Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 77 042
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Във вестника на Кауфланд гледах някакви капсули на Персил.

# 346
  • Стара Загора
В DM има Персил ( гел и прах ) за 20 пранета 7,29 лв.- до 30.10. А в Кауфланд, от утре ( понеделник ), капсули Персил- промопакет 2 бр. по 32 пранета за 21,99 лв.

# 347
  • София
Аз пък на Персила тотално му се ядосах и го изсипах от кутията в една торба, за вързах я и я прибрах на дъното на шкафа! Не пере петна на ниски градуси и кратки програми и това си е!

Взех си един прах Бинго за цветно и ще си карам само с него.

Течните и тях съм ги зарязала.

# 348
Не пере петна на ниски градуси и кратки програми и това си е!
А Бинго пере ли? От Бинго си по-доволна, така ли? Peace

# 349
  • София
Не пере петна на ниски градуси и кратки програми и това си е!
А Бинго пере ли? От Бинго си по-доволна, така ли? Peace

Ето този переше https://lh5.googleusercontent.com/-Q5q832EmRkI/T6wB_FkIQgI/AAAAA … s400/P1010014.JPG

Сега съм с розов за цветно, трябва да го пробвам на светли замърсени детски дрехи и ще кажа.

# 350
В новата брошура на Карфур от 29 октомври до 10 ноември има намален омекотител Коколино 1 литър на цена 2.99 лв. (намален от 4.29 лв.), както и прах и гел Персил, 40 пранета, на цена 12.99 лв. (намален от 20.99 лв.), а също така Савекс, 20 пранета, за 4.49 лв.
Супер специалната оферта  Laughing е течен Ariel basico (56 пранета) + Lenor на цена 17.99 лв. но само до 31 октомври.

# 351
Пробвал ли е някой течния Биоактив ThinkingВидях го в Кауфланд.Много ми хареса аромата му,но реших първо да попитам. newsm53

# 352
Това е продукт на хърватската компания Saponia.
По принцип имат четири марки: Faks от високия ценови клас, Rubel от междинния клас, Bioaktiv от ниския клас и Nila - специализиран.

Течен Биоактив не съм пробвала (той е за цветно), но си купих праха (снимката по-горе) и трябва да кажа, че съм изключително приятно изненадана от белотата на дрехите и от факта, че не ги засича с времето. Изпълнена с недоверие, петната предварително третирах и се изпираха без остатък.

# 353
Това е продукт на хърватската компания Saponia.
По принцип имат четири марки: Faks от високия ценови клас, Rubel от междинния клас, Bioaktiv от ниския клас и Nila - специализиран.

Течен Биоактив не съм пробвала (той е за цветно), но си купих праха (снимката по-горе) и трябва да кажа, че съм изключително приятно изненадана от белотата на дрехите и от факта, че не ги засича с времето. Изпълнена с недоверие, петната предварително третирах и се изпираха без остатък.

Guess Who,както винаги си невероятна!!! HugБлагодаря ти много! newsm51

# 354
О, моля те! Stop Не можах да бъда полезна точно за продукта, за който питаш, но не мога да купя и пробвам всичко. Обаче бих си взела като ми посвършат препаратите за цветно. Според мен го пробвай, не е толкова скъп и, съдейки от праха, мисля, че няма да е много лош. Laughing Wink

А праховете, на които дадох снимка в предния си постинг (без Биоактив), ми прати едно момче от Словения, няма ги в България. Направихме размяна с него. Пратих му малко български прахове - Савекс, Тема, Семана, Бинго, а той ми изпрати тези и няколко италиански. Той колекционира и има страхотна колекция, за чудо и приказ. Ако искате, можете да я видите ето тук.

# 355
Ако не ме лъже паметта в Метро вече е започнала промоцията на Течен Персил за цветно за 60 пранета, цената е 13лв. и някакви стотинки. Сина ми видя сметката на брошурата и не мога сега да съм по-конкретна.
Каква е цената на омекотител Куанто, за който споменахте преди няколко страници.

# 356
  • Стара Загора
Ако не ме лъже паметта в Метро вече е започнала промоцията на Течен Персил за цветно за 60 пранета, цената е 13лв. и някакви стотинки. Сина ми видя сметката на брошурата и не мога сега да съм по-конкретна.
Каква е цената на омекотител Куанто, за който споменахте преди няколко страници.
Ако питаш за гръцки Куанто, аз съм го купувала за около 3,50-4 лв. ( не помня точно). От този вид, 750 мл.:

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 17:19 от galeta

# 357
  • София
Харесах си италиански течен - АVA, за цветно, страхотен аромат... Продавачката каза, че е от класа на Dash. Засега се възпрях, че имам да изразходвам бая препарати, но той ще е следващата ми покупка. Някой да има отзиви?

# 358
Обичайният заподозрян. Mr. Green
Имам тези Ава
Скрит текст:

Това е марката от премиум клас на Рекит Бенкизер в Италия, но за съжаление е далеч от качеството на Даш или Диксан. Този течен има ензими, но има и варианти на течен Ава, които дори ензими не съдържат.

# 359
Малко въпроси относно универсалните прахове/гелове:
1. Универсален гел за пране избелва ли цветовете или мога да го ползвам за цветно (и на каква температура мога да пера цветното)?
2. Универсалните прахове доколкото разбрах избелват. Това за всяка температура ли се отнася? Става ли за пране на 30 градуса на цветно пране или избелващите вещества винаги се задействат?

На някои прахове специално пише цветното да се пере на ниски градуси. Това означава ли, че ако пера на ниски температури цветно няма да го избели или да не рискувам?

Общи условия

Активация на акаунт