Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 939
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Купих си от едно магазинче течно Омо с етерични масла, люляк и иланг-иланг, за 18 пранета. Продавачката твърдеше, че е немско и е за цветно. Аз обаче, никъде не виждам да пише дали е за бяло, цветно или универсален. Описанието навсякъде е на немски, но отзад пише Unilever France ( няма посочен адрес и телефони ). Чудя се какво е това Омо и за какво пране?
Ето снимки ( такива са възможностите на фотоапарата ми ):

# 211
Днес в едно магазинче продавачката ми прехвали препарат Felice Azzurra. Гел и омекотител.
Нямам спомен да е коментиран. Гелът-около 40 ст. на пране. Цена прилична,ако качеството е над средно. Някой да има опит с нето?

аз, обаче само със Сензитив гел. Ne e Felice Azzurra, a Felce Azzurra (Фелче. Не изпира добре ако го сравняваш с Ариел, Даш, Персил или Омо. Моят бе дори по-евтин към 12 лева за 40 пранета. А омекотителите им не са концентрат и  не съм ги пробвала. Идват скъпо и нямам нужда.

Благодаря. Да,набързо съм направила препарата "щастлив" като съм написала Felice  Laughing

# 212
Днес за пръв път взех Бинго от както го префасонираха. "Lovely" за бяло, че само такъв за бяло имаше в кварталния магазин. Кутията за 3 пранета при мен отиде само за 1 пране. Laughing Като консистенция ми хареса - сух е и хубаво се сипе, има зелени точици и сини, и червени частици. Дано изпере добре! Програма: памук с предпране, 60о.

# 213
Купих си от едно магазинче течно Омо с етерични масла, люляк и иланг-иланг, за 18 пранета. Продавачката твърдеше, че е немско и е за цветно. Аз обаче, никъде не виждам да пише дали е за бяло, цветно или универсален. Описанието навсякъде е на немски, но отзад пише Unilever France ( няма посочен адрес и телефони ). Чудя се какво е това Омо и за какво пране?

Прилича ми на някакъв фалшифициран ОМО. Confused Много са замазани снимките, но на задния етикет изобщо не виждам знака на Юниливър.

Намерих същия продукт в един сайт тук. Както виждате, не пише производител.

# 214
Купих си от едно магазинче течно Омо с етерични масла, люляк и иланг-иланг, за 18 пранета.

http://www.kalatex-shop.de/lng/en/vollwaschmittel-omo-145-l.html

# 215
  • Стара Загора
Да, никъде няма знак на Юнилевър. Ето снимки в по- близък план:

# 216
  • Стара Загора
аз да кажа, че изобщо не ми хареса как пере това течно омо ( добре, че беше много евтино) Дрехите все едно не съм ги прала, сямо 2 други препарата са ми ги правили такива софт и первол в зелена туба, турски.

# 217
galeta, ментаче е. Посети www.omo.fr да видиш какви са продуктите и опаковките.
На продукти, произведени от Юниливър, задължително стои логото им, в 100% от случаите.
Скрит текст:

Иначе адресът във Франция е верен.

# 218
  • София
Въпросът ми не е много за тук, но не все пак да попитам с "магачиска гъба" дали бих могла да почистя бели маратонки?
http://prikachi.com/images/184/6659184O.jpg

# 219
[/quote
Прилича ми на някакъв фалшифициран ОМО. Confused Много са замазани снимките, но на задния етикет изобщо не виждам знака на Юниливър.

Намерих същия продукт в един сайт тук. Както виждате, не пише производител.

galeta, от Стара Загора ли е магазинчето? Неотдавна ми казаха, че при нас вървят много фалшификати. А това е чист фалшификат, както каза Гес. Дори бар-кода му е на таблетки за съдомиялна Сомат. Не са се постарали изобщо мошениците Joy

# 220
  • Стара Загора
Ментета ако са ще лепят ли етикети, не знам. Аз го взех за 2 и нещо. Къде им е печалбата от цялата хамалогия?

# 221
Ментета ако са ще лепят ли етикети, не знам. Аз го взех за 2 и нещо. Къде им е печалбата от цялата хамалогия?

за фалшификаторите не знам, но не се ли замисли, че за 2 и нещо за 18 пранета Омо не може да бъде нормално? newsm78

# 222
Въпросът ми не е много за тук, но не все пак да попитам с "магачиска гъба" дали бих могла да почистя бели маратонки?
http://prikachi.com/images/184/6659184O.jpg

мисля, че можеш, но най-добре да попиташ и в темата за почистващите препарати. Там се обсъжда гъбата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733744.0;topicseen

# 223
  • Стара Загора
Вени, да от Ст. Загора е магазинчето и цената беше 2 и нещо, както Таня е писала ( сигурно го е купувала от същото магазинче . Бяха обявили цени наполовина, защото разпродавали). От там си купих и препарат за тоалетна и за баня ( пак немски според продавачката )- гола водичка.
А за Омо-то, взех го, защото ми стана любопитно- за тази цена.

# 224
Вени, да от Ст. Загора е магазинчето и цената беше 2 и нещо, както Таня е писала ( сигурно го е купувала от същото магазинче . Бяха обявили цени наполовина, защото разпродавали). От там си купих и препарат за тоалетна и за баня ( пак немски според продавачката )- гола водичка.
А за Омо-то, взех го, защото ми стана любопитно- за тази цена.

моля те, кажи кое е, къде? Да предупредя роднините да не се излъжат Hug

Общи условия

Активация на акаунт