Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 323
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета какво използвате за яките и маншетите на бели ризи. Ако някой е ползвал препарат който върши работа да сподели. С какъвто и прах да ги пера особено яките не се изпират добре и ме дразни ужасно  #Crazy

Преди да ги сложиш в пералнята натъркай с немския сапун против петна Peace.
/Това вместо запис  Wink/
Може ли линк/снимка на сапуна ?

# 76
А да споделите нещо с антистатичен ефект? Напоследък много ми се наелектризират дрехите. Миналата година ползвах едни кърпички и нямах грижи, но ми бяха подарък от Германия и нямам идея как се казват. Моля помагайте  Praynig

# 77
# 78
  • София
Здравейте, момичета какво използвате за яките и маншетите на бели ризи. Ако някой е ползвал препарат който върши работа да сподели. С какъвто и прах да ги пера особено яките не се изпират добре и ме дразни ужасно  #Crazy

Meglio- то  Peace Даже сред картинките му отпред имаше яки и маншети, под мотоциклета  Grinning
Напръскваш и слагаш в пералнята, а може и в коша така да почака.

# 79
Омото ми изпра бялото пране ,обаче имах едни ширанийки нещо не можа да се справи с петната .Матира ги ,но... горе долу съм доволна.
Току що писах на  дъщеря ми ,че Персила за бяло като  че ли е по-добър!
Може и да си внушавам обаче тия петна ги изпра,но малко си личаха.Като изсъхна прането и помен нямаше от  праха,а ми ,ухаеха на омекотител.Така,че за мен Омото не е със силна миризма!
Две перални пуснах едната с омекотител Бинго-бял, а др. с Медикс алвина -бордо.
И двете пранета ми миришат на два различни омекотитела! Grinning
И все пак момичета Омото не е за подценяване пред другите.
Но  на първо място за мен си остава Персила!

# 80
  • София
Някакви отзиви за WEISSER  RIESE ТЕЧЕН ЗА ЦВЕТНО?

Мирише страхотно! Доволна съм и от изпирането, определено.

# 81
С този сапун избелвам чорапите на малкия

Понякога и пера на мъжо работните дрехи, но предварително разтворен във вода  Simple Smile

# 82
  • София
С този сапун избелвам чорапите на малкия

Понякога и пера на мъжо работните дрехи, но предварително разтворен във вода  Simple Smile

Това за първи път го виждам  #Crazy Може ли да споделиш от къде го купуваш?

# 83
# 84
За сапунчето Popular - купувам го от кварталния магазин за 75ст.
Мисля, че и в Кауфланд съм го виждала  newsm78

Между другото и за къпане става, съдържа кокосово и палмово масло ... Има слаба, но приятна миризма Simple Smile

# 85
  • София
Благодаря deriel, ще го потърся когато имам път на там.

# 86
  • Бургас
Този сапун има и вариант в жълто, пак в прозрачна опаковка, но сапунът е жълт и мирише леко на лимон. Винаги ми се намира такъв, защото вади почти всичко, доволна съм.

# 87
  • Русе
Привет в новата тема!
В Момента в немския ПЕНИ е в акция омекотител Вернел 2 л. за 2,29Е, което според мен е доста изгодна цена. Въпросът ми е - добър ли е омекотителя, и дали да си поръчам да ми купят?

# 88
  • Стара Загора
Преди време бях ползвала един немски Вернел ( златиста опаковка ) и не останах впечатлена- много слаб, почти никакъв остатъчен аромат, от тогава не съм купувала други. Наскоро в едно магазинче за паралелен внос пак ги мирисах и ми хареса един розов от серията Ароматерапия и мисля да взема от него, да му дам още един шанс.

# 89
  • Русе
Ето, това е картинката в брошурата и пише "Frischer Morgen oder Wild-Rose"

Общи условия

Активация на акаунт