АВГУСТинки? Ко?! Не!

• 27 181
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Васе,казаха ми за 17 годишната.За другото разрових аз и той призна.

# 601
  • До морето
Муки, колко време е продължавало това нещо?

И аз мисля, че трябва да идеш на Пампорово, какво като си сама? По- добре отколкото да седиш м/у 4 стени у вас  Hug

# 602
  • София - град
Муки ...няма какво да повтарям другите. Знаеш че винаги тук ще намериш подкрепа  Hug
В момента описваш точно това заради което и аз не бих простила.... Как ще легнеш до него , ще го милваш и целуваш там където знаеш че той сам е избрал да го целува друга, да те лъже, да лъже цялото си семейство, да предава децата си.... Като му готвеше му беше добре нали?! Като му чистиш и переш сигурно също.... Толкова не може да си контролира оная работа, толкова ли силно влияние има над него?! С какъв акъл ходиш, изневеряваш, лъжеш, оставяш семейството си за да си с някаква си , после се връщаш и се правиш на перфектния съпруг... баща, това ли е примера който ще даде на децата си? Разбиваш сърцето на най-близкия си човек, за да си начечеш крастата.....
Ох, толкова много те прегръщам, бъди силна и вземи най-правилното решение  Hug

И да! Иди на Пампорово, покажи му че си силна, въпреки че той не е ! Покажи му че можеш без него /това май вече се знае/ децата са най-важното нещо в живота ти , те също заслужават малко разнообразие , ще им хареса на Пампорово . Сега цялата ти любов и нежност трябва да е за тях. Колкото ти е трудно, толкова повече им давай ласките си!  Hug

# 603
Сами,от самото начало...откакто сме заедно.

Ще идем...ама всички.Ако съм сама с двамата няма да разбера нищо.Достатъчно си ги гледам сама.

# 604
Добрютрууу,
запис и да си чакам Ко?! Не!-то  Joy Joy Joy

Завърнахме се ние в родния дом, мен ме хвана някакъв цистит, боря си го уж с моите алтернативни методи и си изяснявам някакви неща от психо-характер  ooooh!, а вчера като реших да споделя с ЛМ поне го разсмях искрено  Crazy

Трябва да изчета темата, прегледах само последните няколко страници и цопвам в средата на тема, по която много искам да кажа нещо, а не мога  Confused
МукиHug реалността е, че избор нямаш и трябва да се справиш със ситуацията и ще го направиш по най-добрия начин, на който си способна в момента. Това, което според мен трябва да е ти е водещо, е твоето и на децата добро. Оттам нататък нещата ще се развиват нанякъде някак си, а в един момент ще тръгнат и нагоре. Това е сигурно, макар и сега да изглежда невъзможно. А хората не се променят, този мъж ще си остане такъв, въпросът е искаш и можеш ли да живееш с него, точно такъв, независимо дали и какви хубави качества има?

Отивам да чета, а сетих се,
Слънчо и аз живо се заинтересувах къде остана а.ото на бебето? Аз пък изобщо не се вживявам за ЕБХ и това, че не опитах, макар да бях заинтригувана Simple Smile всъщност свекърва ми е споделяла, как нейната педиатърка я е посъветвала като станат на 6 месеца да започне да ги изпишква и казва, че го е правила.

# 605
Муки, скъпа, не знам какво да кажа  Confused Насълзиха ми се очите. Не заслужаваш това, не зная как може да има хора, които не могат да оценят това което имат. Не търси вината в себе си, за какво да си виновна ти? За това, че гледаш децата, че готвиш, чистиш... за това ли? Прегръщам те, бъди силна заради себе си и децата  Hug И само искам да ти кажа, че на мен никога не си ми дотежавала, винаги чета твоите постове, независимо дали мрънкаш или не. Нали за това сме тук, да споделяме. Радвам се, че споделяш с нас  Hug

# 606
  • Варна
Муки,
и аз си мисля, че ти трябва промяна. Иди на тази почивка, няма ли как да вземеш някоя приятелка с теб? Може пък да бъде забавно. Избистри си главата и решавай, когато си поне малко спокойна. За въпросите ти - и аз мисля, че има такива хора, които държат на семейството си, обачееее и разнообразието им е важно, просто не влагат чувства с другите, само нагон. И за теб е нормално да го обичаш, не е идиотско. Та вие сте толкова време заедно, имате деца, семейство, имате си и хубавите моменти, това не се изтрива ей така, като с гума. Само дето той не е човекът, за който си го мислила и когото всъщност обичаш...

# 607
Аз пък не мога да го разбера това нещо - хем държиш на семейството си, хем изневеряваш. Е защо като държиш на семейството си? Да, знам, че има такива хора, просто аз не мога да го разбера.
Муки, отиди на почивката, веротяно не ти е до почивки в момента, но мисля, че добре ще ти се отрази.

