Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 889
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Според вас дали    перяща       топка     може наистина да изпира без да се слага перилен препарат newsm78 На мен ми звучи някак си... не особенно надеждно. Някой ползвал ли е подобни топки?

# 181
  • оттам, откъдето започва България
Според вас дали    перяща       топка     може наистина да изпира без да се слага перилен препарат newsm78 На мен ми звучи някак си... не особенно надеждно. Някой ползвал ли е подобни топки?

Аз съм ползвала, дори две за едно пране. Не мисля че ще ти хареса. Едната я подарих, а сега понякога слагам другата при прането, но задължително с прах или гел за пране. Когато переш само с топката мирисът на прането е много странен, а и не мога да кажа със сигурност дали е изпрано. Ако решиш - пробвай, но дано не се разочароваш.

# 182
Някой от вас използва ли италиански DASH ?

Донесоха ми от Италия Dash Actilift - концентрат. Пише, че е произведен в Рим.
Някъде по-горе в постовете прочетох, че Даш е аналога на Ариел в Италия.

Може ли мнение за него?

Dash е Ariel в Италия, да. "Actilift" присъства като надпис на всичките им видове - и прахове, и гелове, за бяло и за цветно. Ползвал съм за цветно - Dash salvacolore и мога да кажа, че пере отлично. Такъв за бяло не сме взимали и не мога да дам някакво мнение, но Dash си е Dash.

Аргентчо, ти беше ли пробвал нещо турско (Ариел, Персил), че не помня, а ми е интересно?
Скрит текст:
Знам как се произнася никнейма ти, но на мен "Аргент" по си ми харесва  Hug

Турско, турско... dontknow не помня нищо турско да съм пробвал някога, освен Bingo. Ариел и Персил турски никога не съм взимал със сигурност. Сигурно някой друг е казал нещо.

Скрит текст:
Няма проблем за ника. Както ти е на сърце - така. Simple Smile

И накрая за тези топки - не помня точно къде беше, но мисля, че в някоя от първите теми Гес беше обяснила подробно, че тези топки са пълна глупост и защо не стават. Доколкото си спомням, имаше нещо, че уж перат посредством някакви йони, но е вятър и мъгла работа. Не си давайте парите за щуротии.

# 183
Здравейте! За турския Ариел - ползвам в момента Ариел 3D Actavis Parlar Renkler (на прах, за бяло и цветно пране, 6 кг, 25 лв) - не върши чудеса за съжаление. Но става. Аз си купувам домашен сапун (25 ст) и слагам мноооого малки парченца в пералнята или предварително го натърквам на замърсените повърхности.
Сега чакам да ме снабдят с Ariel Actilift, made in Germany, 13 кг, 45 лв. Ще дам отзиви като се сдобия с него.

# 184
Сдобих се с този Персил
Скрит текст:

Пробвах го, справи се с петната от детската градина на малкия - храна и разни творения с фулмастер и химикал. Доволна съм.

# 185
  • София
Аз пък пробвах таблетките на Персил с тъмно пране и съм приятно изненадана от резултата. Справил се е чудесно и ароматът е приятен, ненатрапващ се.

# 186
  • София - Рим и обратно
Искам да похваля течния гел на Медикс за бяло. Направо ме учудва този препарат - справя се идеално с мръсни чорапи, стари петна, неизпирани напълно от Омо и какво ли не друго, а и наистина освежава бялото Simple Smile. А в комбинация с един бледожълт Ленор (не го откривам никъде онлайн, за да ви го покажа), ароматът е божествен просто Heart Eyes

# 187
Аз също  не съм доволна от Омото.Някои петна не може да ги изпере !Съжелявам много за някои обаче едни чорапки  и една тениска имаше малко кръв ами запечата петната и до там.
Втори път ги пуснах  същата работа.Незнам какво толкова го хвалите то Изито за бяло пере  много много добре.По-вече няма да си вземам  Омо.
Пере бялото обаче къде има петно не го изпира от кръв!

# 188
Каква е твърдостта на водата във вашия район? Колко прах използва? На каква програма - градуси, продължителност?

# 189
Някой от вас използва ли италиански DASH ?

И аз да потвърдя - много добър препарат за пране. Както са казали - аналогът на Ariel в Италия.
Формулата ACTILIFT е технология, която така "обработва" тъканта при пране, че не позволява последващите петна да се "вкоренят" дълбоко в нишките и съответно изпирането е много по-успешно.
По-голямата част от Ariel паралелен внос (и течен, и прахообр., и таблетки ) е ACTILIFT. Изключение правят Sensitive, Basico (който си знаем, че е орязана версия), вариантите с омекотител. Нашият BG Ariel също не е с ACTILIFT формула  Laughing

# 190
Всъщност нашият Ариел също е с actilift, но тук се нарича 3D actives.

# 191
  • plovdiv
Кажете омекотител,който да омекотява наистина,не държа на миризмата.Гледам,че основно коментирате остатъчната миризма,а мен ме интересува основното им действие.

# 192
  • София - Рим и обратно
Ами аз въртя, суча и все до Ленор стигам. Другите са едни такива редки и не омекотяват.

# 193
Турските прахове да не би да са ги компактизирали..? В една брошура видях турски Персил 1.5 кг за 20 пранета.

# 194
Днес в едно магазинче продавачката ми прехвали препарат Felice Azzurra. Гел и омекотител.
Нямам спомен да е коментиран. Гелът-около 40 ст. на пране. Цена прилична,ако качеството е над средно. Някой да има опит с нето?

Общи условия

Активация на акаунт