Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 995
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • София - Рим и обратно
От геловете на Лидл, бях доволна от Формил за цветно и деликатно.

# 256
Искам да похваля Омо - изпрах възглавницата на мъжа ми на 90 градуса, сложих и една стара блуза с петна от кръв и двете светнаха. Прах на 30 градуса- не останах доволна. Явно за да е ок трябва да се ползва на по-висок градус, поне за мен е така.   bouquet
(Искам да попитам -ако изпера чорапи на 60 градуса ще ги прецакам ли? Благодаря )

# 257
  • София - Рим и обратно
Аз мисля, че и с Бонукс да пуснеш нещо на 90 градуса, ще го изпере без проблем Mr. Green
С което не искам да обидя Омо де, и аз си го харесвам.
Но много малко дрехи могат да се перат на високи градуси.

# 258
  • София
Аз трябва да видя какво стана снощи с пералнята - Персил бяло на 40 градуса.
Персила, между другото, беше на някакви буци още като го отворих.

# 259
Аз съм доволна от Персил за цветно ,дрешките на детето са изпрани,като се има на предвид,какво става в градината  Crazy

Днес ми подариха две черни ризки,мисля да ги пусна след малко с Первол за черно, 30 гр е достатъчно ,нали ?

# 260
Моля, информирайте ме, ако сте виждали някъде да се продава дезинфектант за пране на таблетки.
Използвах течен дезинфектант на Impresan, но не ме кефи как мирише.... Една позната ми донесе от Франция някакви таблетки - не оставят никакъв аромат, но за сметка на това като пусна кърпите, които от време навреме се вмирисват, заради това, че постоянно седят леко влажни в банята, веднага изчезва тази миризма на спарено и мухъл. Таблетките, обаче са на свършване и се чудя към какво да се ориентирам - не ми се взима пак Impresan или Vanish с дезинфектант...

# 261
  • Русе
Искам да помоля нещо тези, които имат Корал. Интересува ме дозировката на гърба на бутилката. За колко килограма пране е - за 2-3 или за 4-5?

# 262
2-3 кг. Това е light duty гел.

# 263
  • Русе
Аз предполагам, че всичките се водят за деликатни дрехи и всичките ще са за 2-3 кг., но да питам. Конкретно за черно ме интересува.

# 264
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз се чудя защо темата не ми излиза в отговорите, а то имало нова тема. Че и на 18стр вече  ooooh!

Някой в предната тема питаше за мнение за Тайфун (спрей за петна на Изи). Миналата седмица имах "честта" да го тествам на петна от кръв. Справи се чудесно, където не бях видяла да пръсна, бяха останали, но където пръснах, изчезнаха.

И да питам нещо:
По веригите има ли някакви препарати за импрегниране на дрехи? Или в някое магазинче из Младостите в Сф? Преди на пазара имаше магазин на Диел, но вече го няма, а и мин.година имаха само комплект с препарат за парне за около 40лв, което ми дойде в повече.

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 11:38 от Гита Ог

# 265
Аз питах в миналата тема, Гита Ог. Но не, че живо ме е интересувало, а просто защото го видях в един магазин и беше нещо ново за мен. Не ми представлява силен интерес, мисля че има далеч по-изпитани и сигурни препарати против петна.

# 266
  • Ланкър, планините Овнерог
А, аз просто си казвам мнението  Peace. Ползвала съм доста видове (Апта, Астониш, Вениш и т.н.), но тоз Тайфун свърши повече работа от разни други "маркови" препарати.

# 267
  • гр.София
Аз предполагам, че всичките се водят за деликатни дрехи и всичките ще са за 2-3 кг., но да питам. Конкретно за черно ме интересува.
И за черно важат същите дози и килограми.

# 268
  • Русе
И за черно важат същите дози и килограми.
Да, разбрах, вече ми го купиха и ми казаха. 20 пранета - 3 евро. Мисля, че е изгодно.

# 269
  • Испания
Момичета,петна от машинно масло с обезмаслител ли се чисти  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт