Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 984
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Кажете омекотител,който да омекотява наистина,не държа на миризмата.Гледам,че основно коментирате остатъчната миризма,а мен ме интересува основното им действие.

Коколиното напълно задоволява критериите ми за омекотено пране. Ленор ми ги прави лигави и не го харесвам, въпреки че има хубави аромати от него.

# 196
  • София
Аз също  не съм доволна от Омото.Някои петна не може да ги изпере !Съжелявам много за някои обаче едни чорапки  и една тениска имаше малко кръв ами запечата петната и до там.
Втори път ги пуснах  същата работа.Незнам какво толкова го хвалите то Изито за бяло пере  много много добре.По-вече няма да си вземам  Омо.
Пере бялото обаче къде има петно не го изпира от кръв!
Интересно!  Thinking Вкъщи изпра петна от кръв по бяла кърпа и петна от прегоряла мазнина по едни светли дънки на 40о от първия път! Справи се и с петно от червено вино върху една бяла покривка ( тук обаче на 60o направо). Затова смело го препоръчвам на приятели. Wink[/b]

# 197
Момичета, суитчър, който е 50% памук и 50% полиестер се пере на програма за синтетика, нали?

# 198
Днес за първи път пера с капсулите на Персил,сложих 3 заради твърдата вода. А няма никаква пяна - това нормално ли е?

# 199
Днес в едно магазинче продавачката ми прехвали препарат Felice Azzurra. Гел и омекотител.
Нямам спомен да е коментиран. Гелът-около 40 ст. на пране. Цена прилична,ако качеството е над средно. Някой да има опит с нето?

аз, обаче само със Сензитив гел. Ne e Felice Azzurra, a Felce Azzurra (Фелче. Не изпира добре ако го сравняваш с Ариел, Даш, Персил или Омо. Моят бе дори по-евтин към 12 лева за 40 пранета. А омекотителите им не са концентрат и  не съм ги пробвала. Идват скъпо и нямам нужда.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 08:19 от Bенито

# 200
Днес за първи път пера с капсулите на Персил,сложих 3 заради твърдата вода. А няма никаква пяна - това нормално ли е?
Нормално е да няма пяна и стига с тази пяна, за какво ви е? Laughing Да не ви се изплакват хубаво дрехите?
 Но много си сложила. Ето дозировката: максимум две капсули за твърда вода и силно замърсено.
Скрит текст:

# 201
Гес, ето такива таблетки са моите

http://images.ua.prom.st/15793896_w640_h640_imgp0130.jpg

# 202
А, защото писа капсули, затова. Да, значи правилно си сложила три в случая. И да, не правят пяна и не трябва да има пяна. Колкото по-малко пяна, толкова по-добре.

# 203
А, защото писа капсули, затова. Да, значи правилно си сложила три в случая. И да, не правят пяна и не трябва да има пяна. Колкото по-малко пяна, толкова по-добре.

Ок,мерси Peace Не знаех. Rolling Eyes

# 204
Днес в едно магазинче продавачката ми прехвали препарат Felice Azzurra. Гел и омекотител.
Нямам спомен да е коментиран. Гелът-около 40 ст. на пране. Цена прилична,ако качеството е над средно. Някой да има опит с нето?
Аз си купих преди няколко дни омекотител. Много ми допадна, а ароматът е  страхотен Heart Eyes

# 205
  • Стара Загора
Като заговорихте за Омо, да си кажа, че много странна ми се видя таблицата за дозировката. Не си спомням предишният път като го купувах, каква е била дозировката.
 Сега пера с гръцки Ариел  (универсален) и Персил за цветно от ДМ и с  Персил мегакапсули за цветно от Германия. Таблиците им са много ясни.

# 206
Кое синьо Коколино препоръчвате? В Метро мисля, че гледах има два вида синьо. С какъв аромат?

# 207
  • Русе
Аз си купих Коколино Сенсейшън с пасифлора и бергамот(че тук доста се хвалеше), изпробвах го - хареса ми, но като ги мирисах имах чувството, че другото е с по-силен аромат.

# 208
Кое синьо Коколино препоръчвате? В Метро мисля, че гледах има два вида синьо. С какъв аромат?

Едното синьо е Бергамот - то е в непрозрачна бутилка, тъмно и светло син етикет.
Другото синьо е само с етикет и се вижда течността вътре.

# 209
Пасифлора и бергамот:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт