Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 999
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Аз бих пробвала със Спот за петна.Чисти ми абсолютно всички петна.Пробвай и с обезмаслител,но както писа и Гита  за "Тайфун" на Изи за петна.
А, аз просто си казвам мнението  Peace. Ползвала съм доста видове (Апта, Астониш, Вениш и т.н.), но тоз Тайфун свърши повече работа от разни други "маркови" препарати.
Аз също съм доволна от продуктите на ИЗИ.Обезмаслителя е върхът!

# 271
  • София
Момичета,петна от машинно масло с обезмаслител ли се чисти  newsm78

Аз ползвам Meglio - напръсквам обилно, ако имам време оставям така известно време /и да изсъхне не е проблем/ и после пускам в пералнята.

# 272
  • в огледалото на живота
Момичета,петна от машинно масло с обезмаслител ли се чисти  newsm78

Аз ползвам Meglio - напръсквам обилно, ако имам време оставям така известно време /и да изсъхне не е проблем/ и после пускам в пералнята.
А аз успях да премахна такива петна с най-обикновен Тест-гел за посуда Crazy
Скрит текст:

# 273
  • Испания
Благодаря ви,ще пробвам и двата варианта   bouquet

# 274
Благодаря ви,ще пробвам и двата варианта   bouquet

какъвто и да е препарат за съдове тип веро ще свърши същата работа като Meglio, но много по-евтино. Проблем не са мазните петна, а тези от сок, трева и т.н.

# 275
Машинно масло от панталон съм чистила с обезмаслител. Съвсем леко напръсках, оставих да престои, после изпрах и изчезна.

# 276
Аз миналата събота си взех един омекотител Дуел от Сърбия

... прах с него спалното бельо  съм изумена, че след сушилнята миришеше адски силно! Обикновено се е поизпарил мириса на омекотителя (пробвани са Силан, Коколино Бергамот, Ленор и май горе-долу това са, Медикс го харесвам на аромат, но не е пробван в сушилня  Peace), докато този ухаеше много силно и продължава. Моя е розов, ама не точно тоя на снимката, но пък имам и синия  Mr. Green Аз общо взето съм човекът окупирал половината перално помещение с омекотители... Embarassed За мекота не знам, защото сушилнята омекотява всичко, но днес ще простра навън и ще докладвам и на мекота как го докарва.

Взехме и прах по препоръка на Гес, но на нея не й е дошъл ред  Hug

# 277
Мъ℘♥Мяɣ, а колко струва този омекотител? За сега използвам Ленор, но нещо ми омръзна и искам малко промяна.

# 278
  • София
А виждали ли сте досега този розов Ленор?

Аз не го бях виждала досега и ми направи впечатление онзи ден в Била. Хубаво мирише, мисля да го пробвам  Peace

# 279
Мъ℘♥Мяɣ, а колко струва този омекотител? За сега използвам Ленор, но нещо ми омръзна и искам малко промяна.

Абе много ми беше трудно смятането в динари  Laughing Обаче на момента каквото смятахме е около 4-5 лв.  Peace

# 280
А виждали ли сте досега този розов Ленор?

Аз не го бях виждала досега и ми направи впечатление онзи ден в Била. Хубаво мирише, мисля да го пробвам  Peace

Аз го ползвам от известно време. Ароматът ми харесва и ми се струва по-дълготраен и силен, а може би е така, защото е нов аромат за мен. Знам ли Crazy

# 281
Омекотител и прах Дуел имаше и тук. В Пикадили бях гледала омекотителя, но докато се наканя, го изтеглиха. Преди беше с кученце на опаковката.

Розовият Ленор не е нов аромат. Това е Ленор флорал. Преди беше с друг цвят - някакъв кремав май. Цветът е друг, но ароматът е същият. Ето го старият:
Скрит текст:

# 282

Абе много ми беше трудно смятането в динари  Laughing Обаче на момента каквото смятахме е около 4-5 лв.  Peace

Благодаря! Реших, че е внос от Сърбия, а ти директно от там си го купила. Явно в България трудно се намира, ще разгледам за нещо различно в магазичетата за гръцки препарати, а ако не харесам бих пробвала розовия Ленор, май само от него не съм взимала.

# 283
  • Стара Загора
Анждела, от гръцките омекотители много харесвам Куанто ( Quanto)- белия и зеления. Много са трайни, зеления има свеж, цитрусов аромат.

# 284
galeta, благодаря! Харесвам цитросови аромати, със сигурност ще пробвам зеления  Peace

Общи условия

Активация на акаунт