Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 968
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Във Лидл са пуснали всички техни препарати, ама на "гигантска" промоция. Т.е. - всичко е в големи количества. А аз не обичам. Искам да пробвам Формил прах за цветно, ама не искам 6 кила!
Имат и някакви много приятни омекотители, ама и те са по 2 литра и нагоре.

# 241
  • София
Днес в дрогерии Lilly перилните препарати и омекотителите са с 20 % намаление.

# 242
Във Лидл са пуснали всички техни препарати, ама на "гигантска" промоция. Т.е. - всичко е в големи количества. А аз не обичам. Искам да пробвам Формил прах за цветно, ама не искам 6 кила!

на мен не ми харесват праховете и омекотителите им.

# 243
  • оттам, откъдето започва България

на мен не ми харесват праховете и омекотителите им.

На мен пък ми харесват течните им прахова за пране. За съжаление все още не съм пробвала прахообразните, но вярвам, че и те са хубави. И при мен единствената причина да не ги пробвам до момента е единствено голямата разфасовка.

# 244
Прахът за бяло смея да твърдя, че е много добър. За Формил става дума.
Даже в момента започват зареждане на новите, по-компактни прахове с доза 75 грама и 115 милилитра (има нова инициатива на AISE за поредно компактизиране на праховете за пране, като дозата трябва да е под 75 г/115 мл, и Лидл участват в нея, по-скоро производителят на праховете за Лидл).

# 245
  • София
Аз пък си купих това и за сега съм доволна. Много приятно мирише, надявам се и като изсъхнат дрехите да миришат добре.

Да дам отзиви:
като изсъхнат дрехите не миришат като след Коколино или Сано, но пък наистина са омекотени. Може би, защото вече не е толкова слънчево и не изсушава така дрехите.
Следваща цел: бяло Бинго, синьо Елби и Коколино с бергамонт.

# 246
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък си купих това и за сега съм доволна. Много приятно мирише, надявам се и като изсъхнат дрехите да миришат добре.

Да дам отзиви:
като изсъхнат дрехите не миришат като след Коколино или Сано, но пък наистина са омекотени. Може би, защото вече не е толкова слънчево и не изсушава така дрехите.
Следваща цел: бяло Бинго, синьо Елби и Коколино с бергамонт.
[/quot

И аз си купих същия, но в опаковката ухае по-хубаво. След пране почти не се усеща. Остава само омекотяването. В крайна сметка е омекотител. Другия път ще си търся отново Домино, че той наистина ми харесва и като аромат и като омекотяване, макар че е български.

# 247
Някой да знае някакви сръбски прахове и омекотители дали са хубави, заслужават ли си и кои? Защото в събота имаме ходене до Сърбия и да си знам  Sunglasses

# 248
Не, че има много по-различен избор от тук, но от местните Deus е много добър прах.

# 249
Не, че има много по-различен избор от тук, но от местните Deus е много добър прах.

Много ти благодаря Гес, супер си  Hug

# 250

Не че е много от значение, но мисля, че омекотителите в Lidl не са концентрирани - т.е. не ги гледай, че са големи бутилки, съответно и ще слагаш по много. Поправете ме, ако греша, защото не съм напълно убеден, но така съм запомнил

За който се интересува от омекотителите на Medix - този в тъмночервеното шише е невероятно силен! Определено и след изсъхване остава. Миризмата лично на мен ми е приятна, но не е масовата миризма на омекотител, която би се харесала на повечето хора. По-скоро малко като на парфюм избива, т.е. по-тежка е.

# 251

И аз не обичам големи количества,особено на неизпробвани, но вече съм направила комбина и делим. Така ползвах от старата промоция на Формил-гел за цветно,който беше 3,6 л. Гелът е добър,приятна миризма, но пък не съм имала конкретни замърсявания/петна ,за да коментирам качество.

# 252

Не че е много от значение, но мисля, че омекотителите в Lidl не са концентрирани - т.е. не ги гледай, че са големи бутилки, съответно и ще слагаш по много. Поправете ме, ако греша, защото не съм напълно убеден, но така съм запомнил

За който се интересува от омекотителите на Medix - този в тъмночервеното шише е невероятно силен! Определено и след изсъхване остава. Миризмата лично на мен ми е приятна, но не е масовата миризма на омекотител, която би се харесала на повечето хора. По-скоро малко като на парфюм избива, т.е. по-тежка е.
В момента ползвам този и наистина е страхотен!Жилетката ми ухае на него и е мека! Peace
Белия Медикс ползвал ли е някой?

# 253
Омекотителите на Лидл са гола-вода! Ни мирис, ни омекотяване, абе много бяха зле. Точно тези в големите туби, аз накрая го изхвърлих, че само ми заемаше място....  Tired

# 254
Баща ми ползва един техен омекотител за работите дрегхи , син беше,не помня име,но дрехите миришат приятно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт