Интериорен стил по аматьорски16

• 55 821
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Тя също е актуална ако не се лъжа.
Абсолютно Peace evergreen

Йеее, имаме си вече мобилна версия на сайта! Party

# 661
  • Варна
Аз опитах в три магазина за паркет тия дни, и в трите ми поискаха допълнително пари за рязане под 45 градуса, защото им идвали  правоъгълни паркетини.

А какво ще кажете за тази шарка. А този го прослушах, за малко над 200 лв на квадрат, по-евтинко от плочките ми.
този Много хубавичък Simple Smile

# 662
Аз опитах в три магазина за паркет тия дни, и в трите ми поискаха допълнително пари за рязане под 45 градуса, защото им идвали  правоъгълни паркетини.
Интересно какво точно имат предвид под рязане, понеже те паркетините не са просто изрязани, а имат мъжка-женска сглобка. Thinking Ето на тази снимка се виждат улейчетата, които са вдлъбнати от две страни и изпъкнали от другите 2 страни.

А какво ще кажете за тази шарка. А този го прослушах, за малко над 200 лв на квадрат, по-евтинко от плочките ми.
Вторият е чуден! С характер Simple Smile и хем рустик, хем модерен ми седи.

# 663
  • София
И от къде мога да си закупя едни 25 квадрата?

# 664
Рибената кост, разпространена по време на соца е тази:

Тя също е актуална ако не се лъжа.
Tози ''комунистически'' паркет много ми харесва, сега пак тага бих го наредила, като бална зала е, намирам го чудесен.

# 665
Уау, какви красоти! Не съм предполагала, че съществуват такива видове паркет.
Ние сме с рибена кост, наследство от предишните собственици.  Confused
От 9 години живея в Унгария, но споменатия унгарски паркет не съм го виждала май. Харесва ми. Занапред ще се оглеждам по-внимателно.  Wink

# 666
У нас в хола и в спалнята е рибена кост. Преди няколко години всички се опитваха да ни убедят, че била много ретро тази подредба. Чудесно, казах, точно като за мен Mr. Green В детската го наредихме хоризонтално, ми, не ми харесва особено. Rolling Eyes

# 667
У нас в хола и в спалнята е рибена кост. Преди няколко години всички се опитваха да ни убедят, че била много ретро тази подредба. Чудесно, казах, точно като за мен Mr. Green В детската го наредихме хоризонтално, ми, не ми харесва особено. Rolling Eyes
и аз съм правила грешка да пренареда страхотен кехлибарен, рибена кост паркет в хоризонтален, много съжалявах после. Майсторите не обичат да нареждат рибена кост, хоризонтално е по-лесно и бързо.

# 668
  • USA
Здравейте момичета,
много ми се иска да боядисам едната стена на спалнята в лилаво, но някакси се страхувам да не сгреша и нямам смелост. Сега цвета е светло сив, но понеже спалнята е в бяло и черно, ми се вижда доста скучно. Коя стена според вас да боядисам?

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 18:57 от SkyBlue

# 669
  • гр.София
 SkyBlue, страхотна спалня ! Ужасно ми харесват лампите и високото легло.  А за мястото с възглавниците под прозореца, да не говорим !
Направо ти се чудя на желанието за лилава стена на тази прекрасна стая, на която мъничко ми липсва топлота и ... душа. Може би защото всичко е много подредено и на място. Липсващите цветове можеш да постигнеш само текстила. И едно кресло ...
Все пак на въпроса ти - според мен би отивало лилаво в по-студеният му вариант /картината/ на онази стена която не си показала - срещу леглото.
Всичко е разкошно   bouquet,  само аз бих сменила картините Wink

# 670
Skyblue, тя спалнята си плаче за един ярък цвят, според мен  Mr. Green Аз бих казала - лилаво на стената с вратата и отсреща едни хубави лилави възглавници под прозореца. После пердета. Е, аз бих избрала ярко зелено или по-особено жълто, но то си е въпрос на вкус Simple Smile

Аз все пак изрязах таблата на леглото, нямах търпение да чакам да оправям рамката, а и половинът ме "натисна" да изрежа. Стана. Обаче свършили пироните, и не можах да я прикача към рамката. Голям карък. Утре ще я закачам. Кухнята не снимам, защото все не успявам да я подредя доволно... И това ще стане  Mr. Green

# 671
SkyBlue, не бих пребоядисвала стена, така са си добре. Бих добавила пердета с релса на тавана, до земята, да стоят дръпнати в двата края, за да не закриват миндера под прозореца, да може да се ползва за сядане, а и гледката да се вижда. Бих сменила картините над леглото с нещо по- голямо, малко по- ниско разположено, по- близо до таблата на леглото и най- важното - да е с характер, да е вълнуващо, да не е с излъчване на 'супермаркет', както са сегашните картини. Да, те са красиви, вързват ти се цветово, модерни са..., но са твърде идеални, праволинейни като излъчване и безлични. Не са персонално ваши, а са безименни, всеки може лесно да ги купи от супермаркета и това си личи. Дано разбираш какво имам предвид!
Иначе спалнята ти е прекрасна!

# 672
  • София
SkyBlue, аз пък бих боядисала стената зад спалнята и то в тъмния цвят от картините. Така лампите ще изпъкнат, леглото и шкафчетата няма да се виждат толкова, но, според мен, няма и да "изчезнат" , а по - скоро ще си кореспондират с тъмния цвят, а картините ще изпъкнат заради фона си и ефекта от цветята ще е някак като 3D ефект в дълбочина... някак така си го представям.  newsm78

Другият вариант е да се боядиса пак тази стена в тъмносиво на петна като едната снимка, която беше показала Богиня:

# 673
SkyBlue, не разваляй хубавата стая с някаква си лилава стена. Така си е перфектна, само и на мен по отношение на картините мнението ми се припокрива с това на Пина. Пердета не бих сложила. Всичко е прекрасно, липсва единствено лично присъствие (вече са го казали), стои ми малко като хубава хотелска стая.

# 674
Още един глас за стената да остане същата само махни картините с цветята и изобщо лилавото от представите си. Всичко е чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт