Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 864
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Дами, не знам дали тук е мястото, но как премахвате жълтите петна на подмишниците от бели блузи? Има ли специални препарати и ли нещо, което е изпитано? newsm78

# 151
  • Русе
Дами, не знам дали тук е мястото, но как премахвате жълтите петна на подмишниците от бели блузи? Има ли специални препарати и ли нещо, което е изпитано? newsm78
Чете ли първа страница преди да попиташ? Peace

# 152
Чете ли първа страница преди да попиташ? Peace

Не, извинявам се  Embarassed
Намерих отговор и ще пробва Simple Smile Благодаря!

# 153
Черен или розов омекотител Бинго оставя дълго време следа по дрехите ? Доволна съм от Омото за бяло,защото пожълтелите от стоене чаршафи станаха белоснежни. Цветно пера с Персил дуо капс и съм възхитена.

# 154
Черен или розов омекотител Бинго оставя дълго време следа по дрехите ? Доволна съм от Омото за бяло,защото пожълтелите от стоене чаршафи станаха белоснежни. Цветно пера с Персил дуо капс и съм възхитена.
И аз съм възхитена от Персил дуо капс.
За бялото бях купила Омо от Турция и бях много доволна. newsm10

# 155
  • София
Някой може ли да даде мнение /от опит/ как де справя Тайд за цветно спрямо Персил или Ариел  Rolling Eyes Гледам са го пуснали в Метро на промоция - прах 4кг. за 40 пранета 13,55лв. newsm78

# 156
Някъде да има промоция на Персил Mr. Green (новия)
Кой е новия персил ?
Аз се взех капсули за цвенто и дрехите станаха с искрящи цветове  hang

Който пере от 20 градуса.Поне аз още му викам новия Peace

# 157
  • София
Някъде да има промоция на Персил Mr. Green (новия)
Кой е новия персил ?
Аз се взех капсули за цвенто и дрехите станаха с искрящи цветове  hang

Който пере от 20 градуса.Поне аз още му викам новия Peace

Toзи е новия, а някой пробвал ли го е на тези 20 градуса? Аз като се замисля, защо ли питам.. тя мойта пералня май почва от 30 градуса нагоре  Laughing

# 158
  • Варна
Купих от таблетките за котлен камък в пералнята от Лидл. Поставя се в чекмеджето за прах за пране, обаче моето има една преграда и таблетката не може веднага да се отмие от водата. Иначе тя се разтваря бързо, подобно на ефервесцентна  таблетка, но мисля, че остава и след като пералнята е напълнила вода и е започнало прането. Нормално ли е да е така и останалата част да се разтвори по време на плакнене или трябва цялата да влезе в барабана още с първото пълнене на вода?

# 159
  • Русе
И аз имам такава преграда отзад, но таблетката се разтваря. Слагам я върху праха.

# 160
а някой пробвал ли го е на тези 20 градуса? Аз като се замисля, защо ли питам.. тя мойта пералня май почва от 30 градуса нагоре  Laughing

Идеята е, че започва да действа още при 20 С на водата и за това е по-ефикасен, а не да переш на 20. То май няма такива перални.

# 161
Купих вчера Персил таблетки за 15 пранета,за 5,99 лв. от Лили. И синьо Коколино и...  Heart Eyes как хубаво миришеее Crazy Heart Eyes

# 162
Купих вчера Персил таблетки за 15 пранета,за 5,99 лв. от Лили. И синьо Коколино и...  Heart Eyes как хубаво миришеее Crazy Heart Eyes

И аз си купих синьото Коколино. Страшно доволна съм от дозата и аромата му. И колко дълго трае. Одеалцето, което изпрах с него миналата събота и всяка вечер спя с него, още мирише страхотно!

# 163
  • Стара Загора
а някой пробвал ли го е на тези 20 градуса? Аз като се замисля, защо ли питам.. тя мойта пералня май почва от 30 градуса нагоре  Laughing

Идеята е, че започва да действа още при 20 С на водата и за това е по-ефикасен, а не да переш на 20. То май няма такива перални.

Има ... моята - AEG  newsm44

Да попитам тези, които използват гел-капсули на Персил - по 1 или по 2 слагате на пълна пералня?

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 00:16 от Renate_R

# 164

Черно Bingo няма. Розовото е много хубаво! Мирише силно и след като дрехите са изсъхнали и е трайто със седмици.

Някой може ли да даде мнение /от опит/ как де справя Тайд за цветно спрямо Персил или Ариел  Rolling Eyes Гледам са го пуснали в Метро на промоция - прах 4кг. за 40 пранета 13,55лв. newsm78

Аз мога, но с уговорката, че сравнението е между Тайд и стария Персил (не този новия, който е активен от 20 градуса). Истината е, че не намирам някаква съществена разлика между двата, нито мога да се изкажа в полза на Персил. Аз Тайд го харесвам. Това лято една сутрин бързах да пусна пералня, че след това имах разни ангажименти и установих, че е свършил прахът за бяло. Запалих колата и отидох до близкия Кауфланд. Нямах никакво време да оглеждам и избирам и така на първо четене грабнах един Тайд. Бялото го правеше всеки път снежно. Иначе слягам таблетка с кислороден избелител, докато ползвах Тайда не слагах и пак всичко беше супер бяло. Ползвал съм и Color - и от него бях доволен. И петна ми е изпирал без предварителна обработка. Сега бяло пера с Персил. Същото мога да кажа и за него - да не си помислиш, че Тайд нещо го превъзхожда, но просто... не мога да кажа, че е с нещо по-долу от Персил като краен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт