Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 952
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
На българския етикет е, да. Ще го разлепя да видя отдолу какво пише. Само да заспят децата някога  Crazy

# 421
  • 1st floor
Аз откакто гледах как се гладят ризи в ютюб вече не ги гледам като отровена, защото мъжа ми ходи с ризи на работа...  Laughing
Дай насам този клип, моля, че и на мен много са ми омразни тези ризи, пък работя с такива и няма отърване от всекидневното им гладене! Confused

# 422
Аз откакто гледах как се гладят ризи в ютюб вече не ги гледам като отровена, защото мъжа ми ходи с ризи на работа...  Laughing
Дай насам този клип, моля, че и на мен много са ми омразни тези ризи, пък работя с такива и няма отърване от всекидневното им гладене! Confused

http://www.youtube.com/watch?v=yK6iQj-I_0w

... като имам чувството, че съм го гледала с по-добро качество, ама принципът е същият:

1. Глади се маншета на ръкава, после се сгъва по ръба на ръкава и се глади. Аз после обаче гладя и образувалия се ръб, макар че някъде четох, че не било нужно, но за мен е по-естетично. И се гладят после ръкавите при раменете като ги "наденеш" на острата част на дъската;

2. После се глади яката, както е показал

3. После закопчаваш най-горното копче и започваш да въртиш ризата по дъската, то това вече ясно се вижда на клипа.

Аз не пръскам допълнително с пулверизатор, а гладя с най-висока настройка на парата. И наистина след този клип се научих как да изгладя риза, както си трябва, преди това беше ад и все си личеше, ще кажеш сам си ги е гладил  Confused Ама един ден като имах да изгладя 5 ризи и виках неволята, виках, па погледнах в интернет и сега ми е лесно. Не че обичам да гладя - съвсем не, но поне мога и става идеално.

# 423
  • 1st floor
Ама един ден като имах да изгладя 5 ризи и виках неволята, виках, па погледнах в интернет ...

Joy Joy Joy
Благодаря,  Мъ℘♥Мяɣ!  Hug Аз така гладя по принцип, само номера с най-горното копче не съм се сетила!!! Ще пробвам утре!  Peace

# 424
Да Ви покажа още нещо полезно. Дано не товаря темата,но смятам,че много от вас ще се възползват!На мен това ми беше най-големият кошмар,но добре,че има интернет! atwork
http://www.youtube.com/watch?v=YHTyH2nuFAw

# 425
Момичета и момчета, помагайте с мнения.
Вчера пуснах една пералня само с чисто бели дрешки. Прах на 40 С, защото имаше бельо, което не позволява повече, с прах Омо, добавих прахче Snow и омекотител син Коколино.
Като свърши пералнята и започнах да простирам видях, че на едното ми боди има 3 сини ленти. Възможно ли е да е от Коколиното, защото единственото синьо беше то?
И ако не е от него, т.е. не е възможно, как са се получили?

# 426
Момичета и момчета, помагайте с мнения.
Вчера пуснах една пералня само с чисто бели дрешки. Прах на 40 С, защото имаше бельо, което не позволява повече, с прах Омо, добавих прахче Snow и омекотител син Коколино.
Като свърши пералнята и започнах да простирам видях, че на едното ми боди има 3 сини ленти. Възможно ли е да е от Коколиното, защото единственото синьо беше то?
И ако не е от него, т.е. не е възможно, как са се получили?
Хм , то коколиното би трябвало да се е разтворило  newsm78

# 427
Не мога да не похваля оранжевия течен Медикс алвина /взех го по препоръка от тази тема/. Изпра петна без предварително третиране и прането след изсъхване ухае невероятно.

Да Ви покажа още нещо полезно. Дано не товаря темата,но смятам,че много от вас ще се възползват!На мен това ми беше най-големият кошмар,но добре,че има интернет! atwork
http://www.youtube.com/watch?v=YHTyH2nuFAw
Много е полезно, наистина  Peace Бях гледала и някакво друго кличпе за сгъване на такива чаршафи.

# 428
  • в огледалото на живота
Хайде като е тръгнало с хваленето,аз пък да дам + за омекотителя на Лекс... Simple Smile
Скрит текст:
Взех го от кварталния супер на промоция от 1,70 за литър.
Вчера и днес прането ухае чудесно,изгладено дори и в гардероба  Heart Eyes
Не очаквах,ако трябва да съм честна да е така траен.
Но праха е меко казано.....обикновен.... Blush
Един път опитах и не повторих/и в двата варианта/

# 429
  • Бургас
Лекс и Медикс не е ли едно и също нещо?

# 430
  • в огледалото на живота
Лекс и Медикс не е ли едно и също нещо?

Не!Ето един  Медикс омекотител
Скрит текст:

# 431
Днес взех един Корал за цветно и един сенситив за бебешките дрешки. На този, който е сенситив пише, че съдържа фосфати 15-30% Thinking
Невъзможно. Ако го пише на допълнително залепен български етикет, е грешка. Течните препарати не съдържат фосфати. Може да съдържат фосфонати, но не и в такъв процент.

Да, явно е свободен превод. Нищо такова не пише на опаковката.

hailie Случвало ми се е да извадя дрехи със сухи петна от пералнята, т.е. дори не са били намокрени изцяло, когато сложа по-голямо количество отколкото е програмата (най-често на кратката програма, която е за 2-3кг дрехи само). Може при теб случаят да е подобен - да си сложила по-голямо количество дрехи и пералнята да не е успяла да изплакне омекотителя.
Пусни едно изплакване само.

# 432
Днес взех един Корал за цветно и един сенситив за бебешките дрешки. На този, който е сенситив пише, че съдържа фосфати 15-30% Thinking
Невъзможно. Ако го пише на допълнително залепен български етикет, е грешка. Течните препарати не съдържат фосфати. Може да съдържат фосфонати, но не и в такъв процент.

Да, явно е свободен превод. Нищо такова не пише на опаковката.

hailie Случвало ми се е да извадя дрехи със сухи петна от пералнята, т.е. дори не са били намокрени изцяло, когато сложа по-голямо количество отколкото е програмата (най-често на кратката програма, която е за 2-3кг дрехи само). Може при теб случаят да е подобен - да си сложила по-голямо количество дрехи и пералнята да не е успяла да изплакне омекотителя.
Пусни едно изплакване само.

Не е от това, бяха малко дрешки, а ги пуснах на нормална програма.

# 433
Здравейте! Някой да е ползвал
Скрит текст:

Интересува ме дали изпира и силен и дълготраен ли е ароматът му.

# 434
Изпира перфектно и пази цветовете. Аромат не остава никакъв - това не е силната му страна.

Общи условия

Активация на акаунт