Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 323
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Този Вернел, който си посочила е от нова серия ( в сравнение с този, който аз съм ползвала ) и бил с удължено и постепенно отделяне на аромат. Цената е изгодна, ако ще ти го донесат и няма да плащаш доставки, вземай го.

# 91
viki_1
хубав е купи си го

# 92
  • Варна.
И аз ще се включа по темата за сапуните.
Пробвала съм повечето от препоръчаните прахове за бяло (водя борба с 5 бели ризи и блузи седмично от униформата), изпират се дрехите, но за идеален резултат (все едно е нямало мръсно) се налага да натъркам маншетите предварително с някой от сапуните за петна.
Най-често ползвам сапун за петна, който се продава в СБА, от ДМ също вършат работа.

# 93
  • София
Да се оплача и от Персила - то че не пере машинно масло като не рекламата, е ясно.
Ама вчера и лютеница ни ми изпра.

И друго - ще минавам на прах за цветно за зимата, защото с течния препарат дрехите много миришат на спарено, а още повече, че ги суша вътре.

# 94
# 95
Благодая,ще го видя днес  Peace

# 96
Някакви отзиви за Есекс?

# 97
Да се оплача и от Персила - то че не пере машинно масло като не рекламата, е ясно.

И друго - ще минавам на прах за цветно за зимата, защото с течния препарат дрехите много миришат на спарено, а още повече, че ги суша вътре.

И аз  - в събота при липса на богат избор, взех една малка кутия Персил /за 4пранета/. От години не бях взимала такъв .... сега си припомних защо  #2gunfire

Зимата и аз пера с прах, лятото с течен препарат ... поради абсолютно същите причини  Simple Smile

# 98
  • София
В събота влязох в едно магазинче за италиански препарати, търсех препарат за вълна и ми предложиха няколко разновидности на Softlan - взех светлозелен, с аромат на момина сълза, страхотно ухае... (Не знам защо съм свикнала препаратите за вълна да са все розови...) Апропо, продавачката ми каза, че трябва да се дозира по-малко, отколкото пише на опаковката, тъй като в Италия водата е твърда и затова дозите са завишени... Това го чувам за пръв път и малко се изненадах, че в цяла Италия водата е твърда, но... може пък и така да е...
Понеже все не мога да намеря прословутото Коколино с бергамот, там имаше и то малка опаковка, та взех... Нещо не съм очарована обаче от миризмата... Снощи пуснах пералня, доста натрапчиво мирише... Добре, че не взех голяма опаковка...

# 99
Да не са ти продали омекотител като препарат за вьлна? Thinking Softlan са омекотители по принцип, но може и да имат и гел за вьлнени, а аз да не знам.

Аз пьк сьм много доволен от промоционалния Persil, който го пуснаха в Billa преди месец някьде, нали за сьщия става вьпрос? Не е от машинно масло, но в сьбота ходих да помогна на един приятел, който прави ремонт у тях и доста бях поизмьрлял едни работни дрехи. Вчера моята приятелка ги пуснала на 60 градуса с предпране като не ги е прьскала с нищо преди това. Идеално се бяха изпрали.

А колкото до геловете и праховете, да ви питам вьзможно ли е от гел дрехите по-трудно да сьхнат. При мен не миришат на спарено, но сьхнат доста дьлго зимата, хем климатика в спалнята бие пряко в тях. Вьзможно ли е гела да оказва такова влияние? Ще взема и аз да пробвам. В момента за бяло сьм с Persil, а за цветното - с Bingo, все прахове, но още не сушим вьтре, защото на терасата цял ден грее едно сльнце и гледаме да използваме намалението дето се казва.

# 100
  • София
Да не са ти продали омекотител като препарат за вьлна? Thinking Softlan са омекотители по принцип, но може и да имат и гел за вьлнени, а аз да не знам.

Не, пише си като слънце - за вълна и фино пране. Simple Smile

# 101
  • Стара Загора

Не, пише си като слънце - за вълна и фино пране. Simple Smile
Имам бегъл спомен, че има препарат за пране Soflan, а не Softlan. Да не би да става въпрос са такъв?

# 102
Най-вероятно е Софлан, а не Софтлан? А? Wink

Скрит текст:
galeta, ме е изпреварила.

# 103
Взех сапуна  Peace

# 104
Аз не съм много доволна от този сапун - ползвам жълтия вариант. Обикновено намазвам петната със сапун и така пускам в пералнята, явно зависи от петната. Нашите са от всевъзможни трудно миещи се неща  Mr. Green

Да добавя само, че във фантастико има намаление на Heitmann прах и гел за пране, не го пише в брошурата. Имаше и за бяло и за цветно - прах 900гр за 12 пранета на 5.39 и течен гел за 20 пранета на 10 и нещо. Взех един прах за цветно да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт