Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 977
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Агнес, върни се на предната страница, де Wink Няма да се прекараш, може да си сигурна в това. Peace
hailie, ами може в СВА наистина да е толкова. Отдавна не съм влизала в такъв магазин, но до колкото си спомням доста им бяха надути цените. 7,60/7,70 лв е по МЕТРО и Кауфланд.

# 496
  • в огледалото на живота
Не съм гледала назад и ако сте го коментирали вече, моля искрено за извинение. Получих брошура на СБА и там има Коколино 2л за 5,99лв (намалено от 8, 89лв). Чудя му се  newsm78
Не му се чуди хич,ако имаш път натам...
Преди минути си взех,но имаше само в червено.
Нищо,тъкмо да го пробвам... Grinning
Цената е точно толкова,колкото си написала след намалението... Crazy

# 497
  • София
Фикосота са пуснали нов еко прах в картонени кутии!
Чакам отзиви от спецовете.

# 498
Къде това? В кой магазин го видя? Име, нещо? Че аз напоследък все в Лидл се влача и съм в неведение.

# 499
Да не е един безбожно скъп, който мернах в Била? Нещо "forest" имаше...

# 500
Сигурно My Forest.

От някаква фейсбук страница копирам:
Цитат
представи си…

* премиум марка с уникално конкурентно предимство

* перфектно качество без агресивни химикали

* достъпен продукт, който се грижи за природата и човека

My Forest е ново поколение премиум перилен препарат с биоразградима формула и над 90% натурални съставки.

10 стотинки от всеки продаден кг/л перилен препарат се даряват за поддържане и възобновяване на горския фонд в България

wdv, колко пари горе-долу беше, ако си спомняш.

# 501
99% ще те излъжа. Изобщо не му обърнах внимание. Наистина е в картонена кутия, доста шарена. Името наистина беше My Forest. Не съм загледала броя пранета, но цената ми се върти около 17 лева. Не знам, може и да излиза изгодно като цена за единично пране. В Била може да го намериш. Peace

# 502
17 лева, но за колко пранета е важно.

Ще ходя първо в Карфур за нещо друго, може да го има там. Мерси!

# 503
Коколино в Карфур в момента е 1л/28 пранета/,за 2,99лв-има и син/поне в Пловдив преди малко имаше/....а,2-та литра е 7 и нещо.....

# 504
  • София
Ех, няма ли да пуснат жълто и оранжево Коколино, те са ми любимите...

# 505
Моля да ми помогнете, малката ми вчера повръщаше та се наложи да й слагам свещички против повръщане и бельото и панталонките са изцапани с нея -свещичката, та ако ми кажете да ги третирам ли с нещо първо или направо да пускам в пералнята с прах ?

# 506
  • 1st floor
Ходих до нашето СБА - ни едно Коколино нямаше! Tired За сметка на това открих едно малко квартално магазинче с всевъзможни прахове и препарати, повече май с гръцки буквички по тях. Ще ида допълнително, че преди това опуках всички възможни средства за едни ботуши на дребния! Mr. Green Иначе имаше и Коколино, и онова другото със С, което започваше...ех, излетя ми от главата... Crazy

# 507
Днес си взех едно малко омекотителче (250 мл) червен Медикс, че нали беше похвален като хубав и траен... Не съм доволна! Нито ми хареса, нито ми е траен! Черния Медикс си е НАЙ!

# 508
  • Стара Загора
Моля да ми помогнете, малката ми вчера повръщаше та се наложи да й слагам свещички против повръщане и бельото и панталонките са изцапани с нея -свещичката, та ако ми кажете да ги третирам ли с нещо първо или направо да пускам в пералнята с прах ?
Аз съм прала изцапано от свещичка Ефералган ( едно такова мазно стои по гащичките) без да третирам предварително и се е изпирало.
Може да ме помислите за луда, но си поръчах дозиращи чашки ( за течен и за мегаперли ) от Хенкел Германия и хората ми ги изпратиха, безплатно. Ето ги:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 19:56 от galeta

# 509
Може да ме помислите за луда, но си поръчах дозиращи чашки ( за течен и за мегаперли ) от Хенкел Германия и хората ми ги изпратиха, безплатно. Ето ги:
Скрит текст:

Искам и аз. Откъде ги поръча? Има един сайт, но позволява избор от няколко държави, сред които я няма България.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 20:18 от Guess Who

Общи условия

Активация на акаунт