АВГУСТинки? Ко?! Не!

• 27 170
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София - град
Абе, сетих се да питам Софи, вие май искахте породени  newsm78

Така, така. Работи се по въпроса но май докато кърмя само ще си работим.....  Rolling Eyes Пък и то едно работене...  Crossing Arms

# 661
  • София
Ух, снощи четох и ми стана неприятно за Муки, а бях решила да пиша. Шибнах телефона в калъфа и легнах. Муки, само да ти кажа, че те подкрепям, защото решението е трудно. Hug
Много исках да пиша ама не ми е кеф нещо, може би защото ние днес сме на второ мнение при друг доктор, а утре по програма трябва да влезем в болница и в сряда да му правят операция на Сашони. Стискайте ни палци!  Praynig

# 662
  • Варна
Биби,
стискам палци скоро да забравите за този проблем Hug
Васе,
така е, ММ може да си има много трески за дялане (то па аз щото нямам Whistling ) ама и плюсовете не мога да му отрека Laughing Хах, еднорогото, милото то Hug Вече е забравило, че е падало, теб те боли повече сигурно Hug
Койч,
прощъпулник не се ли прави в събота? За питката - аз сигурно ще съм втората, дето ще я обърка Joy

# 663
Биби, стискам палци всички да е наред с операцията, не се притеснявай.  Hug

Софи, ха, искате второ, хееее, браво на вас. Поздравления, дано стане щом искате Simple Smile

Месечинка
, за прощапулник тук в Стара Загора всички го правят в сряда за здраве Simple Smile.

Блонди, супер, за яденето моя тея дни нещо не яде както преди, ама карай какво да го направя, колкото ял ял.

Васе, не се притеснявай, колко ще падат, за това и косите побелявали Simple Smile

Да ви питам с какви играчки купувате на вашите деца, искам да взема нещо на Петенце различно, ама се чудя какво Simple Smile

# 664
Привет мацки,

Муки  Hug.

Биби, дано всичко е наред.

Миланова, моите деца не играят с играчки, особено Марто. Кошарата е наблъскана до горе с играчки има още 4-5 големи кутии е не ще да ги погледне дори, най-много 2-3 минути и това е. Играе с шкафовете - да ги отваря и вади нещата от тях, с обувки, ако докопа някой чифт, с пералнята и сушилнята - старателно се опитва да се напъха целия в тях /веднъж успя / и т.н.

Сега и аз да по мрънкам. Емма от три дни повръща, нищо не е яла, направо я съсипа този вирус. Вчера и Марто цъфна, но с висока температура и разстройство. Въобще цялата ми къща е в повръщано и наакано .... моя мъж направо полудя, едвам дочака днешния ден да отиде на работа, след като вчера беше първо на повръщан, а после и наакан  Joy . Офф не ми е много смешно, но май иначе ще се гръмна  Simple Smile .

Хубав ден

# 665
Привет  Hug
Муки, от два дена не ми излизаш от главата. Момичетата са ти казали много неща. Пожелавам ти да намериш щастието, незвисимо как, без никакви компромиси повече от твоя страна. Весело изкарване в планината  Hug

Вчера и ние правихме прощъпулник. Каня се от един месец ... е, наканих се! Толкова време ги мислих тия предмети, наричах ги за разни професии и накрая дойде кръстникът на Ицо и му подари една малка количка - джипка. Реших да сложа и нея, като я нарекох за полицай. Не ме питайте къде намерих връзката между джип и полицай. Малкият отиде до предметите, тържествено ги огледа и му светнаха очите на тази количка. Та да видим какъв ще стане някой ден. Питка не месих, на няколко пъти четох рецептата на Блонди, ама не се престраших да се излагам и пред малкото гости, които поканих. Но, Блонди, да се похваля, че вече имам повече успех с кексовете  Mr. Green

Някой беше писал за кухнята на Хер бебе, мисля, че беше Биби. Аз също поръчвам от тях, малкият ги яде и съм доволна от разнообразието, което имат.

И да се оплача отново за така любимата тема тук - хемоглобин. Ами на Ицо пак е нисък, желязото е ниско, както и някакви други показатели, свързани с анемиите. На педиатърката и приличало на желязодефицитна анемия и ме кара да давам Малтофер. Аз все още не смея, ама вече взех да се съмнявам дали правя правилния избор  ooooh!

Екзо, честит ти прощъпулник. Много сладко са си харесали един и същ предмет  Heart Eyes
Бюти, аз пък нямам търпение да купя на малкият колички с дистанционно и да се състезаваме из къщи. Иначе за царевицата - често я слагат в кухнята  Peace
Васето, съжалявам за падането. И Ицо в събота падна от дивана, както си ходеше прав по него и срещна челно килима. Та бяхме с лека цицина на прощъпулника. И то толкова смешно падна, че се чудих да се смея ли или да плача с него. Иначе и двамата с ММ бяхме до него, ама никой не разбра как стана белята.

