А майчинство утре наистина няма да има (
), дано поне в четвъртък ...
нашата чешмяна вода, тук в Германия е най- строго контролираното нещо, дори бяха публикували, че става и за новородени, но не съм давала. Чуденката ми по- скоро беше за приготвянето като цяло и дали има причина да се вари водата на АМ след като го пише и на кутиите на Киндер значи не зависи от възрастта явно, а от самото мляко ли. Пък кашите нали и те са с АМ, та от там ми тръгнаха раазмишленията. Абе не знам
За майчинството, до скоро беше втората година до 2 седмици след като работодателя подаде декларацията, но сега не било вече обвързано, аз си ги получих както и през първата година-в началото на месеца (превеждат парите вторник или четвъртък, нали знаете).
) и той извика рум сервиз с кафенца и в стаята ми предложи, докато си пиехме кафето, падна на колене и аз естествено казах Да. 

Аааа аз за втората година сега за първи път ще взимам.....
Забавно беше. Ама.... 1 час 5лв ми доста е и като сложиш и кафенце, пък и нещо за хапване и то станаааааа Баси скапаното време
ама и снимката е супер, хаха 

то нашата телефонна любов, къде другаде, ако не там
беше като по филмите, дойде с един огромен мечок и красива кутийка. Падна ми на колене, хората се събраха около нас, а аз започнах да му викам: ставай, ставай, ще те убия
и така, приех и се целунахме под ръкопляскания, абе разкош. Пу, отивам да го цункам 

), дано поне в четвъртък ...
Дънки скоро не съм гледала,но ако взема да се вталя колкото искам може пък и да си купя.

Но само на моменти.
ейй голям смях падна. Мъжът ми пита,коя е тази нинджа

И аз ги чакам за сметки!
Луда работа, ама от утре сефте ще му обувам чорапогащник. Не, че няма да може да го събуе, но поне ще пробвам! 

Препоръчани теми