Звездни компромати - 185 част

• 60 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

[/quote]
Роклята на Никол Кидман е кошмар.
[/quote]
Когато ми стане тясна официалната черна рокля от преди два сезона ще вмъкна триъгълник от ефектен плат, а остатъка ще аранжирам като шал върху раменете/ лактите - идеята е много добра и ще се възползвам.

# 601
От Господари на ефира дадоха Бяла лястовица на В.Божинов, заради човека който е спасил в супермаркета.
Излъчиха и запис от камерите в магазина със случката.
Николета, Валери и Николче си пазаруваха семейно. Мъжът припадна, Николета (със супер кичозен анцунг) се хвана за лицето и изчезна някъде, а Валери се притече на помощ.

# 602
  • София
И на мен ми направи впечатление реакцията на Н - дори остави количката с детето там, където я заряза Валери, за да помогне на човека Confused

# 603
Мислех, че е измислица на жълтата преса, за която Николета или Валери са платили да се напише. Явно е истина, което е хубаво. Ще изгледам утре предаването.

Благо Георгиев и Любо Ганев в дискотеката на Коцето
Алисия пак там
Благо
И пак той
И пак
Любо Ганев и Илиян
Алисия
И пак тя
Благо

Благо не го бях виждала от много време, доста зле изглежда..

# 604
За Николета и Валери имам няколко повода да се съмнявам,че живеят там.
1. Николчето е твърде малка да спи на легло,а не в кошара.
2. Не видях друга спалня освен кръглата, а когато някой гледа Николчето /почти постоянно/ то този човек къде спи - баба,леля, ?
3. Те са хора с възможности и съм убедена на 100%  , че купуват играчки в изобилие на малката, които трудно биха прибрани някъде,а на видеото такива не видях.

# 605
Отвратителен е този Благой, като Азис, само че с повече татуировки  Sick ooooh!

# 606
Тъкмо и аз щях да хваля Валери за достойната му постъпка. Много ми хареса Heart Eyes Почувствах се щастлива заради него, че редом с безброй кофти неща, които му се случиха, има и едно добро. Дано да продължава така Peace А иначе само аз ли не видях Николета и Никол?
Ако някой има клипчето, моля да ме улесни в търсенето.

# 607
Ето го клипа
http://vbox7.com/play:105b0978b8

Валери рекламира предаването на НиЛо
https://www.facebook.com/photo.php?v=378815935582015&set=vb. … ype=2&theater

# 608
Браво на Божинов !
===

# 609

И все още си носи халката. Heart Eyes

А постъпката му е повече от похвална, добре че е успял да запази самообладание...много хора биха помогнали, но почти всички ще се паникьосат. bowuu

# 610
За Божинов- браво!
За Николета- тоалетът й е отвратителен  Sick
Странно ми е защо разделени родители пазаруват заедно храничелни стоки?  Whistling Да беше нещо за Николчето- ок , трябва да решат двамата, ама това какво ще ядат и пият у дома...  Whistling
 Много мило от страна на "бившия" й мъж, да й рекламира предаването след като са разделени  newsm78 Направиха един хубав ПР за предаването й  Laughing

# 611
И на мен ми е странно, че уж разделени, а пазаруват заедно. Има нещо гнило там, покрай т. нар. им разделя Mr. Green
Но Николета в предаването не носеше халка.

# 612
Май наистина употребиха Моника за целта си  Mr. Green Ама и тя си е виновна- докато Ни Ло и Валери бяха на поредното си екзотично пътешествие, Андреа и Моника се дракаха с тях с някакви снимки и подхвърляния... Не е каквото жертвата да е невинна и нарочена за целта... Mr. Green

# 613
За Николета и Валери имам няколко повода да се съмнявам,че живеят там.
1. Николчето е твърде малка да спи на легло,а не в кошара.
2. Не видях друга спалня освен кръглата, а когато някой гледа Николчето /почти постоянно/ то този човек къде спи - баба,леля, ?
3. Те са хора с възможности и съм убедена на 100%  , че купуват играчки в изобилие на малката, които трудно биха прибрани някъде,а на видеото такива не видях.

Там живеят, този апартамент беше и когато Николета подари роклята на онова момиче, или по-точно май като я избираше, тогава ми направи впечатление огромни прозорец с тяхна снимка в стълбището Peace

клик

# 614
  • София
Цитат

Николета спомена ли в кой комплекс живее?
Чела съм, че е в Манастирски ливади, но не съм сигурна.

а аз знам,че живеят в кв.Г.Делчев  Wink

Общи условия

Активация на акаунт