Интериорен стил по аматьорски16

• 55 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Гюлфия , показвам бюджетен вариант напомнящ твоето желание - http://media.snimka.bg/6370/018996161-big.jpg?r=0. 250лв и ги правят в Карлово. Цената е без дръжка, ама има механизъм за брава.

Това е у нас, аз съм си ги купила, не ги произвеждам аз.

# 691
  • София
Наистина чудесна цена, но искаш ли ти да убедиш мъжа ми, че три напълно здрави и перфектно функциониращи врати е наложително да бъдат сменени с други?  Mr. Green

Те пък как не се изтърбушиха и деформираха тия врати за четири години и половина, та да имам поне някакъв аргумент! Производителят не е ли помислил, че на мен ще ми дойде друг акъл и ще заискам различни?  Crossing Arms

# 692
  • USA
Пак съм аз, надявам се да не съм досадна Embarassed Гледам доста професионално си обсъждате интериори, а аз с обикновени въпроси... Този път за едни пердета ми е дилемата. Става въпрос за тези прозорци.
http://prikachi.com/images/325/6736325q.jpg
http://prikachi.com/images/330/6736330J.jpg
http://prikachi.com/images/332/6736332Z.jpg

Поръчах деним пердета/не ми се смейте/и днес пристигнаха. Гледам ги и си се чудя на акъла, но ще ги сложа, пък ако съвсем не ми харесат ще ги върна. Това, което смятам да направя е на двата по-големи прозореца да сложа отстрани плътните деним, а по средата прозрачни бели, а на двата по-малки- само бели. Дали ще е странно, какво мислите?  Изобщо, тези малките прозорци са ми съвсем излишни, но не мога да ги зазидам, пусто!
Уфф, и други въпроси имам,  ама хайде после...

# 693
Не зазиждай прозорците!  Laughing  И аз съм имала такива позиви..., сега както ми махат дърветата пред къщи и вече няма да има зеленичко, а само грозотия ми иде всичко да зазидам, но това е друга тема............

Нашите врати са от модела показан от Янтра, само дето са двойно по- скъпи. Точно тях бих сменила. Бих искала гладки врати, без тия набраздявания и кобилици. Бих искала да сменя и няколко лампи, едната от които беше 250лв, което за нас е скъпо, а вече не ми харесва. Също искам да джасна диваните, креслото, трапезните столове. Трапезната маса, контрабюфета и телевизионния шкаф все още ги харесвам, но бих ги избрала в друг цвят. Уви тъкмо цвета и патината доста оскъпяваха въпросните мебели и с кеф си ги избрах, а сега точно това не харесвам вече. Кухнята ми харесва като цвят, но модела някак бих го променила. Не из основи, но точно така не бих го избрала вече. Спалнята изривам изцяло! Гардероба хвърлям с кеф! Леглото, нощните шкафчета, скрина - също! Чергите и тях. Само пердетата бих си оставила. В коридора искам да изхвърля ламината и да сложа ест паркет или мозайката ако трябва да се изцикли, не знам но нещо друго. Цвета на стените все още го харесвам, но понякога ми се иска нещо друго. Той не е толкова драматичен, защото пребоядисване така или иначе се налага периодично.

# 694
Преди един- два месеца някой питаше къде да си сложи колелото в къщи. Ето, бг-дамма са реагирали  Simple Smile Има приятни идеи.

http://www.bg-damma.com/dom-i-gradina/obzavezhdane-i-dizain/7679 … mp;utm_campaign=0

# 695
  • Варна
По въпроса за вратите. Има решение. Виждала съм профили, които се залепят отгоре и можеш да получиш декор, какъвто ти харесва. После пребоядисваш в нов общ цвят и имаш една относително приятна врата. Във Варна такива профили съм виждала в магазина за тапети на Червения площад.

Аз съм в дупка. Получи се голяма грешка с цветовете. Понеже поръчах дамаската за столовете преди 3 месеца, като я съобразих да е в тоналността на стените. Оказа се, че цветът на мострата съвсем не отговаря на реалния цвят на стената /гнусно барби розово/, та се наложи пребоядисване. Сега имаме пълно съвпадение на стена и дамаска по цвят. Кажете ми, че не е много елементарно, тъпо и малоумно. Моля ви, покажете ми стилни интериори, в които всичко се слива в един цвят.
Не е истина просто, колко издънки се получават  Cry

# 696
  • София
   Ох, вече ми е много мъчно за теб!   action032 Надявам се накрая да е страхотно и да се окаже, че всичко е било за добро!

# 697

Аз съм в дупка. Получи се голяма грешка с цветовете. Понеже поръчах дамаската за столовете преди 3 месеца, като я съобразих да е в тоналността на стените. Оказа се, че цветът на мострата съвсем не отговаря на реалния цвят на стената /гнусно барби розово/, та се наложи пребоядисване. Сега имаме пълно съвпадение на стена и дамаска по цвят. Кажете ми, че не е много елементарно, тъпо и малоумно. Моля ви, покажете ми стилни интериори, в които всичко се слива в един цвят.
Не е истина просто, колко издънки се получават  Cry

Не знам дали ще те успокои, важното е че винаги има решение, а и след 1-2 години можеш да пребоядисаш:

# 698
  • Пловдив
Кажете ми, че не е много елементарно, тъпо и малоумно. Моля ви, покажете ми стилни интериори, в които всичко се слива в един цвят.
Не е истина просто, колко издънки се получават  Cry
Нали, гледаш го на една мостра колкото длан и като ти се опне на стените и почваш да се чудиш - абе аз ли го избрах това?!  ( и аз си се чудя на някои цветови решения, хем аз ги направих, ама.... )

Не би ли могла да разнообразиш интериора с малките акценти, примерно дамаската вече факт, но да купиш възглавнички за дивана в силно контрастен цвят, заигравка с пердетата, интересни дребни аксесоари, картини?

# 699
  • Варна
То е ясно, че мога. Аз и сега мога  Laughing, но е енергоемко и финансово затормозяващо. Пфу. Голям късмет тоз' моят.

Лошото е, че дамаската е за столовете в трапезарията. Ако беше диван е по-лесно - мяташ възглавници и не си личи толкова. А сега ще имаме само една сребърна линия по ръба на облегалката, която различава мястото за сядане от мястото за подпиране. Тъпня с две думи.

# 700
  • София
   Ами - винаги има нюанс разлика най - малкото заради различните текстури и може пък да е много интересно! Тез столове нали имат и облегалки?! Абе споко - всеки дефект ефект, а накрая ще прецениш трябва ли да се направи още нещо или не.

# 701
   Ами - винаги има нюанс разлика най - малкото заради различните текстури и може пък да е много интересно!
И аз така мисля. Какъв е платът за столовете? Невъзможно е латекс и плюш (примерно ако е плюш) да са еднакви до пълно сливане.
Не знам как точно е разпределението в трапезарията ти, но помня, че на една или две стени ще има книги, едната е с прозорци (където е и колоната) и четвъртата липсва, отворено е към съседното помещение...? Тоест проблемната стена е тази с прозорците, понеже само тя се вижда непосредствено до столовете? Не можеш ли да й теглиш един латекс само на нея в същия цвят, но с една-две тоналности по-тъмен?

# 702
  • София
Моля ви, покажете ми стилни интериори, в които всичко се слива в един цвят.

http://www.google.bg/imgres?hl=bg&biw=1173&bih=596&t … ;tx=131&ty=60

http://www.google.bg/imgres?biw=1173&bih=596&tbm=isch&am … ;tx=200&ty=57

И аз мисля, че ще изглежда като умишлено търсен ефект, но все пак драмата си е драма.

# 703
  • Варна
Стената с прозорците е най-дългата. Там мисля, че за сметка на завесите в телесно-пудрено розово няма да личи. Имам една почти черна, а срещуположната е в цвета на дамаската. Ще я натоваря с картини и може би така няма да личи много.
Не знам, може и да сте прави, но като го видях и се изприщих. Как пък нищо не става както трябва?!?!

# 704
Как пък нищо не става както трябва?!?!
Не... нещата не стават така както си мислим, че трябва да станат .... стават, така както е трябвало да станат Wink

Общи условия

Активация на акаунт