Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 331
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Това прехвалено Омо не се справи на 40градуса с петната по белите дрехи, нито пък изпра добре чаршаф. Защо ли?  newsm78
И аз писах преди няколко страници как  на едни ширанийки  ми запечата  петното.
Това бяха ръкавели с тях  влизам в  градината и ги ползвах за бране на малини.
Скрит текст:
Е нямах др.плат и бяха бели на лилави цветя-за това казвам ширанийка.Други прахове напр.Бингото ги изпирал без проблем.Като видях останах  разочарована! Wink
Аз пера бельо на 60 градуса ,но ще трябва да  пробвам на 40 г дали ще се справи!
Незнам оставам с убеждението ,че е фалшиво нещо!
И последно да попитам преди да си купя и набутам с Коколино-омекотител!
Има ли траен аромат или просто пак е разредено както винаги?-за нашия пазар

# 121
Аз с ОМО пера на 60 гр и нагоре

# 122
Колко нагоре?

# 123
# 124
Аз пък все си мисля, че колкото са по-високи градусите, толкова по-добре се изпират дрехите, ако дрехите го позволяват де...  Ама не знам , вие ще кажете Mr. Green Иначе 60 ми е максимума, че не я знам моята бабичка ще ли издържи на високи градуси... Laughing

# 125
Shocked Shocked Shocked
Какво переш на такива високи градуси?

# 126
Имам едни комплекти от бели чаршафи ,та тях главно

# 127
  • София
 Wink
Аз пък все си мисля, че колкото са по-високи градусите, толкова по-добре се изпират дрехите, ако дрехите го позволяват де...  Ама не знам , вие ще кажете Mr. Green Иначе 60 ми е максимума, че не я знам моята бабичка ще ли издържи на високи градуси... Laughing
И аз все си мисля същото. Simple Smile Някак си не ми се вярва мазни петна да се изперат на 30, а на 60 си се изпират без предварително третиране. Ама пък и 90 градуса ми се виждат много за каквото и да било Wink

# 128
Това прехвалено Омо не се справи на 40градуса с петната по белите дрехи, нито пък изпра добре чаршаф. Защо ли?  newsm78

Преди дни коментирах табличката на универсалното Бинго,каквато виждах за първи път. Та там за бяло бяха дадени 50 и 60 градуса. По-ниските за цветно. Може би и при Омото е така-и то се води универсално. И за какви петна става дума? Аз винаги третирам петната от храна и плодове с Вениш-за всеки случай.

# 129
  • София
Това прехвалено Омо не се справи на 40градуса с петната по белите дрехи, нито пък изпра добре чаршаф. Защо ли?  newsm78

Преди дни коментирах табличката на универсалното Бинго,каквато виждах за първи път. Та там за бяло бяха дадени 50 и 60 градуса. По-ниските за цветно. Може би и при Омото е така-и то се води универсално. И за какви петна става дума? Аз винаги третирам петната от храна и плодове с Вениш-за всеки случай.
Ами от храна, но не знам вече точно каква. Аз също използвам Вениш, но сега реших да пробвам без. Може би наистина градусите са били ниски. Ще  пробвам следващия път да ги увелича на 60 примерно.

# 130
Някъде да има промоция на Персил Mr. Green (новия)

# 131
  • София
Не знам кой е новият, но в Карфур ако купиш 3 гела за 20 пранета, плащаш 2  Peace

# 132
Не знам кой е новият, но в Карфур ако купиш 3 гела за 20 пранета, плащаш 2  Peace
И за всички видове прах важи промоцията!  Peace

# 133
  • София
Аз пък си купих това и за сега съм доволна. Много приятно мирише, надявам се и като изсъхнат дрехите да миришат добре.

# 134
Аз пък си купих това и за сега съм доволна. Много приятно мирише, надявам се и като изсъхнат дрехите да миришат добре.

Ще, на мен тъмно синия и златистия ми миришат много, като тъмно синия е по-добър  Peace

Общи условия

Активация на акаунт