# 608
Офффф....сега пък се появиха егати хората дето знаели,пък видиш ли не казали   smile3515
Извинете ме че вилнея в темата.....и ви се изливам тук  Embarassed

# 609
То пък тия хора сигурно от добро са го направили, нали  Crossing Arms

# 610
Оххх, Мукиии, Hug Аз няма нищо да казвам, понеже това е нещо, кото не знам как бих го преживяла, аз съм предопредила от самото начало, че няма да търпя това...та да видим, да не ми изиграят лоша шега думите ми. Дълго време все се съмнявах в нещо, все търсех следи- това беше гадно.Смятам обаче, че никога все пак не съм била лъгана, във всеки случаи от както имаме деца смятам, че съм в по- силната позиция и дори веднъж намекнах, че ще бъда безпощадна- нека сам вземе решение дали иска да си вижда децата веднъж седмично. Аз описах така нещата все едно, че моят мъж е някакъв гаден тип, не е така, но имам причини да правя тия намеци...дълго за обяснение. И само да ти кажа да действаш така както ти подскаже сърцето. Hug

# 611
Аз пък не мога да го разбера това нещо - хем държиш на семейството си, хем изневеряваш. Е защо като държиш на семейството си? Да, знам, че има такива хора, просто аз не мога да го разбера.
Дафи, не такива хора, такива мъже ...  hahaha По принцип жените не можем да го разберем, защото ни е друга природата. Но при мъжете е закодирано това животинското и при някои надделява, не могат да го надвият. И затова казват, че когато жената изневерява е едно, а когато мъжът - друго. Не знам дали е вярно, но ми се струва реално и възможно!  Peace
Муки, много ще ти е трудно наистина, но имаш избор - или да си останете заедно и да си затваряш очите (защото още ще има, рано или късно), или да си вземеш децата и да се махнеш ... Каквото и да избереш, ще вземеш правилното решение! Hug

# 612
Бюти, да ти кажа честно, въпросът с казването на твоя приятелка или близка, ако знаеш, че мъжът й изневерява, е доста замъглен. Аз лично не знам дали бих казала. Може би не. Просто практиката показва, че малко или много после обвиняваш и този, от когото си научил новината и отношенията ви се охлаждат. А и е донякъде вид вмешателство в неща, които не ти влизат в работата. Защото жената може никога да не разбере, а тогава знаем - все едно не е било. Живяла е щастливо и изведнъж - бам! ти й казваш и сриваш живота й.  Rolling Eyes

Ние вчера овършахме един огромен център в Германия, то цял ден не стига да се обиколи. Поне успях да намеря ботушки на малката, посетихме Мюлер, еквивалент на ДМ, но няколко нива нагоре  Simple Smile заредих й малко храни и мляко. Криско си закупи някакви мъфини и преди малко им изчетох съдържанието и за пореден път се убеждавам, че немците имат една от най-най-некачествената готова храна  ooooh! Мъфините имат 41 различни съставки. Можете ли да си представите да направите шоколадови мъфини с 41 различни продукта  hahaha и безброй Е-та, разбира се  Wink Ужас. Хлябът им е вкусен, хубав, топъл и... стои мек и пухкав по две седмици.  Crazy Не искам да гадая какво има в него. Свели сме пазаруването от там до обувки, Хип и бретцели  Mr. Green

Муки, няма за какво да се извиняваш  Hug Идете на Пампорово, поговорете хубаво, размислù на самотни разходки ти и пак пиши  Hug

Дафи, може, може, наистина. Има една дебела черта между жена ми и другите и не ги смесват нещата. Не се влюбват, няма да оставят жена си, не спират да се грижат за нея и да е на първо място, но и относно физически похождения не остава единствена. Някакси мозъкът им е разделен, не мога да ти го обясня, но това наистина не означава, че не държат на семейството си, уверявам те  Peace И да ти кажа не е най-голямото зло. Представи си другото, дето ти е бил верен с години, имате деца и хоп! - влюбва се и те изоставя  Rolling Eyes Имаме едно семейство тук, жената е с доста, как да кажа - първични разбирания. Мъжът й е такъв и тя знае. И съм я питала. И тя казва - нали се връща при мен и носи парите вкъщи и гледа децата, какво повече да искам? Може би става вследствие на друг опит, може би просто е до тип характер. Хората сме различни. За едни едно е приемливо, за други - друго  Simple Smile Мисля, че Киро ако потисне тази си черта в името на семейството, както казвате, то това ще избие някъде другаде, защото ще се появи прекалено голямо напрежение. Не знам, разсъждавам си.

# 613
Ще се слагам в скрит текст...че все пак ми е мило за бебешката ни тема  Heart Eyes

Скрит текст:
Снощи ме осени да поискам и други мнения и писах с един познат който е от същата партия- олимпиец и той! Питам го как се живее с такива системни изневери и после се прибираш с чиста съвест при жена си? Викам давай съвет,че в главата ми е бомба паднала.И каза човека същото- изневярата за мъжа и за жената не била една и съща.Остави го вика и не ревнувай,той ще спре,много те обича /наблюдения имал/
А аз си мисля че сега вече претръпнах. Изпитвам някакво удовлетворение като го гледам как ходи полуумрял и мислите за отмъщение са ми много сладки  Twisted Evil Знам му и слабото място.
Даже се чудя как е толкова ревнив ...или да не се чудя  Rolling Eyes
Просто в идните дни ще избистрям мисли и чувства и ще стане ясно ще ни бъде ли.
Блонди,аз не мисля че е имал някакво напрежение изобщо. Даже напротив- за него всичко е прекалено лесно и никога не е бил разтревожен.Не съм се замисляла за избиване на напрежение.
И все си повтарям,че не е най лошото,че има по страшни неща.

# 614
Муки, не ме разбра - писах, че ако потисне тази си черта, ще се появи вероятно напрежение с времето, което може да избие в нещо друго. Иначе отмъщението - охааа  Mr. Green действай  Twisted Evil Laughing

Ревнив е, защото изневерява. Мнителни са хората, които говорят лошо за другите. И т.н. т.е. такъв си към другите в мислите си, каквото правиш. Не, че е задължително, де. Ама, че го обясних  Joy

Общи условия

Активация на акаунт