Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 864
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
И аз съм на мнение, че между Тайд и Ариел направо си няма разлика.

# 166
а някой пробвал ли го е на тези 20 градуса? Аз като се замисля, защо ли питам.. тя мойта пералня май почва от 30 градуса нагоре  Laughing

Идеята е, че започва да действа още при 20 С на водата и за това е по-ефикасен, а не да переш на 20. То май няма такива перални.
Моята има програма със студена вода,но както са писали новият Персил започва да действа при темп.20 градуса , а не да се пере на 20 градуса.Моята градусите започват от 30,но пък имам една кратка програма със студена вода,освен едни 3 допълнителни програми само  плакнене,само  центруфуга и източване на водата.Обаче тая не съм я ползвала,защото вътре не пера със студена вода.Пералнята ми е Горение и съм страшно доволна  за сега.
Омекотител Бинго -розовия е има траен аромат,обаче установих,че Бинго омекотител белия -сенситив за бебе е още по траен и ухае страшно хубаво.Дори взех да го предпочитам пред розовия.
Медикс -Алвина-бордо в момента съм с него и също е траен.
Наред е вече да си взема Коколино да го пробвам.Колко ще е траен не знам,но предварително немога да кажа нищо,защото не съм го ползвала.
Успешен ден момичета и момчета! Heart Eyes

# 167
а някой пробвал ли го е на тези 20 градуса? Аз като се замисля, защо ли питам.. тя мойта пералня май почва от 30 градуса нагоре  Laughing

Идеята е, че започва да действа още при 20 С на водата и за това е по-ефикасен, а не да переш на 20. То май няма такива перални.

Има ... моята - AEG  newsm44

Да попитам тези, които използват гел-капсули на Персил - по 1 или по 2 слагате на пълна пералня?
Моята пералня пере 5 кг и слагам 1 капсула.
Ако имаш която пере 7 кг слагаш 2 капсули . Броя на капсулите зависи също от твърдостта на водата и колко са мръсни дрехите. За по твърда вода и по мръсни дрехи 2 капсули. Peace

# 168
  • София
Има черен омекотител Бинго. Така изглежда, но като че ли по-рядко се намира. Аз най-често си купувам белия и съм доволна от резултата. Синият и розовият също са хубави.

# 169
 hahaha Ох,да ви разкажа hahaha hahaha hahaha
Снощи,изпрала съм аз със синьото Коколино и след около 2 часа се прибира ММ и ми задава въпроса: защо из целия апартамент мирише на пот?
 Shocked #Crazy
НИЩО не разбира Naughty
На мен пък ми харесва как мирише Blush

# 170
  • Русе
В Кауфланд продават ли от течния препарат за пране на Бинго? Да знам дали да ходя до там.

# 171
  • Стара Загора
Ние имаме същия проблем - омекотител, който аз харесвам не харесва на ММ и обратното  Mr. Green
Познайте кой надделява - той! че ми писва от мрънкане "с какво переш, че мирише лошо?"

# 172
Субективно е. Прехваленият парфюмен аромат на Савекса на мен ми прилича на миризма на препарат против насекоми  Laughing.Това след изсъхване на дрехите-инак в бутилката не.

# 173
На мен пък Савекса след изпиране хич не ми мирише. ММ и той капризен към по силните и особено пък сладникави аромати. За праховете още не е казвал нищо, но спрях да си ползвам любимия лосион за тяло. Не искал в леглото му да мирише на торта (ванилия).

# 174
  • София
а някой пробвал ли го е на тези 20 градуса? Аз като се замисля, защо ли питам.. тя мойта пералня май почва от 30 градуса нагоре  Laughing

Има ... моята - AEG  newsm44

Да попитам тези, които използват гел-капсули на Персил - по 1 или по 2 слагате на пълна пералня?
Моята пералня пере 5 кг и слагам 1 капсула.
Ако имаш която пере 7 кг слагаш 2 капсули . Броя на капсулите зависи също от твърдостта на водата и колко са мръсни дрехите. За по твърда вода и по мръсни дрехи 2 капсули. Peace

Eто тук има калкулатор за дозировката на Persil гел, прах, капсули.

# 175
  • оттам, откъдето започва България
Моля за мнение, ако някой е ползвал прах за пране Bioaktiv marine, който се продава в Пени. Доколкото разбрах е хърватски.

# 176
Има черен омекотител Бинго. Така изглежда, но като че ли по-рядко се намира. Аз най-често си купувам белия и съм доволна от резултата. Синият и розовият също са хубави.

Я гледай! Не знаех. Явно е от една серия с червения (Lovely) и златистия (Star). В такъв случай, не мога да твърдя дали розовия е по-добър от черния, както бях написал вчера, защото черния не съм го ползвал. При мен странното е, че розовия е в пъти по-траен от всички останали видове. Почти всички са доволни от белия и много го хвалят. Наистина мирише приятно, но при мен едва се усеща, докато с розовия изсъхнали и прибрани дрехи ухаят със седмици.

# 177
  • Стара Загора
Някой от вас използва ли италиански DASH ?

Донесоха ми от Италия Dash Actilift - концентрат. Пише, че е произведен в Рим.
Някъде по-горе в постовете прочетох, че Даш е аналога на Ариел в Италия.

Може ли мнение за него?

# 178
Аргентчо, ти беше ли пробвал нещо турско (Ариел, Персил), че не помня, а ми е интересно?
Скрит текст:
Знам как се произнася никнейма ти, но на мен "Аргент" по си ми харесва  Hug

# 179
  • На брега на реката
Момичета,
Знам, че не е точно за тази тема , ама не знам къде да питам така, че  Praynig - някой ползвал ли е еко топките за улавяне на косми при пране и сушене и  доволен ли е ? Кучето ни много му пада козината и ми омръзна да четкам всички дрехи. Ако някой е ползвал и е доволен или недоволен, моля да сподели.
Предварително благодаря  bouquet.
ПП. Опитах да сложа линк, но го приема като рекламен спам.

Общи условия

Активация на акаунт