Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 585
Бижу,за тази цена мога да намеря доста добри модели от ест.кожа,примерно Еко-то,което е показала Аз Веси.Това мога да го преглътна:преди време стана същото недоразумение с обувки на мъжа ми,но екокожата беше супер,много по-добра от някои естествени,и си ги задържахме с кеф.
Тази кожа ми стои "китайска",не я усещам като мека и еластична.Има дори и малък дефект-някаква резка отпред,която не се вижда от самолет,но вече ми идва в повече.
Интересното е,че дъщеря ми е с тесен към нормален крак и й хлопат.Ти твърдиш обратното за твоите пуми и се замислям дали пък няма два вида от този модел...не знам,не мога да си го обясня.Иначе дължината е точна.

Ани,благодаря за мнението за Мустанга,непознати ми са.Просто ни впечатлиха,че са по-гъзарски,така да се каже.През ум не ми минава да купя ботуши на тези цени,абсурд.Особено след като девойката е прекрасно и топло обута за зимата.

# 586
Бижу,за тази цена мога да намеря доста добри модели от ест.кожа...
Значи тези, които аз купих за приятелка, са естествена кожа, само лилавото отстрани е някакъв найлон. Не знам за какво говорим в такъв случай. В Амазон бяха два вида, различаваха се по лилавото отстрани, едното по-светло и с блестящи точки, а другото по-тъмно.
Аз ги купих от Джавари.

# 587
  • София
Благодаря, k a t r i n   bouquet

# 588
]Значи тези, които аз купих за приятелка, са естествена кожа, само лилавото отстрани е някакъв найлон. Не знам за какво говорим в такъв случай. В Амазон бяха два вида, различаваха се по лилавото отстрани, едното по-светло и с блестящи точки, а другото по-тъмно.
Аз ги купих от Джавари.
Явно говорим за различни обувки.Не само си пише на самата обувка,то си и мирише на изкуствено,на пипане е мушамяно.Купих ги от Джавари също.Стават грешки.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 16:04 от LilaC

# 589
  • Пловдив
Получих Пума.
На сайта са описани като кожа отвън и отвътре,в действителност са other materials и textile.
Още като ровех за отзиви в Амазон,ми направи впечатление,че веднъж са дадени кожа и същите,в отделен раздел,изкуствени.Самата кожа не ми харесва.
Освен това подметката е неудобна,има един кръг под петата,вероятно сложен за стабилност на обувката,но се набива и не е приятно.
Не ги препоръчвам.Ще ги връщам определено.Сега им писах,че ще ги връщам и ще си искам пощенските поради тяхна грешка.

Само да попитам в оригиналната кутия ли трябва да ги върна?В случая тя е много особена,вместо капак има някаква торбичка,шик е,но не е достатъчно твърда,за да ги пусна само по "долна" кутия.А ако ги сложа и в кашончето,се страхувам да не минат 2 кг.

Пумите вече ги опаковат не в картонени кутии, а в червени текстилни торбички. На тях пише Clever Little Bag и са с грижа към околната среда. Така пестят хартия  Peace
 Това им е оригиналната опаковка, но може би при връщане трябва да се пъхне в картонена кутия или малко кашонче, за да не се мачкат обувките. Simple Smile

# 590
  • У дома
Кажете ми моля ви, ей това като марка някой познава ли го, чудя се точен или +1 за размера.

# 591
Кажете ми моля ви, ей това като марка някой познава ли го, чудя се точен или +1 за размера.
Кое? Crazy Laughing

# 592
# 593
Аник, аз съм за UGG, определено няма да останеш разочарована от качеството. Ето какво тяхно ще си купя следващия сезон, само кецки си нямам. Съдейки по мокасините им, си отговарят, ама само толкова, потърси и други мнения. За ботушките им, там е относително, поради специфичния им модел, просто те са си широчки и свободни,  май имам различни номера. Домашните им чехли също отговарят/ затворени отпред и тип джапанка/. Peace

# 594

Converse - любими чък тейлър, но зелената подметка ми вади очите, освен това са 1 размер над моя, а точно този модел си отговарят - т.е. вероятността да са ми големи е огромна, но пък са на супер цена  Rolling Eyes

Ани, уникални Converse Heart Eyes кой ги е отмъкнал че и моя номер Tired

# 595
  • София
Момичета, помагайте!
Пазарувам отдавна, имам едно-две разминавания с номерацията, но не на тази цена. А именно - ботуши от новата колекция на Hush Puppies, успях да ги намаля на 98 лири, но са умалени. Тези:
http://www.javari.co.uk/dp/B00CMPR93M?ie=UTF8&pf_rd_r=0CRGAP … p;pf_rd_s=right-1
Номер 38 / 5 - определено са по-тесни и малко по-къси. А предвид модела няма как да се разширят. Simple Smile Кракът ми е тесен, в това съм сигурна.
Има ли шанс да ги върна за тяхна сметка / да ги разменя за по-големи?
Благодаря за идеите, ако имате такива.
  bouquet

# 596
Има ли шанс да ги върна за тяхна сметка / да ги разменя за по-големи?
По принцип - не. Но пиши и мрънкай. С лични уговорки може и да се навият, но е малко вероятно.
Пък и за тяхна сметка... да не си щерка на собственика на Джавари, айде сега. Joy

# 597
  • София
Благодаря, Бижу! За съжаление това е отговорът, който очаквах... Sad
Ще им ги връщам май и ще поръчам по-големи...

# 598
  • Popovo
Дами бях споменала ,че си поръчах тези http://www.amazon.de/Art-Granada-Damen-Stiefel-Schwarz/dp/B00555 … 36561&sr=1-76 ,но от БГ сайт.Получих ги и са чудесни ,мека кожа ,шити, но не мога да се възприема с тях ,много са ми ниски. #Cussing outНаправо ще ревна.Отиват в размените за голяяяяяяяяямо мое съжаление.И пак започва голямото търсене на боти. ooooh!

# 599
  • FR
Вчера ползвах 1 код за минус 10 Евро от Италианския ВИП. Поръчах си куфар Самсонайт и се получи много добра цена (и безплатна доставка).
 Ох, как ми се искаше и в немското джавари да има такъв код и щях да зарадвам мъжа ми с едни обувки. Simple Smile
 Ще почакам още!
 Благодаря ти, Алекса  bouquet

Кой модел куфар взе? Аз се колебая за този, защото като цена и размер ми се струва добре, но дали ще е здрав...  newsm78 Или пък пластмасов. В този ред на мисли ако някой има излишен код за 10 евро за италианския VIP ще съм много благодарна ако ми го прати (на лични)  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт