаунт