Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 277
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
И мен ме изуми и затова го споделям. Не повярвах на носа си когато помирисах дрехите след прането.

# 61
Argent, не беше към теб профилактиката, а към момичето, на което не й мирише омекотителя.

# 62
Къде са й програмите на тази пералня? Виждам програматора, но как разбираш кога на каква програма си завъртял?

# 63
  • Варна
Най-вероятно при натискане на големия бутон той се отваря и там са написани.

# 64
Като чета ,че Омото оставало аромат ,станах помирисах  канадката си  и няма помен от Омо!
Мирише на омекотител "Медикс -алвина"-   хм.... очудващо Rolling Eyes
Аз толкова се претеснявах,че  яко  ще мирише,но уви.!Така ми е добре определено при мен не оставя никакъв аромат,а бях малко прекалила,защото само нея прах и доста  се разпени в пералнята праха.

# 65
Кой е твоя? Аз съм влюбена в черния! Прекрасно се съчетава с всичко! Heart Eyes
Под всичко имам в предвид: бяло - Омо
                                               цветно - Персил прах за цветно

# 66
Кой е твоя? Аз съм влюбена в черния! Прекрасно се съчетава с всичко! Heart Eyes
Под всичко имам в предвид: бяло - Омо
                                               цветно - Персил прах за цветно
Омо-Медикс алвина -БОРДО
цветно-Персил прах за цветно ще пробвам със зеления Ленор или Юмос но какъв цвят се колебая.
за  Коколино се отказах,защото вече двама човека ми казват,че не оставал  аромат!
Но най съм доволна от нашия Ленор от пролетта имам дрехи изпрани и днес ги вадих е ухаят и това е!
Скрит текст:
Отивам да гледам Биг Брадър и след това Столичани в повече!

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 21:16 от Джижи

# 67
Argent, не беше към теб профилактиката, а към момичето, на което не й мирише омекотителя.
Миналата седмица правих профилактика. Явно не е и от това. Вече нямам идея каква е причината. Все пак благодаря за съветите  bouquet

# 68
  • София
Единственият омекотител, който е оствял траен аромат върху дрехите ми е този Lenor:
Вадила съм дрехи след два-три месеца от гардероба и ухаеха все така невероятно. Само че със синия Lenor, който се продава в по-малки разфасовки в търговската мрежа не можах да постигна същия резултат.  no
А пък онзи ден си купих един цикламен Lenor "Peach & Peony Aroma", който не бях виждала никъде досега. Мирише много хубаво от шишето, дано и да е траен.  Rolling Eyes

# 69
Къде са й програмите на тази пералня? Виждам програматора, но как разбираш кога на каква програма си завъртял?

Най-вероятно при натискане на големия бутон той се отваря и там са написани.

Да. Натискаш крьглия бутон по средата и той излиза напред и вече си го завьрташ на която програма искаш. Има 16 програми, като реално ползваме 5. Врьтка за градуси няма, те са си вградени в самите програми. Например No 4 и No 5 са за памук, сьответно на 40 и 60 градуса. 10 пак е на 40 градуса, а 11 - на 60, само че за синтетика и са по-кратки като времетраене от 4 и 5. 13 е за вьлнени и деликатни. 14 е изплакване, 15 - центрофуга, 16 - изпомпване. Много е проста и удобна. Няма само програма, която да е зададена да пере на 50 градуса, но не е болка за умиране.

И за да не сьм сьвсем офф, да се включа и аз с едно положително мнение за червения Medix (бордо). Много е силен наистина. Купувах преди време и бях забравил, но сега като ви прочетох, се сетих как миришеше навсякьде вкьщи от него.

# 70
Здравейте, момичета какво използвате за яките и маншетите на бели ризи. Ако някой е ползвал препарат който върши работа да сподели. С какъвто и прах да ги пера особено яките не се изпират добре и ме дразни ужасно  #Crazy

# 71
Някакви отзиви за WEISSER  RIESE ТЕЧЕН ЗА ЦВЕТНО?

# 72
Здравейте, момичета какво използвате за яките и маншетите на бели ризи. Ако някой е ползвал препарат който върши работа да сподели. С какъвто и прах да ги пера особено яките не се изпират добре и ме дразни ужасно  #Crazy
ОМО бе ! HugТолкова  го възхваляваме,че...... бялото  излиза още по бяло!
Аз още не съм  го пробвала за бяло и ако не ми изпере петната да му мисли #2gunfire
Майтапа настрани ами ползвай някакъв препарат върху яките!Някой използмат  вениш др.Спот трети на dm всеки има някакъв препарат ,който му чисти петна .
Аз имам две блузи като едната е от трико вишнево с бели маншети и бяла яка,а др. е черно и бяло на раета ,но маншета е целия бял и яката/официална  от плат/ и ги пера на 40 градуса .Изпират ми се  яките и маншетите и не пера  с кой знае какви прахове,а с по низши така  да ги нарека Crazy

# 73
  • София
Еххх с това омо.... чак се замислям дали и аз да не го пробвам  Rolling Eyes иначе ползвам Ариел течен и съм много доволна, но и на прах ми пере също толкова добре /като се замисля май няма разлика в качеството/. В момена даже го има на промоция в метро.

# 74
  • ГОре на черешата...
Здравейте, момичета какво използвате за яките и маншетите на бели ризи. Ако някой е ползвал препарат който върши работа да сподели. С какъвто и прах да ги пера особено яките не се изпират добре и ме дразни ужасно  #Crazy

Преди да ги сложиш в пералнята натъркай с немския сапун против петна Peace.
/Това вместо запис  Wink/

Общи условия

Активация на акаунт