За целуването, гушкането и мирисането - и аз съм в кюпа. Така да ми мирише още на бебе Ицо Simple Smile

Месечинке, браво на Бобо! Следващия път още по-смел да е с бисквитките. За прощъпулник знам, че се прави в понеделник, сряда или неделя  Peace
Блонди, само първото нещо се брои на прощъпулника. Ицо дори не взе нищо друго ... беше много доволен от джипчето. Едва след 10 мин. взе и една топка за тенис.
Софи, дано скоро се похвалиш с желаните чертички  Heart Eyes
Биби, стискам палци силно. Всичко ще е наред  Hug
Миши, бързо оздравяване на вас  Hug

И последно да питам, някой знае ли дали далтонизма се предава задължително от майката на сина?

# 666
Белверде, честита ви годишнина, все така влюбени  Hug

Гунди, за аборта - ясно, ама предпазни мерки не са ли чували  Whistling

А, Елси, ясно  Joy

Биби, стискам палци всичко да мине бързо и леко, ще сме с вас мислено в сряда, когато можеш - пиши  Hug

Пък и то едно работене...  Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha

Миши, стискам палци и при вас да мине бързо  Hug

Хриси, браво  Hug

Момичета, търси се доброволка за пускането на темите  Hug

# 667

Момичета, търси се доброволка за пускането на темите  Hug

Ха, Блонди, щооооооооо?

Мойто Ивайле си ми мирише на бебоче още, нищо че не кърмена hahaha

И да питам има ли още дечиня с 2 /два/ зъба и ходещи на пръсти Rolling Eyes

# 668
  • Варна
Блонди,
що така, да не си решила да ни зарязваш Crossing Arms
mishi17,
бързо оздравяване.
Хриси,
и Борислав напоследък пада така - хем тъпо, хем яко се тресва Whistling
Миланова,
при нас играчки не се котират много. Чат-пат се кефи на всичко, което е с колела, обаче бързо му писва. Много обича да играе с целофанени опаковки от бисквити, особено ако си откъсне някое парченце, започва да го търка и да си го мъкне навсякъде, то му залепва за ръката, голяма забава. Торбички всякакви, кофички от кисело мляко и подобни неща също са на почит Laughing

# 669
Бибиии, Hug Hug Hug txtloves

# 670
А, не, няма нищо специално  Hug Просто ми се иска някой друг да поеме, малко ми поомръзна  Blush Бютито - и на нея, затова питам. Някой може да смени стила на заглавията, изгледа, списъка, някаква промяна ще е за хубаво  Simple Smile Ще пускам, разбира се, ако няма желаещи, но дано има  Simple Smile

Кашпи, и Камелия ходи на пръсти, ама зъбките са й повече  hahaha

# 671
Месечинке, трябвало да се прави Понеделник, Сряда или Неделя, защото това били добрите дни според християнските вярвания.
БиБи, дано всичко мине успешно, пращам ти много спокойствие Hug
На Миши и всички болнички бързо оздравяване Hug
Миланова, пробвай с конструктор, при нас само се руши, а не се прави Mr. Green

Забравих да се похваля, отбих Борко bowuu

Не отразява много играчките, всичко се блъска, колкото повече шум, толкова по- добре Mr. Green Сега хит са книжките с животни. Вече направи 5 книжки на по няколко тома всяка hahaha Сега едната я държа като картите на късмета, а той си избира Mr. Green

# 672
  • Варна
И мойто само блъска, мята играчки със засилка, колкото са по-големи и по-звучно изтрещят толкова по-добре. Аз викам "не", а той само ме поглежда, мята поредната играчка и ми се хили ooooh! Чудя се да правя ли изобщо опити да го възпирам или такова поведение си е в реда на нещата. Другото, което се е научил да прави, което обаче хич не е добре е да се тръшка като талпа по дивана или спалнята. Ама се изправя и пада назад, без изобщо да отрази какво има зад него, на няколко пъти го хващам в последния момент преди да си изтрещи главата в стената или в ръба на таблата, а веднъж на косъм го хванахме да не се тръшне по гръб на земята. Е от това как да го отуча не знам - хили се като ряпа и си знае неговото.

# 673
Аз мога да пускам теми, но с поезията съм много зле и няма да мога да докарам римите, иначе с удоволствие бих пускала темите.

# 674
Те римите изобщо не са задължителни, а ние ще помагаме  Hug Ако искаш да запазиш същия вид на първата страница ми пиши на ЛС да ти пратя файла. Но ако я сменяш, което може би ще е добре - действай и благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт