Интериорен стил по аматьорски16

• 55 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
А къде е това прекрасно езеро (язовир) ?

# 676
  • USA
Благодаря на всички за идеите, аз точно това съм искала... да прилича на изчистена хотелска стая. Досега живеех в къща, съвсем друг стил, с тежки рамки и прочие... пак аз си я правих...но сега искам точно обратното и по-модерно. Вярно е, че още няма душа стаята, защото сега я почвам...ще сложа наши снимки и други персонални неща, разбира се. Картината, и на мен не ми харесва особено, но беше първата, попаднала ми в лилаво, ще търся нещо по-подходящо.
Mayskie, стената, която не показах е точно, защото там има окачен голям телевизор, а и там е отворено към банята.
blue_water, езерото е изкуствено, в затворен квартал.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 02:32 от SkyBlue

# 677
  • Варна
Хубава е спалнята, само не разбирам стремежа да прилича на хотелска. Озадачаващо е. Rolling Eyes

# 678
  • USA
Хубава е спалнята, само не разбирам стремежа да прилича на хотелска. Озадачаващо е. Rolling Eyes
Не знам и аз...просто се бях нагледала на "антики" в предишната ми къща, и всеки път, като отидех на хотел си казвах "ей на, точно такова искам някой ден!" А и как обичам бели чаршафи!

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 07:07 от SkyBlue

# 679
SkyBlue, ти можеш да си я направиш много модерна или много изчистена без да е хотелски тип. В момента ти върви повече в посока класика, от колкото модерна. Ако държиш наистина на модерно, лампите са първото, от което трябва да се освободиш, леглото трябва да е друго, не и с тази табла, масичката също. Но може би ти имаш нещо друго предвид. А и миндера под прозореца си е кънтри история. Вероятно още се луташ и не си изяснила точно как искаш да бъде.

# 680
Днешната ми любов: глина + модерна архитектура Crazy Heart Eyes

Страхотни текстури и цветове, да не говорим за усещането "земята ме вика" (с тази реплика една моя позната без задръжки се просва възнак насред разговор, ако се случи той да се води на някоя тучна полянка Laughing)

Много подробна статия - и като текст, и като картинки.

# 681
  • Варна
Страхотия  Heart Eyes

Обичам бетона,  но това му представяне е прекрасно! Напомня ми на травертин или пясъчник - също любими камъни.

# 682
Много интересна къща! Там, едно синьо стълбище не ми допадна, но не е важно то в случая.

(с тази реплика една моя позната без задръжки се просва възнак насред разговор, ако се случи той да се води на някоя тучна полянка Laughing)

Това си го представих  Joy

# 683
Този с къщата в Тексас направо избива рибата. На картонена къща камък по фасадата е като на свинче звънче.
Ако погледнете снимката на къщата към двора http://www.loukimball.com/images/rammed-earth/pool.jpg?1265131511   аз преброих 6 вида камъни/плочки.

Което ми напомня за едно бунгало в Калгари, от където беше успял ( явно беше контрактор човекът) такова беше сложил - гранити, гнайси, керамика, всичко имаше. Та и входът към мазето беше направил като егейски храм. Чудо на чудесата, не само го снимах, но и приятели водих да го видят.

# 684
Цвета на стените ми напомня на Пинините, или греша:

И ми харесват, много Peace

# 685
Не грешиш!  Simple Smile Съвсем същия е. И с тези бели дограми, врати, первази и кухня, хептен напомня. Само обзавеждането у нас идва по- кънрти, тука е по- скандинавско и повече ми допада. Мойто си вече го ненавиждам, както споменавам напоследък. Уж много го харесвах, а ето че му мина мандата. Дано преболедувам мидсенчърито само гледайки го из нета, че инак лошо се пише на психичното ми здраве и на финансовото ни състояние  Laughing

# 686
  • София
Ех, Пина, не си само ти. Аз страдам ужасно от това, което направихме с апартамента си преди 4 години. Но нямахме пари и време, а аз тогава не се вълнувах особено от обзавеждане и бях напълно безидейна, оставих се и други хора да ме убеждават кое как трябвало да бъде... И сега си гледам тъжно грозните врати, цокълчето от плочки, различния ламинат във всяка стая, лампите-спотове, оранжевия диван (все неща, оплювани в тази тема, хаха!). Добре поне че нямам окачен таван с лунички!  hahaha
Ако това ще те утеши, у вас ми харесва повече, отколкото у нас.  Grinning
Извинете ме, но трябваше някъде да си изплача мъката.

# 687
Гюлфия!  Hug  Устъй таз' песен...  Tired  Лошото е, че ние похарчихме пари за още един апартамент.

# 688
Eeee, недейте така. И с малко пари става, и не е нужно наведнъж. Аз преди 15-16 години като купих селската къща, исках всичко с багер да изрина, даже и повечето стени. То пък се оказа, че  са до една носещи, няма колони, няма трегери. Това ми поуби ентусиазма за велики ремонти, а после и живота ми се завъртя в друга посока, та съвсем я зарязах къщата. Сега изобщо не съжалявам, че така се стекоха тогава нещата, ще си имам (ако така продължавам да правя по стая на година) за още 7-8 години забавление Laughing

P.S. Пина, аз от вас съм виждала някакви фрагменти само  и ми хареса, си спомням. Кое искаш да промениш?

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 19:41 от Емa

# 689
  • София
И с малко пари става

За това си права, но според мен то важи най-вече за хората, които имат усет, поглед, умения и вътрешен финес, като теб например. А и понякога нещата наистина опират до цени. Когато купувахме вратите, този тип (каквито са настоящите ни) струваше два-три пъти по-малко от този тип (каквито бих искала).
Жалко, че дори не ми е хрумнало тогава, че вратите не са належащи и може да почакат, докато успеем да си ги позволим.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт