Звездни компромати - 185 част

• 60 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Какво странно има в пазаруването на хранителни продукти, след като живеят разделени? Детето има нужда само от дрехи и играчки ли? Има безброй жени, които след раздялата продължават да поддържат добри отношения с бившите си, а те от своя страна се грижат за благоденствието в дома им, па макар и да не живеят там.

Познавам жени, които правят всяка седмица по един лууп из моловете, запазват купища дрехи и стоки изобщо при касите, а бившия после в определен ден минава, плаща и закарва в дома им.
Явно и техните отношения са нещо подобно.

Направи ми впечатление колко не-естествено се държа Николета в разговора си с Валери, като го пита дали ще й бъде гост на предаването. Сякаш гузна ми се стори, малко аха-аха да не го разсърдиме звяра...

# 616
Новата приятелка на Симеон Лютаков (Иванов от "7 часа разлика"):
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151686970832113&se … ype=1&theater

# 617
И на мен ми е странно, че уж разделени, а пазаруват заедно. Има нещо гнило там, покрай т. нар. им разделя Mr. Green
Но Николета в предаването не носеше халка.

обича си я човекът , може и да се съберат ,
това взаимстване е много тъпо и НЛ е взаимствано ,  ''Поверително'' - и то ...

# 618
Новата приятелка на Симеон Лютаков (Иванов от "7 часа разлика"):
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151686970832113&se … ype=1&theater

Много е хубава  Heart Eyes

# 619
Валери и той беше махнал халката, а снощи видях в Господарите, че пак е с нея.

# 620
може и да прости човекът , какво да направи ..

# 621
Валери и той беше махнал халката, а снощи видях в Господарите, че пак е с нея.

Точно, явно драмата свърши, затоплили са отношения. Аз съм за - лика, прилика са си, т.е. отиват си, имат хубаво детенце да се събират и да спира цирка.

# 622

Познавам жени, които правят всяка седмица по един лууп из моловете, запазват купища дрехи и стоки изобщо при касите, а бившия после в определен ден минава, плаща и закарва в дома им.
Явно и техните отношения са нещо подобно.

Това защо? Защото не искат да им дадат по една карта с даден лимит, примерно, или трябва те да одобряват всяка покупка? Или ще им се скинат жилите на мацките, ако трябва да занесат до тях дрехи и парцалки. И най-вече това е ужасна загуба на време - да тръгне мъж от магазин на магазин да плаща запазените стоки на бившата си и не знам кой с акъла си ще го прави.

# 623
Хелена Б. Картър и Тим Бъртън за първи път снимани заедно след скандала с папарашките снимки на режисьора

Никол Шерцингер

Лиса Стенсфийлд

Рита Ора

Скарлет Йохансон е избрана за най-сексапилна жена от Esquire, 1. Тя е и първата жена печелила титлата два пъти (2006/2013).

Алесандра Амброзио

Бритни Спиърс

Хилари Дъф

Джулиан Мур и Клои Мориц на премиерата на Кери

Клеър Дейнс и Хю Данси

Оливие Мартинез с Нала. Новият член на семейството им се казва Масео Робърт.

Джейда Пинкет Смит с дъщеря си

Нина Добрев

Амбър Роуз с бебето

# 624
...Мъжът припадна, Николета (със супер кичозен анцунг) се хвана за лицето и изчезна някъде, а Валери се притече на помощ.

В долния десен ъгъл се вижда част от анцуга, според мен просто е излязла извън обхвата на камерата, иначе си е на 1 метър от детето, което Валери сложи така, че да не гледа.

# 625
  • София
Наистина ли, бе хора, пак ли НиЛоВаБо-то?! Rolling Eyes Shocked
магазинът е Фантастико на Сим.шосе, по-вероятно е да живеят някъде там - като им знам вкуса, най-вероятно е Макси Peace

Мечтая си да чуя нещо ново от нея, иначе като я гледам се поопънала тук-там Tired
Скарлет Йохансон е избрана за най-сексапилна жена от Esquire, 1. Тя е и първата жена печелила титлата два пъти (2006/2013).
Много ми харесват снимките, по-отношение на сексапила - не мога да се изкажа, не беше ли това списанието, което обяви и Мила Кунис за най-секси?! ooooh!
Иде ми, да й подаря един качествен дегримьор ooooh! толкова мръсно ми изглежда лицето й, с остатъци от грим newsm78 Трябва нещо да направи това момиче, не е толкова трудно да се поддържа хубава кожа, особено, с нейните възможности! Crossing Arms

# 626
# 627
Никол от известно време още повече се разхубави.Може би е от изсветляването на косата.Внесе разнообразие във визията си. Heart Eyes

Като видях снимките на Нина с тези панталонки и се сетих за Лияна. Joy

# 628
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Божествена е #Shocked smile3544

# 629
  • Пловдив
Тая на какава се прави  newsm78 Защо и е такъв грим?

Общи условия

Активация на акаунт