Интериорен стил по аматьорски16

• 55 838
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Не са ми допадали неща, изработени от дънки. Чантите не ми харесват напр.
Показаният диван ми изглежда подходящ за тийнеджърска стая ... Лично виждане  Sunglasses

# 646
  • Варна
Денима като се понакисне с оцет, няма да пуска. За столовете специално ще ползвам стари дънки, те отдавна не пускат.

Диванчето може и така да го направя, но ми се искаше да е от една част само. В един магазин за дамаски намерих хубав десен за 90 лв на метър, но имаше надписчета Версаче, та го скипнах. Сигурна съм, че продават някъде, но още не съм открила къде.

Ако боядисам кухнянските вратички в бяло, май ще е по-добре за столовете. Само стените ги умувам: сиво или капучино. Подът е сив и не знам дали сивите стени няма да ми дойдат в повече. Гърбът на кухнята и той е сив, плотът ще го равнявам по гърба.
В Домко има серия - пуф, табуретка и килим от парченца стари дънки. Тук направи сам

# 647
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Денима като се понакисне с оцет, няма да пуска. За столовете специално ще ползвам стари дънки, те отдавна не пускат.

Диванчето може и така да го направя, но ми се искаше да е от една част само. В един магазин за дамаски намерих хубав десен за 90 лв на метър, но имаше надписчета Версаче, та го скипнах. Сигурна съм, че продават някъде, но още не съм открила къде.

Ако боядисам кухнянските вратички в бяло, май ще е по-добре за столовете. Само стените ги умувам: сиво или капучино. Подът е сив и не знам дали сивите стени няма да ми дойдат в повече. Гърбът на кухнята и той е сив, плотът ще го равнявам по гърба.

Виждала съм плат деним на метър в един магазин на ул.Симеон между Женския пазар и Мария Луиза.
Имаше различни платове на парчета и на топове. Цените ми се видяха много ниски. Говоря за лятото обаче. Може и сега да има.

# 648
Ема страхотно вдъхновение наистина! А паркета? А?

Тази рибя кост много я харесвам, но май трябва специални паркетини?

Този тип нареждане на паркета със скосени паркетини се нарича "унгарски", а понякога съм го срещала и като "френски".
В България май почти не е познат, а и на мен много ми харесва! Перфектината настилка за шикозно градско жилище с гипсови тавани. Heart Eyes

# 649
  • София
Аз точно там мисля да търся деним, около Пиротска.

А паркета съм решила да редим на рибена кост, но под прав ъгъл, иначе излиза много скъпо. Колкото е по-голяма паркетината, по-добре става. Бих го направила и с дюшеметата, но не срещам разбиране от половинката.

# 650
  • Пловдив
Защо казвате, че рибята кост не е позната у нас?! Според мен в соца само така нареждаха паркети. Включително у нас, у майка ми, и у когото се сетя.

# 651
  • София
Позната е, но с много малки паркетинки и не стои добре. Всички училища са с такъв паркет. Като идете на родитеска среща, загледайте се. На мен не ми харесва така, искам поне 40-50 см да са дълги и по-широчки.

# 652
Барбабо показа друг модел рибя кост, гледайте по- внимателно!  Grinning  която не е позната у нас.

Идея как да подредите етажерка с книги

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1382421_1 … _1958163015_n.jpg

# 653
  • Бургас
Марокански модел отопление на жилището!

http://cooledeko.de/dekoration/marokkanische-muster.html

# 654
  • София
Барбабо показа друг модел рибя кост, гледайте по- внимателно!  Grinning  която не е позната у нас.

Идея как да подредите етажерка с книги

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1382421_1 … _1958163015_n.jpg

Видяхме го, ама много солено излиза нейния. И такъв съм виждала, но в ново бургаско жилище.

# 655
Рибената кост, разпространена по време на соца е тази:

Тя също е актуална ако не се лъжа.

# 656
  • Варна
Това не е същата рибя кост, вгледайте се.

Нашите масови подредби срещат паркетините под 90градуса, а на снимката на Ема се вижда, че са съединени косо може би на 45.

Опс pina е писала вече Simple Smile

Мисля нещо унгарско имаше в наименованието на подредбата newsm78

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 16:33 от Doris

# 657
Niandre, къпят се хората, и картини подреждат Simple Smile Аз съм живяла в къща с такава баня - по-голяма беше от спалнята, с хубави два прозореца. Широко и проветрено. Латекс навсякъде, и дървен дрешник и дървена масичка в банята. Само душ кабината беше зидана и облепена с онези малки плочки Simple Smile Въпрос на пространство, явно.
Сега аз да си порева малко ... взех си рамката за леглото  Cry Ми те са ми я изрязали 8 см по-тясна и 4 см по-къса... WTF??? Сметнали са размера по "външния ръб", след като изрично се уточни, че аз меря единствено плоскостта, която ще рамкирам, защото така или иначе не знам колко ще е широка бъдещата рамка! Как му е дощло на ума на пича че съм мерила външен ръб??? Отде да знам аз какъв е тоя външен ръб???
Още не съм му се обадила, утре ще звъня да видим какво ще правим. Профилът е с едни наребрения, и може би ще се среже някъде и ще се добавят липсващите сантиметри, вероятно няма да личи, ако се внимава. Мъжът ми супер спокойно каза - отрежи си таблата и я скъси, все едно оп-оп листче ще резна... И дума не може да става да свалям тапицерии, дунапрени, шперплати... абсурд.
Както и да е.
Отивам да се успокоя с бормашината - има дупки за пробиване  Mr. Green

# 658
  • София
Аз опитах в три магазина за паркет тия дни, и в трите ми поискаха допълнително пари за рязане под 45 градуса, защото им идвали  правоъгълни паркетини.

А какво ще кажете за тази шарка. А този го прослушах, за малко над 200 лв на квадрат, по-евтинко от плочките ми.

# 659
А този го прослушах, за малко над 200 лв на квадрат, по-евтинко от плочките ми.

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт