Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 293
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Пусни на 60° на стандартна програма памук (не от кратките) без предпране. Другото си го празбрала правилно.

# 586
Аз пускам на 90. На 60 ми се вижда малко за профилактика.

50 мл. от препарата се разтварят, а остатъка се налива в пералнята. Но аз си чистя честичко отделението за препарати и няма нужда от накисване, за това си оставям остатъка, че ме е страх да го сипя всичкото.

# 587
  • Стара Загора
Купих си от новите капсули Ариел за цветно ( английски), дето са с 3 отделения- бяло, синьо и лилаво. От кутията миришат много хубаво, но още не съм ги пробвала. Ето ги:
Скрит текст:

и препарат за почистване на пералня на Бекман, но е по-различен от този който съм виждала в ДМ, ето го:
Скрит текст:
и една добавка за бяло на Бекман:
Скрит текст:

# 588
galeta, моля те, искам да им видя състава на тези капсули. На задния етикет някъде около баркода трябва да има код написан със ситен шрифт. Не цифрите от баркода, а на етикета около него или там, където е грамажа, обикновено не са отпечатани хоризонтално, а в противоположна посока на останалия текст. Ето как трябва да изглежда:
92287301 S467.

Напиши го, моля те, тук.

# 589
  • Стара Загора
Гес, ето: 96213384 S563

# 590
  • Русе
Знам, че е коментиран турския прах ABC, но с препарата им за вълна прал ли е някой? Видях го в едно хранително магазинче наблизо и не знам защо ми привлече погледа Simple Smile

# 591
Много благодаря!

Гледам, че имаш и английски Персил в новите опаковки и подобрен състав. Как ти се харесва?

# 592
  • Стара Загора
Преди време, някой си беше купил омекотител Комфорт за бяло пране и такъв за цветно:
Скрит текст:

е, как е като аромат и омекотяване, че го заглеждам от известно време?

# 593
  • Русе
Някой дали е ползвал такъв Корал
В момента се предлага в немския ЛИДЛ за 8,88Е - 66 пранета(2-3кг.). Дали ще е същия като малката разфасовка или ще е както при ОМО-то?
Предната седмица го забелязах тук на пазара в Ловеч, един човек кара всякакви препарати от Германия, та той го продаваше за 30 лв.

# 594
  • София
Здравейте момичета, включвам се с въпрос ... какво ползвате за тъмно пране?   bouquet

# 595
  • Русе
Здравейте момичета, включвам се с въпрос ... какво ползвате за тъмно пране?   bouquet
До предната седмица ползвах Персил блек гел, сега съм с черно Бинго. За Коледа ще ми донесат 2 бутилки черен Корал, а сега се чудя дали да не си поръчам и този, за който попитах Mr. Green

# 596
  • София
Вчера за бяло взех Ариел,но на прах и преди малко предозирах,сложих прекалено много прах,ми така е с тези таблетки на Персил съм отвикнала да сипвам прах,а нямам и дозатор  Crossing Arms
 Омекотител взех синия на Ленор.В Била има много малък избор  Tired

Аз обикновено пера на 40 или на 60 градуса.

Magdalena_Mitkova,аз нищо специално,нямам много тъмни дрехи,повечето са ми светли и всичко си пера с препарата за цветно пране.

# 597

Хайде де! 38 страници да се изчетат, за да не би случайно някъде да е споменат лидълския ОМО. Confused Вие правите ли го примерно в други теми?
Аз да  Blush
Първо чета, търся с търсачката и тогава питам  Simple Smile
Дразня се на въпроси задавани на всяка страница, но ги подминавам. Чак се чудя на хлъднокръвието , с което отговаряте тук и в други теми   bouquet Похвално е  Simple Smile
хладнокръвие...нали за това са форумите, който му се споделя да го направи; благодаря на тези, к отговориха на въпроса ми, аз нямам време за 38страници постове

# 598
  • София
Аз пера с Корал за черно пране. Чакам да свърши и повече не бих го купила. Голям фен съм на синия Корал, но този за черно и този за вълна са с много тежки миризми. А и честно казано не виждам смисъл от използването на препарат за черно пране, този за цветно върши същата работа.

# 599
Аз пера с Корал за черно пране. Чакам да свърши и повече не бих го купила. Голям фен съм на синия Корал, но този за черно и този за вълна са с много тежки миризми. А и честно казано не виждам смисъл от използването на препарат за черно пране, този за цветно върши същата работа.
Не остават ли разни мъхчета по черните дрехи?

Аз съм си с Первол за черно , доволна съм ,понякога го сменям с Персил.

Общи условия

Активация на акаунт