Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 900
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Взех от новия прах на Фикосота My Forest. Grinning От Билла. Има две разфасовки - 20 пранета за 11.99 лв. и 40 пранета за 21.99 лв., т.е. цена като на Персил и Ариел. Разновидностите на продукта са три - за бяло, за цветно и „Fresh Air”, който става за бяло и за цветно. Би трябвало да има и течен препарат и омекотител. В Билла имаше само за цветно и „Fresh Air”; аз взех от втория вид, защото в момента нямам нужда от продукти за цветно пране. И така, малко снимки, скрити в спойлера:
Скрит текст:

За по-големи снимки - в подписа ми има линк към албумите.

Прахът не е изсипан директно в кутията, а е опакован допълнително в хартиена торбичка:
Скрит текст:

Към всичко това има добавена и мерителна чашка, също картонена: Grinning
Скрит текст:

Съставът, ако не е ясно от снимките, е:
35% сапун;
5 - 15% зеолити, избелващи агенти на база кислород;
<5% поликарбоксилати
допълнително: ензими, оптични избелители, парфюм.

Ще го пробвам утре да видя как пере; засега мога да кажа, че през неотворената опаковка ароматът е прекрасен и много интензивен. Според опаковката прахът не съдържа синтетични ПАВ.

Това е добра идея на Фикосота, но за съжаление имам съмнения, че марката няма да се задържи много дълго на пазара. Дано, ама надали.
Благодаря на L'Agent и wdv, че ми обърнаха внимание.

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 00:29 от Guess Who

# 511
  • Стара Загора
Guess Who,ето откъде поръчах дозиращите чашки:
Попълваш име, фамилия, и-мейл адрес, твоят адрес в България ( улица №, вх.,ап. ). На PLZ ( пощ. код ) попълваш някакъв пощ. код на град в Германия, защото български не приема, аз пиша 01239 ( Дрезден ). На ORT ( местоположение ) попълваш населеното място в България откъдето си и от падащото меню избираш Германия ( няма опция за България ), в следващото поле аз попълних щрихкода, който е посочен и готово. Ще те намерят по града и адреса, нищо че пише Германия,спокойно, аз вече 2 пъти поръчвам така и пристигат за 11-12 дни в пощ.клон.

# 512
Аз ги пуснах с ОМО само всичко се изпра , благодаря !

# 513
Момичета, прахчето на Snow подходящо ли е за пране на плетени дрехи? Пера с течен за плетени.

# 514
То че е плетено, плетено е, но каква е материята?
Ако е плетено от вълнена прежда, не е подходящ. Ако е памук, синтетика или смес - става.

# 515
То че е плетено, плетено е, но каква е материята?
Ако е плетено от вълнена прежда, не е подходящ. Ако е памук, синтетика или смес - става.

Благодаря, Гес. Не е вълна.

# 516
Гес , би ли дала отзиви за праовете ,които си купила ?  Hug

# 517
  • София
Като стана дума за мерителни чашки за дозиране на перилни препарати, отдавна търся да си купя, но не съм срешала по магазаините. Някой има ли идея от къде може да се закупи, ама да е пластмасова, не хартиена? Ако ги има в някои прахове за пране - в кои и каква разфасовка? Rolling Eyes

# 518
Аз имам такава :  ама ми се иска и от другите да си взема

# 519
  • Стара Загора
Афродита, виж няколко поста по-напред съм обяснила от къде може да си поръчаш безплатна.

# 520
  • plovdiv
Guess Who,ето откъде поръчах дозиращите чашки:
Попълваш име, фамилия, и-мейл адрес, твоят адрес в България ( улица №, вх.,ап. ). На PLZ ( пощ. код ) попълваш някакъв пощ. код на град в Германия, защото български не приема, аз пиша 01239 ( Дрезден ). На ORT ( местоположение ) попълваш населеното място в България откъдето си и от падащото меню избираш Германия ( няма опция за България ), в следващото поле аз попълних щрихкода, който е посочен и готово. Ще те намерят по града и адреса, нищо че пише Германия,спокойно, аз вече 2 пъти поръчвам така и пристигат за 11-12 дни в пощ.клон.
А как си поръча 2 различни,на мен ми даде да поръчам само едно,на втория път не ми даде да поръчам и каквато съм бързачка забравих кое поръчах-за течни или за прах.Повече ми трябва за прах-за течни имам и дано да съм уцелила.

# 521
  • София
Афродита, виж няколко поста по-напред съм обяснила от къде може да си поръчаш безплатна.

Е аз го прочетох ама не ми стана ясно как да си избера "модел" така да се каже, защото искам една за прах с дръжка, нещо като синята каничка показана на по-горен пост и една за гел - като твоята, ама не мога да поръчам повече от една от този сайт или да видя как изглежат преди да ги поръчам.

# 522
  • plovdiv
Има капка,прах и микроперли и маркираш точката под тази,която искаш.

# 523
  • София
Има капка,прах и микроперли и маркираш точката под тази,която искаш.

Това го разбрах, но не мога да избера повече от 1 наведнъж, а и както писах искам преди да поръчам да избера форма на чашите.

# 524
  • София - Рим и обратно
И аз ще чакам отзиви от Гес за новите препарати. Много ми харесаха опаковките Crazy. Може да съм луда, но се влияя от добре направени, семпли опаковки... много често има връзка с качеството

Общи условия

Активация на акаунт